| |
comandante
|
ODTU devrimci sol görüşlü bir yapıya sahiptir eyvellah. fakat ileri düzeyde bir de eğitim yuvasıdır ve üniversitelerde her türlü görüş olmalı, insanlar kendi düşüncelerini anlatabilmeli ve tartışabilmelidir. Düşünecek ve söyleyecek fikri olmayanların işidir şiddet. Tuğrul Türkeş katılıyorsa gidersin babasının yaptıklarını partisinin geçmişini yüzüne vurur düşünceni ortaya koyarsın.
Bugün Tuğrul Türkeş orada programa çıkacak diye olay çıkartılır ve bunun adı anti-faşizm olur. Yarın gazi'de sol görüşlü bir insan aynı programa katılsa ve böyle bir tepkiyle karşılaşsa bunun adı faşist saldır olur.
Olaylara biraz tarafsız ve objektif bakmak gerekmektedir. Şiddet nereden gelirse gelsin lanetlenmelidir. Şiddetin, terörün sağı solu milliyeti ırkı olmaz.
|
|
~ 129 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
demicem bişi demicem bişi demicem bişi demicem bişi demicem bişi demicem bişi demicem bişi demicem bişi demicem bişi demicem bişi demicem bişi
oh geçti sonunda:)
|
|
1 ~ 129 gün
|
|
| |
**(:gnsn:)**
|
evet bencede cook haklısın
birine bahane bulmaya gerek yok hepsi aynıı
biri sağ biri sol herkesin yadii nane aynı bence
kavgaysa heriki taraftada var
kimse kimseye bok atmasın
anti admin record demis ki: Bu fanatizm sürdükçe MHP nin oldugu heryerde olay olur tıpkı sizin oldugunuz heryerde olay olacagı gibi... 2 grupta aynı kefede benim için |
|
|
1 ~ 129 gün
|
|
| |
comandante
|
kaçılın bop geldi demis ki:
ODTÜ hiçbizaman faşistlerin eline geçmeyecek.... |
Bir düşünce ortaya koymadan salt kuru sloganlarla hiçkimse bir yere varamaz. Aynısını Gazi2de sağ görüşlü öğrenciler söyler, sonra biz onlardan farklıyız dersiniz. Aynı jargonu kullanıyorsunuz. Yok birbirinizden farkınız
|
|
~ 129 gün
|
|
| |
adamın1i
|
Şimdi güzel kardeşim komunizm rusya endexli değildir dedin eyvallah .Dünyada ki burjuvalara karşı dedin buna da eyvallah , Da acaba komunızm gibi fikirsel bir ideolojik akımın karşısına sence abd hangi anti düşünceyi yerleştirmiştir, ve Türkiyede mhp tabanı olarak ülkücüler fikri komunızle neden silahlı mücadele etmiştir.Acaba bu komunizmmin birde eli silahlı yapılanma grubu mu mı vardı ?Benim ideolojik hiç bir bilgim yok ben havayı soluyorum , oksijeni karbondioksite çeviriyorum .Ama siz bilgi sahibi insanlar sayesinde öğrenicem inşallah .Birde acaba hani bilmeden diyorum Türkiye bu komunizm yüzünden mi 1947 den itibaren kapitalist emperyalist faşist daha varsa sen ekle sömürge durumuna girdi. Hani yine terbiyezsik edip sorucam bilmiyoreum çünkü ,acaba kapitalizm komunizm ile çatışırken büyüyen ve daha sonra mutasyona uğrayıp onun kimliğine dönmeyi amaçlayan bir düşünce modelimidir.
Bi zahmet hazır bilgi sahibi yakalamışım bir el at cahil kalmıyak .
Malum toplumlar bilinçsizlik sonucu yok olacaklarmış .
|
|
~ 129 gün
|
|
| |
**(:gnsn:)**
|
comandante
Bir düşünce ortaya koymadan salt kuru sloganlarla hiçkimse bir yere varamaz. Aynısını Gazi2de sağ görüşlü öğrenciler söyler, sonra biz onlardan farklıyız dersiniz. Aynı jargonu kullanıyorsunuz. Yok birbirinizden farkınız
kesinlıkle yaa bunun sağı solu yokk
|
|
~ 129 gün
|
|
| |
extremo
|
türkiye çok çekti faşoların elinden artık geçit yok
|
|
2 ~ 129 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
bu geçmedi a.q. yaf sen deme bunu bari be ondan sonra taner bana laf sölüo hep ,taktı. E be abisi sen değil misin paso slogan atan, her başlığı nerdeyse slogandan ibaret olan aç bak mesajlarına gösteriyo son attığın mesajları, yarıdan çoğu slogan be abi. yapma böle şeyler. aslında bu yaptığın da slogan zira senin düşüncenle burda yazdıklarında örtüşmüyor direktman slogan. tribünlere oynamak:) savunduğun düşünceye göre olması gereken bu böyle ama senin yaptığın bu değil,iki hafta olmuştu zaten neyse:)
|
|
2 ~ 129 gün
|
|
| |
gameness
|
hocam sırf muhalefet olsun diye konuşuyorsun yani.. demin komünizme rusyanın yayılma politikası diyosun şimdi ağız değiştirdin. biraz bişeyleri araştır emin ol bişeylere ulaşırsın
adamın1i demis ki: Şimdi güzel kardeşim komunizm rusya endexli değildir dedin eyvallah .Dünyada ki burjuvalara karşı dedin buna da eyvallah , Da acaba komunızm gibi fikirsel bir ideolojik akımın karşısına sence abd hangi anti düşünceyi yerleştirmiştir, ve Türkiyede mhp tabanı olarak ülkücüler fikri komunızle neden silahlı mücadele etmiştir.Acaba bu komunizmmin birde eli silahlı yapılanma grubu mu mı vardı ?Benim ideolojik hiç bir bilgim yok ben havayı soluyorum , oksijeni karbondioksite çeviriyorum .Ama siz bilgi sahibi insanlar sayesinde öğrenicem inşallah .Birde acaba hani bilmeden diyorum Türkiye bu komunizm yüzünden mi 1947 den itibaren kapitalist emperyalist faşist daha varsa sen ekle sömürge durumuna girdi. Hani yine terbiyezsik edip sorucam bilmiyoreum çünkü ,acaba kapitalizm komunizm ile çatışırken büyüyen ve daha sonra mutasyona uğrayıp onun kimliğine dönmeyi amaçlayan bir düşünce modelimidir.
Bi zahmet hazır bilgi sahibi yakalamışım bir el at cahil kalmıyak .
Malum toplumlar bilinçsizlik sonucu yok olacaklarmış . |
|
|
~ 129 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
Şimdi güzel kardeşim komunizm rusya endexli değildir dedin eyvallah .Dünyada ki burjuvalara karşı dedin buna da eyvallah , Da acaba komunızm gibi fikirsel bir ideolojik akımın karşısına sence abd hangi anti düşünceyi yerleştirmiştir.
ABD'de komunist düşünce azımsancak düzeyde olmasına rağmen en büyük komunist avı gene burda yapılmıştır, cıkar nedenleri, düşünce farklılığı vs vs nedenlerle dönemin savcılarından biri ortacağdaki cadı avı benzer bir av yapmıştır-elamnaın adını da paso unutuom, itiraf etti sonradan, vali filan oldu vs vs. ABD kendi topraklarında konservatizmi destekledi, dışarda totaliter rejimleri, faşist rejimleri kullandı, avrupada sovyet bloğuyla dirsek temasında olan çoğu ülkede para militer gruplar kurdu. yeri geldi monarşileri bile destekledi. Talibanı, saddamı, hizbullahı el kaideyi onlar eğitti. Kızıl kuşağa karşı Yeşil kuşak oluşturmaya cabaladı, artık kızıl kuşak yok, eli boş durmasın diye yeşil kuşakla uğraşıyor işte, malum silah endüstrisi boş bırakmaya gelmez, deli dehşet paralar dönüyor. Eskiden böl,parçala yönet vardı artık böl parçala yoket var. yönetmeye kasmıyor ABD zira kendilerini adam gibi yönetemiyorlar:) ABD coğu alanda duraklamada veya gerilemede çırpınışlar bundan zaten. Gelelim diğer yönteme, Savaştan yeni cıkmış batı avrupa ülkelerinde diğer yöntemler pek bir işe yaramazdı, o yüzden komunist-liberal kırması bir ideoloji demokratik sosyalizm ile yeniden yapılandırma yoluna gitti, ihya etti silahlandırdı avrupayı eski haline getirdi. Bunu gizleme gereği bile duymuyorlar artık emekli ajanlar filan yayınlıyor kitap filan. bir envi günah cıkarma gibi bakın biz dürüstüz söylüoz işte
|
|
~ 129 gün
|
|
| |
gameness
|
comandante
ya bi git işine abd elçisi gelince de benzer bir protesto düzenlendi.. napsalardı elçiyi mi eleştirselerdi.. ortada bi düşünce var ama senin kafanın basmayacağı kesin... o yüzden sana bi düşünce yokmuş gibi geliyo. Sana ve senin gibilere türkeşlere kalsa memleketin anasını iyice öpecekler.. zaten sizin yüzünüzden öptüler öpçekleri kadar yeter artık uzayın... onun bunun uşakları
|
|
4 ~ 129 gün
|
|
| |
uysalhan
|
abbasın yaptığı programı izlemekte hata var bir defa. prim kazanmasın bu adam..
|
|
~ 129 gün
|
|
| |
adamın1i
|
:)
Ben mi ağız değiştiriyorum ahaha
Ben senin dediklerini sırf ilerisini merak ettğim için kabul edeyim diyorum .
Ben hala aynı yerdeyim sovyet abd çatışmasının zemini olmuştur Türkiye bu çatışmada Türk gençleri kendilerine saf seçmek kaydı ile birbirlerini öldürmüştür.
Ve günümüzde vietnam savaşının bittiğine innamayıp iki yıl mağarada saklanan vietnamlılar gibi yok o 1980 düşüncesinin temsilcisi ünv giremez, filan ,
hadi lan dallama o giremez dediğin kişi milletin temsilcisi, neymiş babası faşistmiş,zırtapoz kocası dağda apoya köpelik yapan var bu mecliste, aynı mecliste pkk yosması var, eli kolu kanlı beyni çürümüş köpek soyu var o mecliste , onlar gelse odtü yü festival alanına çevirirdinzi niye çünkü o köpekler ile fikri olarak kesişiyorsunuz .Ama hala görmediğiniz bir bok var sizin sayenizde kapitalizm büyüyor.
Ve ben diyorum ki yaşasın kapitalizm .
|
|
~ 129 gün
|
|
| |
gameness
|
hmm peki.. tartışmayı büyütmenin anlamı yok tamam yolun açık olsun :)
adamın1i demis ki: :)
Ben mi ağız değiştiriyorum ahaha
Ben senin dediklerini sırf ilerisini merak ettğim için kabul edeyim diyorum .
Ben hala aynı yerdeyim sovyet abd çatışmasının zemini olmuştur Türkiye bu çatışmada Türk gençleri kendilerine saf seçmek kaydı ile birbirlerini öldürmüştür.
Ve günümüzde vietnam savaşının bittiğine innamayıp iki yıl mağarada saklanan vietnamlılar gibi yok o 1980 düşüncesinin temsilcisi ünv giremez, filan ,
hadi lan dallama o giremez dediğin kişi milletin temsilcisi, neymiş babası faşistmiş,zırtapoz kocası dağda apoya köpelik yapan var bu mecliste, aynı mecliste pkk yosması var, eli kolu kanlı beyni çürümüş köpek soyu var o mecliste , onlar gelse odtü yü festival alanına çevirirdinzi niye çünkü o köpekler ile fikri olarak kesişiyorsunuz .Ama hala görmediğiniz bir bok var sizin sayenizde kapitalizm büyüyor.
Ve ben diyorum ki yaşasın kapitalizm .
|
|
|
1 ~ 129 gün
|
|
| |
uysalhan
|
amerika ve rusya kutuplaşmalarının abbas ile ilgisi yok. kapitalist olursun ve ya olmazsın, senin bileceğin şey. ama bu durumda, abd rus kutuplaşması yapılıyor diye de söylenmezsin.
şuradan devam et bence..
kapitalistliğin hayırlı olsun..
|
|
1 ~ 129 gün
|
|
| |