ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  ODTÜ de olaylı gece

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 46 - 60

bop yolunda niyazi
bop yolunda niyazi

film yorumların için teşekkürler.. ama bu güncelde değil başka başlıklarda konuşulması gereken bi mesele bence:)

adamın1i demis ki:
Yılmaz erdoğana zerre sevgi besliyemedim aile profili yüzünden ,ama o filminde Türkiyenin en salak dönemini en güzel anlatan filmi bize armağan eden kişi.
 2   ~ 121 gün   mesajın adresini al  

adamın1i
adamın1i
Yahu hiç mi tarih kıtaplarında . çingeneye fırsat tanı babasını kessin deyimini okumadınız.

Dün alman faşistleri tarafından mağduriyet dile getiren ve dünyayı kendine acındıran yahudiler bugün hagi fren balata sistemi içinde acı çığlıkların yükselmesine sebep oluyor.
Faşist mhp adam öldürmüş 1980 de doğru mu ?
Peki acaba o dönemde ölen ülkücüler mantardan mı zehirlenerek ölmüşler.

Bi top sektirin stadı terk edin aq.
~ 121 gün   mesajın adresini al  

baş rahip
baş rahip
kaçılın bop geldi...kısaca şovenizm = faşizm

hah işte ben de buna katılmıyorum:)...bunu yüz yüze konuşuruz bi gün azizim

baş rahip
baş rahip
ülen birbirinizi mi alkışlıyonuz:))))))
 4   ~ 121 gün   mesajın adresini al  

bop yolunda niyazi
bop yolunda niyazi

evet biri kahrolsun 6. filo diyip israil askerlerini kaçırırken diğer taraf kaçıranları öldürmüş... ülkücü dediğin başbuğ enikleride cia den abd den aldığı silahları çok güzel kullanıyorlarmış..

adamın1i demis ki:
Yahu hiç mi tarih kıtaplarında . çingeneye fırsat tanı babasını kessin deyimini okumadınız.

Dün alman faşistleri tarafından mağduriyet dile getiren ve dünyayı kendine acındıran yahudiler bugün hagi fren balata sistemi içinde acı çığlıkların yükselmesine sebep oluyor.
Faşist mhp adam öldürmüş 1980 de doğru mu ?
Peki acaba o dönemde ölen ülkücüler mantardan mı zehirlenerek ölmüşler.

Bi top sektirin stadı terk edin aq.
 2   ~ 121 gün   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
çok şaşırtıcı odtüde böyle bir olayın olması ama yanlış konuk seçimi olmuş. kamer genç dışında işe yarar biri yok.
 1   ~ 121 gün   mesajın adresini al  

bop yolunda niyazi
bop yolunda niyazi

konuşuruz azizim :)

baş rahip demis ki:
kaçılın bop geldi...kısaca şovenizm = faşizm

hah işte ben de buna katılmıyorum:)...bunu yüz yüze konuşuruz bi gün azizim

tohunç
tohunç

ben seni alkışlıom :)

baş rahip demis ki:
ülen birbirinizi mi alkışlıyonuz:))))))

baş rahip
baş rahip
yaşasın admin tohunç....ben seni alkışlıom :)

:)

adamın1i
adamın1i
evet biri kahrolsun 6. filo diyip israil askerlerini kaçırırken diğer taraf kaçıranları öldürmüş... ülkücü dediğin başbuğ enikleride cia den abd den aldığı silahları çok güzel kullanıyorlarmış..

Harbimi vaybe komün zihinli içsel faşistlerde sanırtım mosvof yapımı soba boruları ile kgbcilik oynuyorlarmış

vaybe zihnine türkürdüğümün gençliğine bak hele ki abd rus çatışmasına ülkesini tahsis etmiş
şimdi de en çok gölü bizim takım atmış geyiğindeler.
Atatürk`ün seslendiği gençlik henüz yaratılmamış .Beklenen günn geleceğine inancım sonsuz.

adamın1i
adamın1i
olayın bana abd rus ideolojik yayılama politikasının dışında ki gerekçelerini bir bir sırala bende sana eşlik edip kedni beynime koyucam .

tane® ©an
tane® ©an
genellediğin oranda söylediğin şeyin doğruluğu azalır, zira genellemeye ters istisnalar coğalır yani genellik ve net doğruluk ters orantılıdır.korktuğumdan değil mirim. adolf güzel demiş bu arada

baş rahip demis ki:
tane® can....genelleme keserim cükünü:)

genelleme yapmaktan neden öcü gibi korkarsınız anlamam azizim...adamın biri iyi ki bir laf etmiş yani....ama doğru değil o laf....büyük bir yalan o...

adolf hitler der ki:'yalan ne kadar büyükse inananı o kadar çok olur'

tane® ©an
tane® ©an
o lafı ölesine yazmıştım bu arada, işin icine çükün gitmesi girince nasıl da ciddiye alıyorsun ah seni seni:)

bop yolunda niyazi
bop yolunda niyazi

hocam sana şuanda uzun uzun anlatamıcam, anlatsamda anlamıcan çünkü bu ideolojiler hakkında bi bilgin olduğunu düşünmüyorm, herşeyi baştan anlatmak zorunda kalıcam... ama şöyle özetliyim, komünizm dediğin olay rusya endeksli bi olay değildir. Dünyadaki burjuvazi sınıfına karşı, kapitalizme ve bağlı olarak emperyalizme karşı gelen bi ideolojidir. Türkiyede abd karşıtlığıyla başlamıştır bu akım yoğun olarak.. abd ye karşı, tam bağımsız türkiye için başlamıış bi mücadeledir. buna karşı abd nin türkiyedeki bu çizgisinden akımından korkmasıyla mhp gibi bikaç örgütlenme yaratmıştır. komünizme karşı mücadele vb.. birsürü karalama hareketiyle türkiyedeki burjuvazi ortaklarıyla başlattığı bu akımda komünistlere, solculara karşı silahlı saldırılar başlatmıştır. zaten komünist ideoloji sosyalist sovyetlerden önce çıkan bi ideolojidir. bu yüzden bunu rusyanın yayılma politikası olarak adlandıramayız

adamın31i demis ki:
olayın bana abd rus ideolojik yayılama politikasının dışında ki gerekçelerini bir bir sırala bende sana eşlik edip kedni beynime koyucam .

tane® ©an
tane® ©an
lan bop gomunist misin gardeşim sen ne bicim konuşuosun ele, keserim topunuzu:)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 46 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008