ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > ABD'de Mormon Skandalı

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 22

psikolojik manyak
psikolojik  manyak

comandante demis ki:

yaptıklarının müslümanlıkla uzaktan yakından alakası yok.... Dinen yasaklanmış şeyleri yapıyorlar. Eğer kendi iddialarında olduğu kadar müslüman olsalardı buna kalkışmazlardı...

senin dinle sorunun ne anlamıyorum her seferinde her konuyu bir sekilde oraya baglıyorsun. inanmıyorsan inanmıyorsun. yaptıklarının müslümanlıkla alakasının ne derece oldugunu/ olmadıgını ve bunu sorgulamayı soyledigim gibi sadece Allah bilir/ sorgular, inananlar icin tabi. ama sen kalkıpta adamlara ''imansız'' dersen adamlar da sana ''hastir gavur'' gibisinden reaksiyon verdiginde lfn ciyaklama

2   1 Mayıs 2008 16:24   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
yamulmuyorsam koyu dindar katolik hristiyan tarikatı, elektrik filan kullanmayan tarikattı di mi bunlar?
bu arada tekrar okuyunca la evde ne bicim bir evmiş yaf, site dolar o kadar insanla a.q

cabin cross demis ki:
mormon da ne olaki
töbe töbe
1 Mayıs 2008 16:30   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
şu eltkriğe arabaya karşı olan tarikat bu muydu yaf yok mu bir bilen:) orta sonda hocam anlatmıştı biraz
1 Mayıs 2008 23:39   mesajın adresini al  

comandante
comandante
senin dinle sorunun ne anlamıyorum her seferinde her konuyu bir sekilde oraya baglıyorsun. inanmıyorsan inanmıyorsun. yaptıklarının müslümanlıkla alakasının ne derece oldugunu/ olmadıgını ve bunu sorgulamayı soyledigim gibi sadece Allah bilir/ sorgular, inananlar icin tabi. ama sen kalkıpta adamlara ''imansız'' dersen adamlar da sana ''hastir gavur'' gibisinden reaksiyon verdiginde lfn ciyaklama

dinle inançla hiçbi sorunum yok. benim sorunum o dini kullanan ve oradan rant elde eden, onun arkasına saklanıp her türlüğü pisliği yapan rant elde eden, ve bu yüce dinin ismini ve tarzını yaralayanlarla. Kendi pisliklerini örtbas etmek için dini kullanan, istediği gibi yorumlayan adamlar, allahın kurallarını çarpıtarak uygulayanlarla yani Allah'a şirk koşanlarla benim derdim.
 1   2 Mayıs 2008 18:13   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
abd iran olur mu?

:D
2 Mayıs 2008 20:58   mesajın adresini al  

psikolojik manyak
psikolojik  manyak

comandante demis ki:

dinle inançla hiçbi sorunum yok. benim sorunum o dini kullanan ve oradan rant elde eden, onun arkasına saklanıp her türlüğü pisliği yapan rant elde eden, ve bu yüce dinin ismini ve tarzını yaralayanlarla. Kendi pisliklerini örtbas etmek için dini kullanan, istediği gibi yorumlayan adamlar, allahın kurallarını çarpıtarak uygulayanlarla yani Allah'a şirk koşanlarla benim derdim.

hmmm.. hep aynı ''cover up'', kılıf. bence de sende rant peşindesin mesela, kendi menfaatin için. bazılarının dini kullandıgını ileri sürüp (kimse kullanmıyor demiyorum) kendi ideolojini getirmek istiyorsun..

ayrıca, hem ''Allah'ın kurallarını çarpıtanlarla, Allah'a şirk koşanlarla derdim var'' diyorsun hemde insanların müslüman olup olmamalarını sorgulamaya calısıyorsun kendi kendine. ilginc bir tezat

2 Mayıs 2008 22:24   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Hiçbir şekilde bir rant yada menfaat peşinde değilim, olamam da. Çünkü ne bir parti başkanıyım ne parti üyesi ne de ideolojim gelince bir kazanca sahip olacağım. Tek ideolojim Kemalist düşüncedir. Onun ilelebet devam etmesi içinde elimden gelen her şeyi yaparım.

İnsanların müslümanlığını sorgulamıyorum, yanlış anlaşılmış olabilir belki ama söylemek istediğim kendisini gerçekten müslüman olarak tanıtan, islam alimiyiz islamın şartlarını şeriat isteriz diyenlerin yaşam tarzlarının islamiyete uygun olmadığıdır.
 1   2 Mayıs 2008 22:31   mesajın adresini al  

psikolojik manyak
psikolojik  manyak
öyle olsun bakalım
2 Mayıs 2008 22:34   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
psiko sen ne kadar etiket yapıştırma meraklısıymışsın yahu..seni migrosta görmek isteriz.:))
2 Mayıs 2008 22:38   mesajın adresini al  

adamın1i
adamın1i

Yok o tarikati bende duymuştum ve haberlerde görümüştüm .Komple bir kasabada yaşıyorlar,teknoloji ve insan yapısı herşeyi dışlıyorlar.İzlerken üzerlerinde ki kıyafetleri düşündüm tarikatte itikat eksikliği var.Sonuçta kılık kıyafette bir nevi insan yapı mı :)

repciyereprep demis ki:
şu eltkriğe arabaya karşı olan tarikat bu muydu yaf yok mu bir bilen:) orta sonda hocam anlatmıştı biraz
2 Mayıs 2008 22:45   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 22

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008