aynen arkadaşlar ya benim annemde türbanlı ama inanın kimseye en ufacık zararı dokunmamıştır. turbanlıları kötü olarak nitelendirmeyin. kötü olan türbanlıları bulun naparsanız yapın...
~ 123 gün
jaja of opobo ® .iz
provokatörlerle derdimiz var...
b@b@c@n demis ki: bu ınsanların turbanlılarla ne alıp veremedıgı var sınır oluyorum yha turbanlılarl ugrasanlara
2~ 122 gün
sünnetçi
tüm kadınlar evinin kadını olsun artık çıkmasınlar dışarı ne işleri var havalimanlarında :D
~ 122 gün
_monalisa_
ya bana kpds sınavında başımdaki bandanayı çıkarttırdılar :)) sınava girdiğim okulda imam hatip lisesi... çıkarttıran hocada hoca yani...fırsat bulmusken bi ders mi çıkarmamı istedi nedir :))
~ 122 gün
ketum
söz konusu güvenlik olmasaydı, söz konusu başörtüsü olacağı için arkasına sığınacak başka birşey bulurdun. eminim:) Safın belli
peki violet konuyu açan arkadaşı eleştirmişsin.ozmn sana bir soru ama objektif ol lütfen sence havalimanında olan bu olay normal mi karşılanmalı?o pardesünün altında bomba veyahut silah yada eroin taşımadığı ne malum?
yani tüm yolcuların hayatını tehlikeye sokan bu çifte standartı görmezden mi gelelim?..konuyu iyiki açmış.o açmasa ben açacaktım...ülkede ne dolapların döbdüğünü herkes görsün bilsin ve ona göre eleştiri sunsun...
böylesine ciddi bir olayı kınamak yerine nerdeyse savuncaksın:))...onların bindiği uçakta sen de olabilirsin..ve eminim istemezsin böyle üstü taranmadan geçenlerle aynı uçakta olmayı.......
~ 122 gün
_monalisa_
yanlıs mı anlasılmısım??
~ 122 gün
jaja of opobo ® .iz
söz konusu güvenlik olmasaydı, söz konusu başörtüsü olacağı için arkasına sığınacak başka birşey bulurdun. eminim:) Safın belli
neymiş benim safHım?
2~ 122 gün
sünnetçi
neymiş benim safHım?
avrupalı medeniyet hatunu :D
~ 122 gün
ketum
neymiş benim safHım? :)
~ 122 gün
jaja of opobo ® .iz
ketum demis ki: neymiş benim safHım? :)
2~ 122 gün
sünnetçi
ketum demis ki:
neymiş benim safHım? :)
pardon senin safhında dediğim gibi değilmi ama ;)
~ 122 gün
jaja of opobo ® .iz
3~ 122 gün
€gz@nt¡®¡k..
SaÇMa !
~ 122 gün
jaja of opobo ® .iz
bu ülkede size gelene kadar demokrasiden yakınacak bi dolu insan var....hukuk devletinde senin dinin öncelikli değil arkadaşım.....
tugba19 demis ki: Türban okullara girio türbanlılar cumhuriyeti elden götürüo türbanlılar aransınmı türban mecliste türban orda türban şurdaa biz başörtümüzü saçımız için takıyoruz sizde maşllah aklınıza takmışsınz a desek türban diye kalkcaksınız ayağa o bayanlar ne yaşıosa biz onların bin katını hergün üniversite kapılarında yaşıyoruz buna gelince kimsenin vicdanı sızlamıyor çünkü tarafsız olunamıyor yaşamayan anlamıyor bırakında artık herkes istediği gibi yaşasın GERÇEK DEMOKRASİ GERÇEK ÖZGÜRLÜK adına..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19610
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!