ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Türbanlıysan geç

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

souvereign jr.
souvereign jr.
çifte standart!
~ 131 gün   mesajın adresini al  

bukowski
bukowski
ulan her türban başlığında ilk önce birileri çıkar bunun türbanla ne alakası var der

sora

başka biri çıkar sen türbanın ne olduğunu biliyo musun der, türbanla başörtüsü arasındaki farkı say der

daha bıkmadınız mı bu oyalamalardan? kendinizi kullanılmış hissetmiyor musunz? hanginiz bölümü türbanla alakalı? kendi bölümünüzü ilgilendiren bi konuya bu kadar kafa yoruyor musunuz?

artık yeter aq

banshee
banshee
je peux parler le français

bukowski demis ki:
ulan her türban başlığında ilk önce birileri çıkar bunun türbanla ne alakası var der

sora

başka biri çıkar sen türbanın ne olduğunu biliyo musun der, türbanla başörtüsü arasındaki farkı say der

daha bıkmadınız mı bu oyalamalardan? kendinizi kullanılmış hissetmiyor musunz? hanginiz bölümü türbanla alakalı? kendi bölümünüzü ilgilendiren bi konuya bu kadar kafa yoruyor musunuz?

artık yeter aq

_volkan_
_volkan_
birisinde güvenlik söz konusu
öbüründe T.C anayasası

tane® can demis ki:
şartlar eşitlenmiş işte, birine üniversite kapısında soyun diyolar diğerine havaalanında
 2   ~ 131 gün   mesajın adresini al  

baş rahip
baş rahip
bu sadece istanbul havalimanı için geçerli değil....konuya geçen hafta hulki cevizoğlu da programında değinmişti....

deliveren
deliveren

tugba19 demis ki:
Türban okullara girio türbanlılar cumhuriyeti elden götürüo türbanlılar aransınmı türban mecliste türban orda türban şurdaa biz başörtümüzü saçımız için takıyoruz sizde maşllah aklınıza takmışsınz a desek türban diye kalkcaksınız ayağa o bayanlar ne yaşıosa biz onların bin katını hergün üniversite kapılarında yaşıyoruz buna gelince kimsenin vicdanı sızlamıyor çünkü tarafsız olunamıyor yaşamayan anlamıyor bırakında artık herkes istediği gibi yaşasın GERÇEK DEMOKRASİ GERÇEK ÖZGÜRLÜK adına..

Kişiler Kurumları Kendine Göre Düzeltmez Kurumlar Kişileri Kendine Göre Düzenler
 1   ~ 131 gün   mesajın adresini al  

mélodie
mélodie

tugba19 demis ki:
Türban okullara girio türbanlılar cumhuriyeti elden götürüo türbanlılar aransınmı türban mecliste türban orda türban şurdaa biz başörtümüzü saçımız için takıyoruz sizde maşllah aklınıza takmışsınz a desek türban diye kalkcaksınız ayağa o bayanlar ne yaşıosa biz onların bin katını hergün üniversite kapılarında yaşıyoruz buna gelince kimsenin vicdanı sızlamıyor çünkü tarafsız olunamıyor yaşamayan anlamıyor bırakında artık herkes istediği gibi yaşasın GERÇEK DEMOKRASİ GERÇEK ÖZGÜRLÜK adına..

saçımız için takıyoruz ne demek anlamadım?
okullara en azından bizim okula 7 senedir girer türban (hacettepe) kimsenin de türbanlı birini kapıdan döndürdüğünü görmedim
bu arada tuğba fotoğrafta güzel çıkmışsın..

adamın1i
adamın1i
-Merhaba güzel bayan
-Merhaba efendim
-O başında ki nedir
-Birileri türban diyor birileri başörtüsü diyor ,
-Peki sen ne diyorsun .
-Ben yaşam felsefesi diyorum
-Nasıl yani
-İnandığım gibi yaşıyorum kısacası
-Yok , öle inandığın gibi yaşama devri bitti ,85 yıl önce yaşadığın gibi inanma dönemi başladı..
-Alla alla ciddi misiniz ?
-Tabi ki , hadi çıkar o başındakini , danışmadan spral al onu tak, o seni daha çok koruyacaktır.

Başörtüsüne karşı değiliz biz türbana karşıyız gibi gergedanlıklar prim yapıyorsanırım :)

tane® ©an
tane® ©an
metalden iğne takıyorlar!
pantalonlarda da fermuar var onu da cıkartsınlar mı? saçlardaki tokaları? :)

adamın1i
adamın1i

Benim abinin bacağında platin var . Desene içeri girerken bir bacağını müdürüyitte bırakması gerekecek :)

tane® can demis ki:

pantalonlarda da fermuar var onu da cıkartsınlar mı? saçlardaki tokaları? :)

tane® ©an
tane® ©an
birisinde güvenlik söz konusu
öbüründe T.C anayasası
ikisinin de anayasada direkt maddesi yok zaten olmasına da gerek yok ikisi de yönetmelikle belirlenmiş kurallar. zorla türban anayasa sokulcak bu gidişle zaten. artı üniversitelerde kılık kıyafet yönetmeliği bile olduğunu sanmıyorum,sadece Anayasa mahkemesi kararları var elde avuçta kabullenin şunu artık. başı kapalı üniversiteye de griiliyor kamu alanına da giriliyor hem de yıllardır giriliyor, başbakan ayrım yapıyor diyorsunuz esas ayrım bu artık başı acık kapalı ayrımını da geçtik türbanlı-başörtülü ayrımı yapılıyor. bu ülke ne cektiyse ayrımlardan cekti, bu gidişin sonu pek iyi değil de nesye bana düşmez

souvereign jr.
souvereign jr.
türkiye'de demokrasi yok ki. :)
parti başkanları kendilerini seçtirmek için uğraşır durur.
akp oy satın almak için kömürdü gıdaydı ne bulursa dağıtır , fakat bir gram bile zam yapmaz.

akp türbanın arkasına geçer kızlarımız okuyamıyor der , geçiniz yok öyle birşey , hepsi çatır çatır okuyor. okulların da bi kuralı vardır ibadet etmeye gelmiyorsun ki okula eğitim yuvası orası dini bir elbise ile giremezsin. girdiysen çıkartman mecburi o türbanı. madem eğitim almak istiyorlar e ozaman çeşitli yöntemleriniz vardı onları kullanın peruk fln gibi.

hem şöyle birşey de var ben herhangi bir kadını görsem hemen hemen kaç yaşında olduğunu tahmin edebiliyorum , ama bir türbanlı kadın olunca iş değişiyor. 15 desen 25 çıkar 30 desen 40 çıkar çünkü türban yaşlı gösteriyor hiç hoş birşey değil bence. tavsiyem türbanı sadece ibadetlerinizde kullanın , özgürleşin açılın...

siz kapanırsanız yarın öbürgün eşiniz evlenince a benim hanım kapalı dur onu bi de eve kapatayım der o zaman özgürlük diye yırtınırsınız ama iş işten geçer. doğudaki çoğu şehirde evlenenler boşanamıyormuş. böyle saçma birşey yok ya! neden oluyo bu tip düşünceler , namus meselesi mi? alakası yok. cahillik mi? tam üstüne bastım. doğudaki insanımız cahil olmasa şimdi türban diye birşey olmazdı , oyuna gelmezdi bu insanımız... ama tayyip ve ekürisi öyle bir oynadı ki fethullah gülen de destekledi , eskilerden necmettin erbakan da var. onların sayesinde ülke ilerleyeceğine geriledi...
yazık :(

tugba19 demis ki:

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008