şaşırttın beni deliveren, demek biliyorsun ikisi arasındaki farkları, say bakalım neler bunlar?
30 Nisan 2008 16:19
feykoğlufeyk
yok ben kendisine sordum henüz bi cevap alamadım...
ya bırak sanane türban taknda türban takar... başörtüsü takanın rejime tehdidi yok türban takanınmı var...
ayrıca türbanda başörtme şekillerinden biridir... yani amaç aynıdır(istisnalar kaideyi bozmaz)
30 Nisan 2008 16:21
deliveren
Okuma Yazma Bilen Arkadaşlar İçin Diger Konularda Vardır.Başörtü-türban Farkı.
Konu Dışında Soru Sormazsanız Sevinirim
430 Nisan 2008 16:22
deliveren
Bu Arada Şahıslara Cevap Vermiyorum.İsteyen Soru Sorabilir.Fakat Sorusu Orada Kalır :) Ancak İstersem Cevap Veriyorum :)
230 Nisan 2008 16:23
feykoğlufeyk
deliveren çok prensipli bir şahsiyettir...
yannız kimliğini belli edemeyecek kadar kişiliksiz...
devam devam sen saldır böle türbana... yap genellemelerini...
Sinyal veren kadınlar kadın güvenlik görevlileri tarafından el dedektörüyle ya da elle arama yapılarak içeri alındı; pardösü, türban ya da takı çıkartmaları istenmedi.
takı ayakkabı pardesü kemer saat cıkartmaları istenebilirde türbanını cıkartmaları niçin istensin ki? metalden türban takmadıktan sonra
130 Nisan 2008 16:46
mélodie
bizim okulda hergün kimlik kontrolü yaparlar (okuldaki 7. yılım) bi gün tesadüf ya sınav günü kimliğimi almamışım...sınava geç kalmama rağmen beni indirdiler..türbanlı bir kız vardı onunda kimliği yoktu, ona geç bacım dediler..
çifte standard sadece hava alanında değil, heryerde..
30 Nisan 2008 17:36
psikolojik manyak
normaldir.. üniversitelere (baska yerler de var) de türbanlılar dogru duzgun giremiyor.. onu bırak annesi kızının mezuniyet törenine türbanlı oldugundan katılamıyor.. benzer sacmalık
330 Nisan 2008 17:37
mélodie
tane® can demis ki: metalden türban takmadıktan sonra
metalden iğne takıyorlar!
30 Nisan 2008 17:37
comandante
sadece havaalanında mı var zannediyorsunuz bu ayrım. Gece trafikte alkol çevirmesine girdiğinizde yanınızdaki bayanın başında türban varsa hiçbir şekilde kontrol edilmiyor, teste girmeden, hatta durmadan farkedildiyse yanınızdaki durdurulmadan devam edebiliyorsunuz.
İlk duyduğumda inanmamıştım buna ancak daha sonra tecrübelerle sabitlendi.
30 Nisan 2008 17:39
mökkm
türbanda başörtüsüde aynı şey ama herkes kafasına göre yorumluyo.yazık bence bilmeden konuşanlar ne kadar da gaflet içindeler deliveren rumuzlu arkadaşta bu bilmeyenlerden galiba yazık çok yazık
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19610
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.