o eşek değil bi kerem,sıpa =(
onu çok sefdiğim bi arkadaşıma aldım ben,yine çok sevdiğim arkadaşıma aldığım o sıpa b*kuna oyuncakçıdan aldığımla aynı gece içinde izmite gitmek zorunda kaldım ve gerisin geri olduğum yere zonguldağa döndüm sabahınada istanbula yola çıktım...
38saat uykusuzdum ve 1 o kadarda yorgun...
sevilay. demis ki: aaaaa annneee yaratık gördüm:D eşek çok tatlıymış bu arada
biliyorum,öğreneli uzun zaman oldu ve unutmak kolay olmadı sanırım
-ki bazı şeyleri unutup atlatabildiğimi yada zamana bırakıpta silebiliceğimi düşünmüyorum...
1kere daha mı?ı-ıh kesinlikle
aynı hataları çok yaptım çok konuda ve bilerek korkmadan yaparım tekrardan ama o oyunun içinde bi kere daha piyon olcağımı sanmıyorum karşıdaki şah-mat dicekse...
sevilay. demis ki: ne güsel sözünü tutuyormuşsun :) bu arada aşk diye bişi yok zaten koca bir yalan
söz vericeğim insanlar değer verdiğim insanlardır ve eğer değer verdiğim bi insana söz verebilmişsem tutabiliceğimin garantisini kendime veriyorum demektir
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19604
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.