bence bizim insanımızın doğasında şovmenik bi ruh hali var bu ülkede 80 yıldır yapılmayn yapılamayan şeyleri yapınca bunlar millet lehine olan şeyler bazı kesimler inadına görmezden geliyor ve hep bi saldırı hali hakim bu ruh haliyle olaylara bakıyorlar ben siyaseti sevmem siyasetçilerden de pek hazetmem ama olaylara at gözlüğüyle bakmamak gerekir
~ 128 gün
tohunç
biri omurgasız mı dedi :):)
sultana [fragile!!! demis ki: ]buralarda bi arkadaş vardı, omurgasız falan diyordu bazı arkadaşlara, asıl omurgasızlığı bu başlık sayesinde görebilir ...
1~ 128 gün
comandante
sultana [fragile!!! demis ki: ]buralarda bi arkadaş vardı, omurgasız falan diyordu bazı arkadaşlara, asıl omurgasızlığı bu başlık sayesinde görebilir ...
Buyrun benim :)) Biz RTE'nin dönek olduğunu gömlek çıkarıp giydiğini, dön baba dönelim hacılara gidelim felsefesinde olduğunu uzun zamandır biliyorduk zaten. Ama merak etme o bahsettiğin ''bazı arkadaşlar''da RTE'yi aratmazlar döneklikte, ''omurgasızlıkta''
Buyrun benim :)) Biz RTE'nin dönek olduğunu gömlek çıkarıp giydiğini, dön baba dönelim hacılara gidelim felsefesinde olduğunu uzun zamandır biliyorduk zaten. Ama merak etme o bahsettiğin ''bazı arkadaşlar''da RTE'yi aratmazlar döneklikte, ''omurgasızlıkta''
~ 128 gün
**bozacı**
Başbakan bazen kendisine verilen metinden sapmalara gidiyor.Bunu da ancak öfkesine kapılması ve hiddetlenmesiyle açıklarız.Acaba RTEnin eline o metni kim veriyor?''GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ''
Asıl ayak bunu söyleyenin kendisidir...-bknz:''kukla olmak''
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19599
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!