an itibariyle hayatımın en taklit bestelerden birini dinlemiş bulunuyorum :) knock'n on heaven's door müziği, vokal aynen taklit falan.. eğlendim baya.. birinci sıradalar şu anda hehe.. pest yazılmış bikaç kere, dinledim onu da, kayıtları güzel olmuş, progressive rock dredg, tool tadında bişeyler yapmışlar.. örtbas'ı da dinledim bi kez daha :) şöyle diyeyim, kaydımız güzel değildi, çok kısa sürede yapılan bir hücum kayıttı zaten (90 dakikada 3 beste kaydından biri).. ama bizzat oluşumunda bulunup gitar rifini falan kendi zevkime göre yaptığım için şarkı güzel geliyor bana bilmiyorum artık size de güzel gelirse oy veriniz, gelmiosa oy vermeyiniz.. atalay'ın kendi şarkısını beğenip oy istemesinden daha doğal bir şey yoktur bence, tribe giren arkadaşları anlamadım.. hele mukayeseye giren arkadaşı hiç anlamadım..:) benim kendi adıma gördüğüm, kendini dinleten bir şarkı olmasıdır.. bunun dışında, hiçbir şarkı herkesin beğenisine hitap etmez, kaldı ki kimseye hitap etmese bile o kadar önemli değildir bence.. yarışmaya katılan şarkıların hepsini dinlememekle beraber, guns n roses taklidi hariç, diğerleri çeşitli tarzlarda farklı çalışmalar yapmışlar diyebilirim.. bir ara oturup dinlemek lazımdır hepisini .. :)