ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > örtbas yarisfest'de, oylamada son gün

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 22

why so serious?
why so serious?
siz patron ben insan yaransam güçlü olsam.

oyumu kırmızı nokta'ya verdim.çok iyiler.
30 Nisan 2008 03:33   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
an itibariyle hayatımın en taklit bestelerden birini dinlemiş bulunuyorum :) knock'n on heaven's door müziği, vokal aynen taklit falan.. eğlendim baya.. birinci sıradalar şu anda hehe.. pest yazılmış bikaç kere, dinledim onu da, kayıtları güzel olmuş, progressive rock dredg, tool tadında bişeyler yapmışlar.. örtbas'ı da dinledim bi kez daha :) şöyle diyeyim, kaydımız güzel değildi, çok kısa sürede yapılan bir hücum kayıttı zaten (90 dakikada 3 beste kaydından biri).. ama bizzat oluşumunda bulunup gitar rifini falan kendi zevkime göre yaptığım için şarkı güzel geliyor bana bilmiyorum artık size de güzel gelirse oy veriniz, gelmiosa oy vermeyiniz.. atalay'ın kendi şarkısını beğenip oy istemesinden daha doğal bir şey yoktur bence, tribe giren arkadaşları anlamadım.. hele mukayeseye giren arkadaşı hiç anlamadım..:) benim kendi adıma gördüğüm, kendini dinleten bir şarkı olmasıdır.. bunun dışında, hiçbir şarkı herkesin beğenisine hitap etmez, kaldı ki kimseye hitap etmese bile o kadar önemli değildir bence.. yarışmaya katılan şarkıların hepsini dinlememekle beraber, guns n roses taklidi hariç, diğerleri çeşitli tarzlarda farklı çalışmalar yapmışlar diyebilirim.. bir ara oturup dinlemek lazımdır hepisini .. :)
30 Nisan 2008 04:46   mesajın adresini al  

wex
wex
güzel vallla :)
30 Nisan 2008 05:13   mesajın adresini al  

ivy
ivy
çoğunu dinlemedim ama, örtbasın şarkısını indirdim winamp ımda dönüyo arada, örtbas olduğunu unutuyorum bazen sanki çok sevip yıllardır dinlediğim bi grup gibi geliyo...hatta gün içinde kendimi mırıldanırken bulduğum bile oluyo... örtbas iidir ;)
30 Nisan 2008 08:44   mesajın adresini al  

glikoz'last hope'
glikoz'last hope'
kaosis de oldukça iyi bence..
30 Nisan 2008 11:14   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
şarkınız güzel olmuş :) zaten güzel tepkiler almışsınız ,umarım başarılı olursunuz
30 Nisan 2008 11:28   mesajın adresini al  

kaan dinçer
kaan dinçer
örtbas iyi işler yapma potansiyeli olan bi grup.zamanında canlı da dinlrmiştim kendilerini gerçi şimdiki kadrodan farklıydı biraz ama yined eilk günleriydi ve güzel bi potansiyelleri olduğu ortadaydı ben bu yarışmada da bunu göstereceklerine inanıyorum.böyle yarışmalarda genelde gruplar tam oalrak hak edilen neticelere ulaşamıyorlar.sonuçta en çok arkadaşı oy atan kazanıyor diyebiliriz.ama potansiyeli olan adam er meydanında finalde kendini gösterecektir.ve bunların içinde örtbasın olacağına inanıyorum
30 Nisan 2008 14:19   mesajın adresini al  

glikoz'last hope'
glikoz'last hope'
bir gelişme var mı ya merak ettim :)
1 Mayıs 2008 14:44   mesajın adresini al  

şepnem&nerimanköksal
şepnem&nerimanköksal
12 Mayıs 2008 18:05   mesajın adresini al  

messiniyen
messiniyen
açıkçası nokia supersound - jack daniel's - sony ericsson unistar tecrübelerinden yola çıkarak onların yanında çok sönük kalmış bu yarışma katılan gruplar vs. olarak ... bu grupların çoğu adı sanı bile hiç duyulmamış gruplar ama iz'i biliyorum ankaradaki konserlerinden iyiymiş parçaları elemanların :)
12 Mayıs 2008 18:16   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 22

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008