| |
atalay
|
Arkadaşlar yarisfest'de oylamada son güne girildi. Grup olarak oylarınızı bekliyoruz :)
örtbas 'a ortakantin'in bir grubu diyebilirsiniz :) ben ve üyelerden bad religion, kordilenci, wolkan, el diablo nun bulunduğu gruptur, hatta temelleri ortakantinde atılmıştır :)
son günde oylarınızı bekliyoruz, unutmayınız vereceğiniz 10 puan sıralamayı etkileyecktir.
örtbas - kardanadam olarak ilk 20 de kaldıktan sonra ilk 10 da kalarak tüm ortakantinle parkormanda coşmak istiyoruz :)
diğer katılımcı arkadaşlara başarılar..
|
|
1 ~ 122 gün
|
|
| |
kretzsche
|
hocam adres falan yok mu oy vermek için
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
atalay
|
ahah pardon, yukarda bannerda da görülür
adres www.yarisfest.com
örtbas - kardanadam :)
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
eterlielbisemudguard
|
bence diğerlerini de dinleyin daha iyi gruplar var ;) haklarını vermek lazım simdi
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
ben 2 kez oyladım yeter herhalde :D
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
kretzsche
|
ben hepsini dinledim abi en iyisi örtbass :)
eterlielbisemudguard demis ki: bence diğerlerini de dinleyin daha iyi gruplar var ;) haklarını vermek lazım simdi |
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
evt ben dinledim krnvl fln da oldukça iyi
eterlielbisemudguard demis ki: bence diğerlerini de dinleyin daha iyi gruplar var ;) haklarını vermek lazım simdi |
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
anthony casso cesare
|
örtbass ı dinledim cidden en iyi grup.
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
hatta pest'i de şimdi dinledim..onlar da oldukça sıkı bi parça yapmışlar
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
tosi
|
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
atalay
|
evt ben dinledim krnvl fln da oldukça iyi
rakibi eleştiremk ne kadar doğru da şarkının sözlerini kardeşine mi yazdırmış acaba çok merak ettim
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
tınısı hoşuma gitti ama sözler konusunda haklısın.ya o değil de pest cidden iyimiş..
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
why so serious?
|
siz patron ben insan yaransam güçlü olsam.
oyumu kırmızı nokta'ya verdim.çok iyiler.
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
bad religion
|
an itibariyle hayatımın en taklit bestelerden birini dinlemiş bulunuyorum :) knock'n on heaven's door müziği, vokal aynen taklit falan.. eğlendim baya.. birinci sıradalar şu anda hehe.. pest yazılmış bikaç kere, dinledim onu da, kayıtları güzel olmuş, progressive rock dredg, tool tadında bişeyler yapmışlar.. örtbas'ı da dinledim bi kez daha :) şöyle diyeyim, kaydımız güzel değildi, çok kısa sürede yapılan bir hücum kayıttı zaten (90 dakikada 3 beste kaydından biri).. ama bizzat oluşumunda bulunup gitar rifini falan kendi zevkime göre yaptığım için şarkı güzel geliyor bana bilmiyorum artık size de güzel gelirse oy veriniz, gelmiosa oy vermeyiniz.. atalay'ın kendi şarkısını beğenip oy istemesinden daha doğal bir şey yoktur bence, tribe giren arkadaşları anlamadım.. hele mukayeseye giren arkadaşı hiç anlamadım..:) benim kendi adıma gördüğüm, kendini dinleten bir şarkı olmasıdır.. bunun dışında, hiçbir şarkı herkesin beğenisine hitap etmez, kaldı ki kimseye hitap etmese bile o kadar önemli değildir bence.. yarışmaya katılan şarkıların hepsini dinlememekle beraber, guns n roses taklidi hariç, diğerleri çeşitli tarzlarda farklı çalışmalar yapmışlar diyebilirim.. bir ara oturup dinlemek lazımdır hepisini .. :)
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
wex
|
|
|
~ 122 gün
|