gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Konu Dışı - örtbas yarisfest'de, oylamada son gün
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
atalay
atalay
Arkadaşlar yarisfest'de oylamada son güne girildi. Grup olarak oylarınızı bekliyoruz :)
örtbas 'a ortakantin'in bir grubu diyebilirsiniz :) ben ve üyelerden bad religion, kordilenci, wolkan, el diablo nun bulunduğu gruptur, hatta temelleri ortakantinde atılmıştır :)
son günde oylarınızı bekliyoruz, unutmayınız vereceğiniz 10 puan sıralamayı etkileyecktir.
örtbas - kardanadam olarak ilk 20 de kaldıktan sonra ilk 10 da kalarak tüm ortakantinle parkormanda coşmak istiyoruz :)
diğer katılımcı arkadaşlara başarılar..

1 defa alkışlanmış (1)  30 Nisan 2008 01:22  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
hocam adres falan yok mu oy vermek için

30 Nisan 2008 01:24  mesajın adresini al  
atalay
atalay
ahah pardon, yukarda bannerda da görülür
adres www.yarisfest.com
örtbas - kardanadam :)

30 Nisan 2008 01:25  mesajın adresini al  
eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
bence diğerlerini de dinleyin daha iyi gruplar var ;) haklarını vermek lazım simdi

30 Nisan 2008 01:28  mesajın adresini al  
boomerang ¹³
boomerang ¹³
ben 2 kez oyladım yeter herhalde :D

30 Nisan 2008 01:29  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
ben hepsini dinledim abi en iyisi örtbass :)

eterlielbisemudguard demis ki:
bence diğerlerini de dinleyin daha iyi gruplar var ;) haklarını vermek lazım simdi

30 Nisan 2008 01:30  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
evt ben dinledim krnvl fln da oldukça iyi

eterlielbisemudguard demis ki:

30 Nisan 2008 01:56  mesajın adresini al  
anthony casso cesare
anthony casso cesare
örtbass ı dinledim cidden en iyi grup.

30 Nisan 2008 01:56  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
hatta pest'i de şimdi dinledim..onlar da oldukça sıkı bi parça yapmışlar

30 Nisan 2008 01:58  mesajın adresini al  
atalay
atalay
evt ben dinledim krnvl fln da oldukça iyi

rakibi eleştiremk ne kadar doğru da şarkının sözlerini kardeşine mi yazdırmış acaba çok merak ettim

30 Nisan 2008 02:35  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
tınısı hoşuma gitti ama sözler konusunda haklısın.ya o değil de pest cidden iyimiş..

30 Nisan 2008 03:18  mesajın adresini al  
sara chopin
sara chopin
siz patron ben insan yaransam güçlü olsam.

oyumu kırmızı nokta'ya verdim.çok iyiler.

30 Nisan 2008 03:33  mesajın adresini al  
bad religion
bad religion
an itibariyle hayatımın en taklit bestelerden birini dinlemiş bulunuyorum :) knock'n on heaven's door müziği, vokal aynen taklit falan.. eğlendim baya.. birinci sıradalar şu anda hehe.. pest yazılmış bikaç kere, dinledim onu da, kayıtları güzel olmuş, progressive rock dredg, tool tadında bişeyler yapmışlar.. örtbas'ı da dinledim bi kez daha :) şöyle diyeyim, kaydımız güzel değildi, çok kısa sürede yapılan bir hücum kayıttı zaten (90 dakikada 3 beste kaydından biri).. ama bizzat oluşumunda bulunup gitar rifini falan kendi zevkime göre yaptığım için şarkı güzel geliyor bana bilmiyorum artık size de güzel gelirse oy veriniz, gelmiosa oy vermeyiniz.. atalay'ın kendi şarkısını beğenip oy istemesinden daha doğal bir şey yoktur bence, tribe giren arkadaşları anlamadım.. hele mukayeseye giren arkadaşı hiç anlamadım..:) benim kendi adıma gördüğüm, kendini dinleten bir şarkı olmasıdır.. bunun dışında, hiçbir şarkı herkesin beğenisine hitap etmez, kaldı ki kimseye hitap etmese bile o kadar önemli değildir bence.. yarışmaya katılan şarkıların hepsini dinlememekle beraber, guns n roses taklidi hariç, diğerleri çeşitli tarzlarda farklı çalışmalar yapmışlar diyebilirim.. bir ara oturup dinlemek lazımdır hepisini .. :)

30 Nisan 2008 04:46 ~ 30 Nisan 2008 04:48  mesajın adresini al  
wex
wex
güzel vallla :)

30 Nisan 2008 05:13  mesajın adresini al  
ivy mrs holi şit
ivy mrs holi şit
çoğunu dinlemedim ama, örtbasın şarkısını indirdim winamp ımda dönüyo arada, örtbas olduğunu unutuyorum bazen sanki çok sevip yıllardır dinlediğim bi grup gibi geliyo...hatta gün içinde kendimi mırıldanırken bulduğum bile oluyo... örtbas iidir ;)

30 Nisan 2008 08:44  mesajın adresini al  
glikoz
glikoz
kaosis de oldukça iyi bence..

30 Nisan 2008 11:14  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
şarkınız güzel olmuş :) zaten güzel tepkiler almışsınız ,umarım başarılı olursunuz

30 Nisan 2008 11:28  mesajın adresini al  
kaan dinçer
kaan dinçer
örtbas iyi işler yapma potansiyeli olan bi grup.zamanında canlı da dinlrmiştim kendilerini gerçi şimdiki kadrodan farklıydı biraz ama yined eilk günleriydi ve güzel bi potansiyelleri olduğu ortadaydı ben bu yarışmada da bunu göstereceklerine inanıyorum.böyle yarışmalarda genelde gruplar tam oalrak hak edilen neticelere ulaşamıyorlar.sonuçta en çok arkadaşı oy atan kazanıyor diyebiliriz.ama potansiyeli olan adam er meydanında finalde kendini gösterecektir.ve bunların içinde örtbasın olacağına inanıyorum

30 Nisan 2008 14:19  mesajın adresini al  
glikoz
glikoz
bir gelişme var mı ya merak ettim :)

1 Mayıs 2008 14:44  mesajın adresini al  
shepnem&zeki müren
shepnem&zeki müren

12 Mayıs 2008 18:05  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008