bi diğer sonuç;
suçluluk genetik bir olay olabilir, gneteikçiler bu konuya eğilsinn, atalarının genlerinden kaynaklanan bir dalga olabilir avustralyalılar da
son sonuç alan 69 vakti zamanında avustralyalı bi gacıdan tekme yemiş onun intikamını bu şekilde alıyor olabilir:) her şey beklenir bu pis alan 69tan:)
29 Nisan 2008 21:14
b@b@c@n
ole babann varya taa........................ serefsız kıslar gorun bak
29 Nisan 2008 21:31
kertenkelebek
ben bugün gazetede okudum ve ağladım.. içim kaldırmadı başka haber okuyamadım.. bazen diyorum iyi yapıyorum da tüm gündemden uzak duruyorum.. neredeyse her elime gazete alışımda, her haberleri izleyeceğim deyişimde insanlığa olan inancımdan büyük büyük şeyler kopup gidiyor.. Allah belanı versin demek hoş değildi biliyorum ama bu adama da söylenmeyecekse daha nerede kullanılabilir ki ?
30 Nisan 2008 02:20
fanfan
avusturya'da son zamanlarda bu tip mahzene kilitleme olaylarının artmasının sebebini tüm dünya merak ediyormuş. daily mail gazetesine göre ise bu tip olaylar tüm dünyada olmaktaymış ancak avusturya'da uzun sürmesinin sebebi nazi alışkanlıklarının devam etmesiymiş. mesela bu olayda da annenin evde her noktayı arayacak kadar geniş çaplı bilgiye sahip olmaması adamın koyduğu sıkı otoriteye bağlanıyor. kadın korkusundan fazla araştırmacı bir ruha sahip değilmiş yani, kaybolan kızını da bu sebeple merak etmedi herhalde. ilginç ama mantıklı
30 Nisan 2008 16:27
cimbomlu
insanlık dışı
30 Nisan 2008 16:31
**imalısır**
haberi okumuştum bu sabah böyle bi iğrençlik nasıl olurda yapılır aklım almıyor.beyinsiz , özürlü , adi pislik heriffff
kelimeler yetersiz kalır bu şerefsizeee.
meydana bağlanıp ölene kadar tecavüz etseler bu hayvana az gelir..
gerçi bu adam piskopatın teki olduğu için yapılan tecavüzden bile zewk alabilir.
allah cezasını versin mal insannnnnnnnnnnn
:@
30 Nisan 2008 16:51
souvereign jr.
cehennemde cayır cayır yanar inşallah bu adam.
30 Nisan 2008 19:21
nih@n
souvereign jr. demis ki: cehennemde cayır cayır yanar inşallah bu adam.
gerçi allahın işine karışılmaz ama yüksek bi ihtimal yanacak gibi ....
(1) 30 Nisan 2008 19:24
orlando
bu adama verilecek ceza öyle 30 40 sene hapis cezası falan değil cinsel organını kesiceksin arka bölgesine sokucaksın onu da oraya dikiceksin ki çıkarmaya kalkmasın sonrada o halde çıplak sokaklarda gezme cezası vericeksin hemde dünyanın en büyük şehirlerinin en kalabalık caddelerinde günün en yoğun olduğu saatlerde gezdiriceksin büyük bi kartona ben şerefsizin manyağın önde gideni bi herifim onca yıl kendi kızıma böyle bi işkence yaptım ama o kadar manyağım ki yetmedi kendime de böyle bi eziyet yaptım ve mutluyum huzurluyum yazısı yazıp boynuna asıp gezdiriceksin
(1) 1 Mayıs 2008 22:33
osge
bu sapıklıkta diil sanırım artık başka bişi yani sapıklığın bile bi derecesi wardır bence yaa bu aşmış artık:s:s:S
1 Mayıs 2008 22:42
**imalısır**
Yüzyılın sapığı ilan edilen 73'lük 'ihtiyar'ın bir de 'cinayet suçu' işlemiş olabileceği iddia ediliyor
ÖLDÜRÜLEN KIZ, KENDİ KIZINA ÇOK BENZİYOR: Öz kızından 7 çocuk yapan baba Josef Fritzl’in 1986 yılında öldürülen Martina isimli genç bir kızın katili olduğu sanılıyor
Öz kızından 7 çocuk yapan ve yüzyılın sapığı ilan edilen Josef Fritzl (73), hakkındaki soruşturma sürüyor. Yeni bilgiler ise şöyle:
NAZİLERİN Yahudilere yaptığı soykırımdan ilham alan Fritzl, “Kızım ve çocuklarım kaçmasın diye ‘Burası bir gaz odası. Kaçmaya çalışırsanız ölürsünüz’ diye tehdit ettim” dedi.
HİÇ güneş yüzü görmeyen çocukların bağışıklık sistemleri çökmüş. Komaya giren Kerstin, 19 yaşında olmasına rağmen tüm dişlerini kaybetmiş.
JOSEF, hücreyi ‘nükleer saldırıya karşı sığınak yapmak’ gerekçesiyle hükümetten aldığı parayla yapmış.
ÇOCUKLAR birbirlerini bir psikiyatri kliniğinde ilk kez gördü.
BABANIN yardım aldığından şüpheliniyor. Ortada 3 soru var: ‘300 kiloluk dev demir kapıyı nasıl monte etti?’, ‘Tıbbi yardım olmadan doğumlar nasıl gerçekleşti?’ ve ‘Tayland’da tatil yaparken bodrumdakilere kim baktı?’.
ANNE Rosemarie ve kızı Elisabeth, 24 yıl aradan sonra ilk kez karşılaştı. Anne, olaylardan haberi olmadığını söyleyerek özür diledi.
JOSEF, Tayland’a küçük erkeklerle ilişkiye girmek için gidiyormuş.
1986’DA öldürülen Martina Posch’un katilinin Josef olduğu sanılıyor. Martina ve Elisabeth birbirlerine çok benziyor.
2 Mayıs 2008 09:06
**imalısır**
Çocuklar maymuna dönüşmüş 24 yıl bodrumda yaşayan çocuklar homurtuyla konuşup maymun gibi davranıyor
Avusturya’daki sapık vahşeti manşetlerden düşmüyor. Doğduklarından beri gerçek bir ağaç, hayvan ya da doğadan herhangi bir nesne görmemiş olan Stefan (18) ve Felix (5), aralarında homurtuya benzer sesler çıkartıyor. Ayrıca, maymun gibi hareket ediyor ve elleri üzerinde emekliyor. Çocuklar, ilk kez gördükleri dünyayı yeni yeni keşfetmeye çalışıyor. Sapık baba Josef Fritzl’in kurbanı olan Elizabeth’in 42 yaşındaki halini gösteren robot resim yayınlanırken, bodrumda kalanların uzun yıllar boyunca psikolojik destek almak zorunda kalacakları açıklandı. Yüzyılın sapığını, ülkenin en ünlü avukatı savunacak.
2 Mayıs 2008 09:08
luteus
iğrenç birşey ya.
2 Mayıs 2008 10:15
**imalısır**
Avusturya sapığını eşi de biliyormuş
Avusturyalı sapık baba Fritzl'ın Hiçbir şey bilmiyordum diyen karısının tecavüzlerden haberi olduğu, hatta kilere yemek götürdüğü anlaşıldı..
Kendi öz kızını 24 yıl evinin garajında kilit altında tutan ve ondan 7 çocuk dünyaya getiren sapık baba Josef Fritzl'ın Benim hiçbir şeyden haberim yok diyen eşi Rosemary'nin her şeyden haberi olduğu belirlendi. Avusturya polis kaynakları, devam eden soruşturmada Rosemarie Fritzl'ın her şeyden haberdar olduğu sonucuna vardı. Hatta kilere zaman zaman onların akşam yemeklerini götürmek için indiği, giyim mağazalarından onlara elbise aldığı da ifadelerle ortaya çıktı. Bu arada hücrede hiç güneş yüzü görmeden yaşayan 3 çocuğun normal yaşama alışmaları için, hastanede özel olarak yapay bir hücre kurulduğu bildirildi.
KLİNİKTE DOĞUM GÜNÜ Psikiyatrlar çocukların psikolojik durumlarını göz önünde bulundurarak bunun zorunlu olduğu ve normal yaşama geçişin yavaş yavaş gerçekleşmesini beklediklerini söyledi. Kardeşlerden, 5 yaşında olmasına rağmen emekleyen Felix de, dün kaldığı klinikte 6'ıncı yaş gününü kutladı. Klinik çalışanlarının yaptırdığı pastanın mumlarını üfleyen Felix'in mutluluğu çevredekileri de duygulandırdı.
3 Mayıs 2008 09:39
aslan67
Yüzyılın sapığının ikinci seks kölesi öz torunu!
Yüzyılın korkunç sapığı Josef Flitzl'in kızından olan çocuğuna da tecavüz etmiş olabileceği açıklandı.
The Sun'ın haberine göre polis, tecavüz ettiği kızına ilgisini kaybettikten sonra yeni hedefinin kızından olma hem torunu hem çocuğu olan 19 yaşındaki Kristen olabileceğini açıkladı.
Çünkü Kristen şu an yoğun bakımda. tüm organları iflas etmiş durumda ve yaşam mücadelesi veriyor. . Polis, bu iddianın büyük olasılıkla gerçek olduğunu ancak iki tarafla da konuştuktan sonra kesinleşeceğini söyledi.
19 yaşındaki Kristen rahatsızlanınca 3 hafta önce hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Genç kızın hastaneye kaldırılması, yeni bir sapıklığı daha ortaya çıkardı.
7 Mayıs 2008 00:12
souvereign jr.
Yüzyılın korkunç sapığı Josef Flitzl'in kızından olan çocuğuna da tecavüz etmiş olabileceği açıklandı.
adam gerçekten sapıklıkta olayı abartmış ya. :S torununa? :S nasıl yani? :S rezalet.
7 Mayıs 2008 00:17
reddish
bu haberi tvde izlediğimde türylerim diken diken oldu.. bu nasıl bi insandır nasıl bi vahşettir bu..nasıl bi dünyada yaşıyoruz ve kızın annesi nasıl bi anne..gercekten çok iğrenç yaa :S
7 Mayıs 2008 19:10
bart-
heh açılmış burayada..
ya dün biz bunu derste konuştuk irdeledik falan.
en son dayanamadım ve 40 yılda bir gittiğim okulu terkettim.
(1) 7 Mayıs 2008 19:11
glikoz
Avusturya'da yaşanan sapık baba skandalı günlerdir dünyanın gündemi oldu. Baba kızını bir bodruma kapatmış ve 24 yıl boyunca tecavüz edip 6 çocuk sahibi olmuştu. Bu haberin yankısı daha yeni yeni sönerker, bir aile içi sapıklık haberi de Mersin'den geldi. Genç kız hem önce ağabeyinin tecavüzüne uğramış ve bir çocuk sahibi olmuştu. Ardından da babası onu sapık emellerine alet etmişti.
AYŞE'NİN HEM ABİSİ, HEM DE ÇOCUĞUNUN BABASI
PARA KARŞILIĞI EVLATLIK VERİLİP GERİ ALINDI
19 yaşındaki Ayşe Y.'nin dramı daha çocukluğunda başladı. Para karşılığı başka bir aileye evlatlık verildi.
Bebekliğini ve çocukluğunu kendi ailesinden uzak geçiren Ayşe 6 yaşında gerçek ailesine geri verilince ikinci bir sarsıntı daha yaşadı.
ABİSİ BAŞKA TÜRLÜ BAKIYORDU
Çocukluğundaki eksik yıllar hiç tamamlanmadı. Hep beni sevmiyorlar diye üzüldü.
Ayşe büyüdükçe ağabeyi başka türlü davranmaya başladı. Abisinin gözlerine baktıkça korkuyordu Ayşe...
NE OLUR YAPMA ABİ
Ve birgün olan oldu... O kara gün öz ağabeyi Ayşe'ye zorla tecavüz etti. Sadece Ne olur, yapma abi diyebildi Ayşe...
Abisi işi bitince kimseye söylersen öldürürüm dedi ve Ayşe'nin bitmeyecek çilesi başlamış oldu.
Her fırsatta abisinin kirli emellerine alet oldu. Kimseye söyleyemedi. Kendinden nefret etti...
ABİSİNDEN HAMİLE KALDI
Sonra fark etti ki hamile kalmıştı... Olay açığa çıktı... Herkes Ayşe'yi suçladı... Bebek dünyaya gelince onu bağrına bile basamadı Ayşe... Çocuk Esirgeme Kurumu'na verildi...
BABASI DA TECAVÜZ ETTİ
Dünyası kararmıştı ama yaşama tutunmaya çalışıyordu. Ama bir darbe de babasından yedi. Bu kez öz be öz babası girdi yatağına... Bu kez onun tecavüzüne uğradı...
Artık çare kalmamıştı. Kaçacaktı. Bu kadere isyan edecekti.
Kaçtı da... Karşısına çıkan ilk erkeğe inandı, güvendi. Tamam dedi artık mutlu bir hayatım olacak... Ama nafile...
KOCAM DEDİĞİ ADAM FUHUŞ YAPTIRDI
Birlikte yaşadığı kocam dediği adam pazarladı bu kez onu. Artık fuhuş batağına saplanmıştı.
Ama Ayşe kadere teslim olmayacaktı. Polise gitmeye karar verdi. Şimdi hem abisi, hem babası göz altında. Fuhuş yaptırmaktan sabıkası bulunan Ayşe'nin birlikte yaşadığ 35 yaşındaki M.K.'da aranıyor...
internethaber
8 Mayıs 2008 14:24
**imalısır**
yha allah belalarını versin hayvan bunlar sölicek laf bulamıyorum
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19590
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!