bide şey çoçuk hastalanınca yukarı çıkınca olay ortaya çıkmış pardonda madem küçük çoçuk çıkmaya fırsat bulmuş adamın kızı senelerdir bi yolunu bulup çıkamamış mı yukarı buda tuhaf geldi bana
(1) 29 Nisan 2008 18:49
ukerila
dünyanın çivisi çıktı şerefsizim...
29 Nisan 2008 18:55
anthony casso cesare
Ben şoklardayım.
29 Nisan 2008 18:57
ist@syon®
Damat koğuşuna gelin kız olarak gider bu amca ölene kadar mokok
(1) 29 Nisan 2008 19:06
irem_
ya karısının bilmedigini düşünemiyorum ama kız bence cidden tırlatmıstır. o kadar yıl gün ısıgı görme, babanın tecavüzüne ugra... onda psikoloji fln kalmamıstır. bagırmamıssa da sasırmam yani. ama karısı adam sen sürekli iniosun aşagıya bizi hiç indirmiosun dememiş mi? bi kere kadın denilen yaratık meraklıdır. illaki kurcalar.
asıl bu hasta ruhlu adamın dier cocuklarının durumu ne acaba?
bu adama küfretmek yetmez. g.tüne bir kazık geçirip öyle yaşamına devam etmesini sağlamak gerek.
hafif kalıcak it herif için ama tam orospu çocuğuymuş....
29 Nisan 2008 19:31
under a violet moon
yuhhhhh bee yuhhh bu nası bi sapkınlıktır... bu adama insan denemez şerefsiz heriff.. allah belanı versinn seninn!!! bölelerinii öldürmücen direk süründürcen.. pislikk heriff...
29 Nisan 2008 19:42
n.o.i.e.s.iz
adam her türlü şüphe oluşturacak şeyi düşünüp önlem almış, haberde söledi
suskun erik demis ki: ya karısının bilmedigini düşünemiyorum ama kız bence cidden tırlatmıstır. o kadar yıl gün ısıgı görme, babanın tecavüzüne ugra... onda psikoloji fln kalmamıstır. bagırmamıssa da sasırmam yani. ama karısı adam sen sürekli iniosun aşagıya bizi hiç indirmiosun dememiş mi? bi kere kadın denilen yaratık meraklıdır. illaki kurcalar.
asıl bu hasta ruhlu adamın dier cocuklarının durumu ne acaba?
bu adama küfretmek yetmez. g.tüne bir kazık geçirip öyle yaşamına devam etmesini sağlamak gerek.
29 Nisan 2008 19:55
sultana (sayko)
holywood filmlerindeki sapıklara şapka çıkarttıracak cinsten bir olay, yakında bunun da filmini yaparlar. ruh hastası manyak. böyle eylemlere girişildiğinde o kadar yıl boyunca kimsenin anlamamış olması çok korkunç ya...
29 Nisan 2008 20:01
diablo_ıv
adamın tipi zaten sayko.ondan her bok beklenir sktimin o.çocuğu
29 Nisan 2008 20:03
cabin cross
dünyanın çivisi zorlanıyor...
29 Nisan 2008 20:04
kupa kızı
bu nasıl bi sapıklık yaa
ruh hastası yaratık!!!
üff böyle haberler okuyamıyorum ben yaa :S:S
adamın çok büyük psikolojik sorunları var ki böyle manyakçasına birşey yapmış ama nasıl 24 yıl hiç kimse bu adamın böyle olduğunu farketmemiş,orası bi tuhaf.
29 Nisan 2008 20:32
limor
bu adamın aklı belliki iki bacagının arasındaymış.. ee o halde bunun cezası diri diri o cok önemli uzvunu lime lime kesip agzına burnuna sokacaksın ohh ne güsel işte... gerci az bile daha fazlasını yapmak lazım..
evet kızlarımıza ne diye öğüt veriyormuşuz;
avusturyalılarla izdivaç etmeyin kızım, onlardan baba olmaz, ya kızlarına tecavüz ederler yadaonu mahzene kitlerler, aman ha aman ha
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19590
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!