gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - yüce divan dosyası oluşuyor
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 101 - 105
 Yazar: Mesaj:
comandante
comandante
yahu yazarların ceza alması,düşünce özgürlüğü sloganı öncelerde yok muydu ?

Hangi iktidar döneminde muhalif basına bu kadar baskı yapılıyordu? Şu anda karikatüristlere davalar açılıyor, gazeteciler işlerinden kavuluyor, yayıncılarını sansürlemeyen kanal sahiplerine düzen dosyalarla 500 bin dolar ceza kesiliyor, muhalif TV kanalına maliye ve RTÜK Baskısıyla her gün operasyonlar yapılıyor, reklam verenler tehdit edilerek kanalın gelirleri kesiliyor, muhalif gazeteceiler gece saat 4.30'da yaşlarına bakılmaksızın gözaltıona alınarak 48 saat sorguda tutuluyor ve sağlıkları tehlikeye atılıyor, sesini çıkartan parti genel başkanları, ve RTE ve tarikatının iç yüzünü Musa soyundan geldiklerini belgeleyen yazarlar bir tezgahla tutuklanıyor ve 9 aydır haklim karşısına çıkartılmıyor. hangi iktidar döneminde bu kadar baskıcı, bu kadar sansürcü bu kadar faşist bir yönetim gözlendi. 12 Eylül, 12 Mart dönemlerinden hiç ama hiçbir farkı yok...

29 Nisan 2008 21:32  mesajın adresini al  
bukowski.iz
bukowski.iz

kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum bu sitede

atıla atıla bi hal oldum

bi de sen gaz verme rica ederim

kahin pekmez demis ki:
o kişilerin gönderdiği mesajlara gir bak,ikiside genelleme yanlısı.
biri islami gericilik ile suçlar biri komünistleri vatan haini ilan eder.

29 Nisan 2008 21:33  mesajın adresini al  
comandante
comandante

kahin pekmez demis ki:
o kişilerin gönderdiği mesajlara gir bak,ikiside genelleme yanlısı.
biri islami gericilik ile suçlar biri komünistleri vatan haini ilan eder.

Elhamdürillah müslümanım ve gerçek islamla irticacı yobaz örümcek beyinlileri ayırt edebiliyorum. Ha komünistleri vatan haini iddia ediyor dediğin ben isem o da senin cahilliğin ve ahmaklığından kaynaklanıyordur. Gidip bi bak bakalım açtığımız başlıklara ve yaptığımız yorumlara. Öyle bir tabirde bulunan kişilere karşı en sert tepkiyi verenblerden biriyim. Tabii ki senin komünizmden ve komünistten ne anladığında önemli. PKk yada DTP ile ilgiliyse bu iddiaların o zaman seni derhal Bakırköy ruh ve Sinir hastanesine sevk etmemiz gerekecek

1 defa alkışlanmış (1)  29 Nisan 2008 21:36  mesajın adresini al  
deliveren
deliveren
Hadi Yürüüüüüüüü Yarın yine Bekleriz

29 Nisan 2008 21:37  mesajın adresini al  
comandante
comandante

kahin pekmez demis ki:
coman dantel örgü karikatüristler tayyibi taşşağa aldı diye onları savunuyor olman ne acı.
adamın fotoğrafı üzerinde montaj yapıp el kol hareketi yapmak karikatür değildir.
adı üstünde çizim yaparsın renklendirirsin vs.
onlar direk montaj işine girdi fotoğraf dergisi mi karikatür mü ?
kişisel haklara tecavüz edilsin siz baskı deyin oley bareley.

Peki tayyip efendinin açtığı davalar sonucu çıkan kararları biliyor musun? Bugüne kadar hiçbir karikatüriste ceza gelmedi ve o karikatürlerin tamamı beraat etti, eleştiri olarak nitelendirildi. bana komünistleri vatana ihanetle suçluyor diyorsun sen tutup muhalif olması ruhunda olan mizahçılara mizah yapmayın diyorsun. Ah be güzel arkadaşım. kendinle çelişiyorsun

1 defa alkışlanmış (1)  29 Nisan 2008 21:40  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 101 - 105
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008