ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  yüce divan dosyası oluşuyor

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 76 - 90

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
yahu tamam amma uzattın ha:)) bi izin ver soluklan az:D ne bu ya.taramalı gibi vıdı vıdı:))

sen insanca tartış mükemmel insan seni:D.... yahu komik cidden bak yine aklıma geldi:D zorla aklıma getiriyosun:)))
 3   ~ 129 gün   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
çünkü ben bi insanca tartışmayı biliyorum başkasını da bilmiyorum ee senle de insanca tartışmaya değer görmediğimden hiç tartışmıycam

işte ben bunu yapamıyom yani şimdi ben de sana senin o hareketinden ötürü seni konuşmaya değer bulmuyorum diye mi yazayım..bu hangi şerefe sığar?gerçi senin şeref anlayışın yoktu sanırım de mi? öyle bişeyler zırvalamıştın dün:))
 3   ~ 129 gün   mesajın adresini al  

diablo_ıv
diablo_ıv
konuya dönelim.kişisel tartışmalara özelde devam edin.Kanadoğlu benim idolümdür.çok gerçekçi bir adam.Türkiyenin böylesine cumhuriyetçi adamlara ihtiyacı var.Anayasa mahkemesi umarım akepeden yana karar vermez.
~ 129 gün   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren

diablo_ıv demis ki:
.Anayasa mahkemesi umarım akepeden yana karar vermez.

Anayasa Mahkemesi Eger Yetkilerini Objektif Bir Şekilde Kullanırsa Zaten Ortada Amerikayı Kalkındırma Partisi(akp) Kalmaz

bukowski
bukowski
aynesikikbasliklaraciyosunuz.com

comandante
comandante
4. maddeye takılınmış ama 4. maddeyi değiştirmek de en az ilk 3 maddeyi değiştirmek kadar Güven Özveri Tecrübe ister. Bugün herşeyin demokratik yönetemlerle çözülmesi için bazı kurumlar fazla seslerini çıkarmıyorlar. İlk 4 maddeye el uzatıldığı taktirde zaten demokrasiden çıkılacağı için demokratik olmayan her türlü ihtimaller göz önüne alınır.
 1   ~ 129 gün   mesajın adresini al  

tohunç
tohunç
kurumcu komançi

comandante
comandante
Yüce Divan dosyaları zaten bu kabine üyelerinin neredeyse %80'i için hazırdır. yandaş medya yaratma cabasında olan Mesut Yılmaz, ki Milliyet'in satışını tam olarak gerçekleştiremediği halde, da Yüce Divan'a gönderilmiş ve dava zaman aşımından düşmüştü. Üstelik onda bu nkadar büyük bir skandal banka kredileri Katar'da para arama gibi rezaletlerde söz konusu değildi.

hayal kıran
hayal kıran
coman dantel örgü gene zırvalıyorsun.

deliveren
deliveren
İşine Gelmeyince Suçu Üyelere Atmak Ne Büyük Maharet

comandante
comandante

kahin pekmez demis ki:

En ufak bir saçma nokta söyle ve karşı tezini sür o zaman. Boş atmakla olmuyo öyle.

bukowski
bukowski

sen düzelt o zaman varsa bi bildiğin

yoksa

sus ki, biliyo sansınlar

kahin pekmez demis ki:

hayal kıran
hayal kıran
nasyonal sosyalizmin savunucuları komünistlere bok atar,faşistleri kınar vs.
deniz baykal geleceğin hitleri olacak,egoist,oportünist,feodalist ve bütün bunları fütürist kimliği ile birleştiriyor.
deniz baykal için ne ülke ne de sizler pek bir şey ifade etmiyorsunuz,o kişisel kaygıları için maddeler değişmesin istiyor.
partisi başında şu güne kadar bu vatan için herhangi bir gelişme göstermiş mi ?
suçlamalar ve kuru sıkı lafları haricinde.

deliveren
deliveren
Bu Konuyla Deniz Baykalın Ne Alakası var ?

bukowski
bukowski
konunun, akp'nin yolsuzluklarının, anayasanın değşmez maddelerinin bu yazdıklarınla ne ilgisi var?

kahin pekmez demis ki:
nasyonal sosyalizmin savunucuları komünistlere bok atar,faşistleri kınar vs.
deniz baykal geleceğin hitleri olacak,egoist,oportünist,feodalist ve bütün bunları fütürist kimliği ile birleştiriyor.
deniz baykal için ne ülke ne de sizler pek bir şey ifade etmiyorsunuz,o kişisel kaygıları için maddeler değişmesin istiyor.
partisi başında şu güne kadar bu vatan için herhangi bir gelişme göstermiş mi ?
suçlamalar ve kuru sıkı lafları haricinde.

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 76 - 90

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008