Ya bi bas git işine jaja...ben ne yazmak istersem onu yazıyorum bana ne kim alkışlamış alkışlamamış... bi de bu kadar kuyruk acının peşine düşme büyü biraz hadi...hayır alttarafı görüşümü yazdım hala mı geçmedi sinirin gün doğru üstüne bee ne hazımsız insansın...illa saçma sapan yazdırcan şu muhabbeti yaptırcan bana yani...ne kadar alttan alsam da muhattap olmamak için uğraşsam da susmuyosun...hastamısın?
jaja of opobo ® demis ki: şakşakçılar aferin size:))) sweetdreams :D dün baya güldürdün bizi ama saol ben sana teşekkür edeyim:D
229 Nisan 2008 17:58
jaja of opobo ® .iz
Ya bi bas git işine jaja...ben ne yazmak istersem onu yazıyorum bana ne kim alkışlamış alkışlamamış... bi de bu kadar kuyruk acının peşine düşme büyü biraz hadi..
bana terbiyesiz diyene bak çok terbiyelisin cidden..ayakta alkışlıom seni:D
kuyruk acısı derken?anlamadım ne gibi?
229 Nisan 2008 18:01
sweetdreams
Bak terbiyesizleşmemek için çok uğraşıyorum başlığın altında kaç dakkadır, gelip kendin sataşıyosun.Yazdığımı anlamadan bana çemkirmeye kalkıyosun.Yok yanındaki yok gaffur bilmem ne anlaşılmayacak kadar saçma şeyler yazıyosun.Ben de topla kafanı yazdıkalrımı bi daha oku diyince de iyice çemkiriyosun.Şu muhabbeti yapmak hiç istemediğim halde zorluyosun,böyle tanımadığım insanlara sataşmak gibi özel bir zevkim yok.Ayrıca çok da komik oluyo ama illa laf istiyosun bak.Şimdi ben miyim terbiyesiz sen misin acaba yoksa?
jaja of opobo ® demis ki: Ya bi bas git işine jaja...ben ne yazmak istersem onu yazıyorum bana ne kim alkışlamış alkışlamamış... bi de bu kadar kuyruk acının peşine düşme büyü biraz hadi..
bana terbiyesiz diyene bak çok terbiyelisin cidden..ayakta alkışlıom seni:D
kuyruk acısı derken?anlamadım ne gibi?
229 Nisan 2008 18:05
jaja of opobo ® .iz
ahahah valla kimin kime sataştığı ortada cicim:))senin hemcinslerinle olan diyoloğun baya bi kişinin dikkatini çekio neden acaba?neden bu sinir?:))
volkanı çağırayım ben :D
229 Nisan 2008 18:08
sweetdreams
Hemcinslerimle olan?:))) bak ya seviyesiz muhabbete getirmek tek derdin demi? hangi hemcinsimle burda nası bi diyaloğum olmuş açıklar mısın bana?:)) Burada benim hemcinsim olan arkadaşım çok daha da fazla ayrıca.Hiç de kötü bi diyaloğumuz da yok.Sen benden daha mı iyi bileceksin ayrıca kiminle nası bi diyaloğum olduğunu.Fikirlerinin eleştirilebileceğini kabullenemiyosan yazma forumlara aç Word dosyası bi tane yaz kendi kendine.Eleştiriyi kaldıramayıp konuyu saçma sapan yerlere çekmenin bi manası yok.Kimin ne kadar terbiyeli olduğu ortada en azından ben biliyorum. Ziyansın cidden:))) Büyü biraz olgunlaş iyi olur senin için.Bu seviyesiz muhabbetlerini de zihninden atarsın belki mal mal kız muhabbeti yapmazsın.
jaja of opobo ® demis ki: ahahah valla kimin kime sataştığı ortada cicim:))senin hemcinslerinle olan diyoloğun baya bi kişinin dikkatini çekio neden acaba?neden bu sinir?:))
volkanı çağırayım ben :D
129 Nisan 2008 18:13
jaja of opobo ® .iz
Fikirlerinin eleştirilebileceğini kabullenemiyosan yazma forumlara aç Word dosyası bi tane yaz kendi kendine.Eleştiriyi kaldıramayıp konuyu saçma sapan yerlere çekmenin bi manası yok.Kimin ne kadar terbiyeli olduğu ortada en azından ben biliyorum. Ziyansın cidden:)))
bu yazdığına sen inanıyon mu?:))) valla eleştiriye kim açık kim değil herşey ortada.ben benm fikrime eleştiri geitridn diye şuan seninle dalga geçmiorumki.ben konuyla ilgili gayet ciddi şeyler yazdım.sen geyiğe vurdun.şimdi durmuş bana forum adabı öğretme..ben gayet iyi bir forumcuyum.kendi fikrimi çok da iyi savunuum.küfür etmem.edene de uyuz olurum..ama senin neyin savunduğun bile belli değil.her konuda farklı bi kimliksin...
iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır
229 Nisan 2008 18:18
jaja of opobo ® .iz
mal mal kız muhabbeti yapmazsın.
kim mal kim değil sen mi karar veriyon?vayy be sen neymişsin? süper insansın senD:
229 Nisan 2008 18:20
sweetdreams
Ya arkadaşım offf....ben orda düzen değişsin derken hukuk öğrencilerine sorulan soru gelneğini kastettim benim düzenle bi sorunum yok,devrim yapmaya da niyetim filan yok.Ben o madde üzerine latife ediyodum sen anlamadan atladın ilk 4 madde ile ne alıp veremediğin var diye. Yazdığımı mı anlamıyosun bilmiyorum ama yordun cidden.Ben sana küfür mü ettim? Dün gece tek konuda sinirlendim o da insanlara ''aç köpekler gibi'' demendi o kadar.Seni tanımıyorum niye özel bi sinirim olsun sana ya da sana küfretme ihtiyacı hissediyim,manyak mıyım ben bunla uğraşcam.Ayrıca ben benden farklı insanlarla konuşmayı severim biz uysalhanla da ilk konuşduğumzda atışmıştık.Hala çoğu şey de belki farklı düşünüyoruz ama onalr tartışması seviyorum.Ayrıca ben düşüncelerimi sağ,sol,dindar,dinsiz ya da atatürkçü ikinci cumhuriyetçi gibi kalıplarla sınırlandırmam her konuda aklım mantığım ne diyosa inanırım.Kalıplar bana göre değildir.Bu senin sandığın gibi dansöz gibi kıvırma filan değil gerçek anlamda düşünce özgürlüğü.Ben sadece ülkemi milletimi savunuyorum bunun dışında da başka atraksiyonlara taraf değilim.
jaja of opobo ® demis ki: Fikirlerinin eleştirilebileceğini kabullenemiyosan yazma forumlara aç Word dosyası bi tane yaz kendi kendine.Eleştiriyi kaldıramayıp konuyu saçma sapan yerlere çekmenin bi manası yok.Kimin ne kadar terbiyeli olduğu ortada en azından ben biliyorum. Ziyansın cidden:)))
bu yazdığına sen inanıyon mu?:))) valla eleştiriye kim açık kim değil herşey ortada.ben benm fikrime eleştiri geitridn diye şuan seninle dalga geçmiorumki.ben konuyla ilgili gayet ciddi şeyler yazdım.sen geyiğe vurdun.şimdi durmuş bana forum adabı öğretme..ben gayet iyi bir forumcuyum.kendi fikrimi çok da iyi savunuum.küfür etmem.edene de uyuz olurum..ama senin neyin savunduğun bile belli değil.her konuda farklı bi kimliksin...
iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır
29 Nisan 2008 18:25
sweetdreams
Eee ama şu dediin öyle değil mi ''senin hemcinslerinle olan diyaloğun herkesin dikkatini çekiyo bidi bidii'' ellerini beline de koy bari bunu derken?:))Yani şu şimdi kız muhabbeti değil mi?Saçma sapan... Hangi hemcinsimle atışmışım bide örnek ver,rumuz ver varsa eğer:))
jaja of opobo ® demis ki: mal mal kız muhabbeti yapmazsın.
kim mal kim değil sen mi karar veriyon?vayy be sen neymişsin? süper insansın senD:
229 Nisan 2008 18:28
jaja of opobo ® .iz
ha bak isteyince oluyomuş..ciddi ciddi tartışıyomuşsun.aferin.tamam sorun kalmadı..ama senin hala neyi savunduğunu anlamak zor.dediğim gibi her konuda farklı bi kimlik..her konuda aynı cımbızlama özelliği:))
Sen ciddi viddi tartışabiliyo musun peki? ''yanındaki kim'' ''gaffurdur o'' bravo çok ciddisin...Sen zaten benle tartışma bidaha önce bi kız muhabbetlerini bırak da belki sonra...Ne düşündüğümü de anlamaya çalışma zira son derece sabit fikirlisin yorma kendini...
jaja of opobo ® demis ki: ha bak isteyince oluyomuş..ciddi ciddi tartışıyomuşsun.aferin.tamam sorun kalmadı..ama senin hala neyi savunduğunu anlamak zor.dediğim gibi her konuda farklı bi kimlik..her konuda aynı cımbızlama özelliği:))
yahu bak hala yazıyor..nesin sen bilirkişi mi?...sana hala diyorumki senle ilgili bişeydi o.konuyla ilgili değil.hala aynı konuda ısrarlısın..çok mu koydu bu sana?dalga geçilmek istemiyosan ozmn hareketlerine dikkat et bence..msnde hakkında geyikler dönmesin:D...benim için seninle tartışmak yada tartışmamak inan öenmli değil..ama madem aynı forumda fikir belirtiyoruz..tahammül edeceksin..ben ediyorum..bana biüsürü etiket yapıştırıldı...ama eleştiriye açık olmak lazım.foruma giren bunu göze alır
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19588
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.