ha bide şöyle bişey var..benim savunduğum düşünce belli sonuna kadar arkasındayım tüm yorumlarımın..birilerine hoş görünmek için bi öyle bi böyle olamam..
bana entel ve hasta yakıştırması yapılsa da bi öyle bi böyle olmak bana göre değil...ama siz dalgaya devam edin gençler...zamanla öğrenirsiniz eleştiri nasıl yapılır..
2~ 123 gün
jaja of opobo ® .iz
ee hani nerde soru?soru sormamışın hayret:D
feykoğlufeyk demis ki: o zaman bir bilene sor bilmeyenlere değil...
1~ 123 gün
bukowski
dik not ne ula?
kahin pekmez demis ki: sanki jaja her ikisini takmış kullanmış farklı diye yorum geçiyor.
üstelik dik not şeklinde.
başörtüsünün kumaşı daha hoş hem kışın sıcak tutuyor.
türbanın öyle ama ipeksi dokunuşu hissediyoruz.
gibi farklılıklar sanırım bareley.
1~ 123 gün
jaja of opobo ® .iz
yahu türbana karşıyım diye işitmediğim laf kalmadı..laikim dedim ona da kulp taktılar...
keşke sizin de ne olduğunuz belli olsa.kaçak dövüşmekten ileri gidemiyosunuz maalesef.bide forumla alakası olmayıp da bianda konuya girip kendi çapında laf sokup çıkanlar var en çok da onlara gülüyorum:)))
3~ 123 gün
diablo_ıv
bu kantin böyle ya herkes aynı düşünecek yada hiç düşünmeyecek.akepe gibi yani.işlerine gelmeyince saldırıyolar.fazla takılmamak lazım burdaki tiplere.küçük akepecikler bunlar
~ 123 gün
adamın1i
Türban bele bağlanan ,başörtüsü adından da anlaşılacağı gibi başa bağlanan bir örtüdür.
İkisini birbirine benzetmek çok saçma ,
Bu farkı bilmeden jajaya yüklenenleri şiddetle kınıyorum.
Cahillik başa bela ,başörtüsü takında kimse görmesin :)
~ 123 gün
bukowski
arkadaşlar bişi merak ediyorum.
siz daha sıkılmadınız mı bu meseleden? bir üniversite öğrencisi olarak bunları konuşmak size kullanılıyormuşsunuz hissi vermiyor mu?
sevgili tacettin eniişte bundan sonra gündeen az iki defa güncel ofurmuna gelip jajandarmaya nanik yapcan ay pardon selam vercen:) jajandarma oldu o artık saygıda kusur etme, herkes aynını yapsın yoksa yorumlarınız kaalealınmıcak duyduk duymadık demeyin:)
tacettim eniştecim büyüklerin elleriden küçüklerin gözlerinden öperim, kızımızı üzmek yok tamam mı alırım anatarını olmadı jajandarmaya sölerim:)
jaja of opobo ® demis ki: yok sana afferin :D ara ara foruma girip yorum yazman da senin için bi gelişme tabi.
birbirini tanımayan insanların burda gelip de yok sen şusun yok ben buyum.yok entel yok dantel..nedir yani bu? eleştiri mi oluyor bunun adı?
ahanda çelişki budur jaja, kendi ettiğin haltı başkası yapınca laf etmek, bi de demişsin huyum değildir diye kıyamam pek de masumsun yaf:)şimdi diyeceksin ki nerde ne yapmışım an tiibariyle meşgülüm hatta bi tarafmda pireler uçuşuo bilahare bildircem sana abu dabiden:)
1~ 123 gün
souvereign jr.
türban türbecilerin başörtüsü de geleneğimizin aneannemizin simgesidir.
1~ 123 gün
jaja of opobo ® .iz
ahaha tanercan mesajları döşemişsin peşpeşe 9a 6 ya haber et o da gelsin böle tek tek görmeye alışkın değilim sizleri..hepberaber saldırıya geçin:)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19583
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!