facebook'da etkısı yavastan söndü bence artık ben bulucagımı buldum şahsen yanı,bundan sora eklıcem kısıler sagdan soldan yenı tanıstıklarım olur :)
29 Nisan 2008 14:48
luca leotardo
Facebook ' un modası az kaldı geçmek üzere zaten bu facebook messenger falan son çırpınışlar:))
29 Nisan 2008 14:50
'' i l k o ''
abı hakketen mıllet kafayı yedı sımdı de orda chate sardı,dakka bası bılıg basında facebook acık bekleyenler var ne olucaksa sankı :)
29 Nisan 2008 14:55
kretzsche
facebook'u yonja veya siberalem falan ile bir tutmamak lazim. .
facebook bir yahoo veya google gibi büyüyor, çok akilli bir patronlari var.. hem ticari yönden hem de kullanilabilirlik açisindan çok başarililar..
facebook etrafindaki insanlara ulaşabilme konusunda bir numara şu anda.. ve application platformu yaratmalari, siteyi tasarim ve içerik olarak sürekli optimize etmeleri .. yerel bağlantilar kurmalari vs. vs. vs. şu anda ilk defa dünya çapinda bu kadar yaygin olarak kullanilan, üstelik de kişisel gizliliğinizi koruyabildiğiniz bir sosyal platform mevcut. .. istanbuldaki arkadaşlarimdan avrupanin dört bir yaninda taniştiğim insanlara kadar.. hatta izmitteki amcamin oğlundan ankaradaki dayim ve çocuklarina kadar herkese ulaşti facebook ..
o yüzden sosyal ağ projeleri ancak belli konseptlerde, ve birbirini taniyan değil de tanimayan insanlar etrafinda gelişerek başarili olabilir diye düşünüyorum ..
yatirim ve reklam herkese lazim tabii .. ortakantin de 2005te yapilirken facebook vs de incelenmişti , o zamanlar facebook üniversitelere hitap ediyordu fakat alinan yüzbinlerce dolar yatirim ile dünya çapinda bir sosyal ağa dönüştü ..
türkiyede nakit yatirim yok .. gelir modelin yoksa hele hiç yok .. hele hele internete hiç mi hiç yok .. ortakantin ancak fotoğraf albümlerini yeni açabildi :) sene oldu 2008 ..
29 Nisan 2008 14:56
kretzsche
80630 ise artik konuşulmaya bile değmez bence .. ellerindeki potansiyeli değerlendiremeyen birçok proje mevcut zaten dünyada... mesela yonja .. o kadar üyen olacak sen tasarimi yenilemeyeceksin ... kullanişsiz bir site. .
29 Nisan 2008 14:57
luca leotardo
Bankadan kredi alsın ortakantin valla kobi kredisi:D örnek olarka da facebook u koyarsınız:D
Napalım arkadaş:D facebook amerikanın ortakantini idi de yüzde 4üne 5 ine verilen 1.8 milyar doların dedikodusu bile iyidir uçurur:D
Türkiye ' de zaten sen internet sitesi kuracan da damga vergisi ile muhtasar beyanname ile uğraşacan da arada milyoın dolar kar edecen de, onu geç mahkeme lönk diye kapatırsa napıcan o yüzbinlerce dolar yatırımı o da var:))
kretzsche demis ki: türkiyede nakit yatirim yok .. gelir modelin yoksa hele hiç yok .. hele hele internete hiç mi hiç yok .. ortakantin ancak fotoğraf albümlerini yeni açabildi :) sene oldu 2008 ..
29 Nisan 2008 15:01
'' i l k o ''
buranın da kendıne has ozellıklerı var ya ben burda uye oldugumdan mutluyum yanı sayesınde bır cok arkadasım oldu,bulustugumuz zaman güzelce vakite geçiriyoruz daha ne olsun bundan iyisi can sağlığı .
29 Nisan 2008 15:03
luca leotardo
Bura samimi ortam:))
29 Nisan 2008 15:05
'' i l k o ''
gerçekten öyle ya dıger sıtelere ınanmıyorum yanı fake uye cok var :)
ya cidden sen bilirsin ben facebookun verdiği güvenceye güvenemiyorum kişisel bilgiler konusunda, söylentilerde mevcut zaten, üyelik sözleşmesini hatırlamıyorum, davet maillerinden bıkmıştım bakmadan üye oldum. aslınad oldukça da kullanıyorum ve facebook konusunda dediklerinekatılıyorum, türkiye de gecici moda olabilir ama facebook kalıcı artık. Ortakantin'de fena değil ,
aklıma gelmişken 2 seneöncede bu sitenin muahbbeti vardı ve ben bi bura kaldı üye olmadığım demiştim hala aynı şey gecerli aslında ama burda bahsi gecen sosyomata daüye değilim. acıckası düşünmüyorumda,zaten bunlar davetiyeye geçmiş kimse de durduk yere davetiye yollamaz kafam rahat:)
kretzsche demis ki: facebook'u yonja veya siberalem falan ile bir tutmamak lazim. .
facebook bir yahoo veya google gibi büyüyor, çok akilli bir patronlari var.. hem ticari yönden hem de kullanilabilirlik açisindan çok başarililar..
facebook etrafindaki insanlara ulaşabilme konusunda bir numara şu anda.. ve application platformu yaratmalari, siteyi tasarim ve içerik olarak sürekli optimize etmeleri .. yerel bağlantilar kurmalari vs. vs. vs. şu anda ilk defa dünya çapinda bu kadar yaygin olarak kullanilan, üstelik de kişisel gizliliğinizi koruyabildiğiniz bir sosyal platform mevcut. .. istanbuldaki arkadaşlarimdan avrupanin dört bir yaninda taniştiğim insanlara kadar.. hatta izmitteki amcamin oğlundan ankaradaki dayim ve çocuklarina kadar herkese ulaşti facebook ..
o yüzden sosyal ağ projeleri ancak belli konseptlerde, ve birbirini taniyan değil de tanimayan insanlar etrafinda gelişerek başarili olabilir diye düşünüyorum ..
yatirim ve reklam herkese lazim tabii .. ortakantin de 2005te yapilirken facebook vs de incelenmişti , o zamanlar facebook üniversitelere hitap ediyordu fakat alinan yüzbinlerce dolar yatirim ile dünya çapinda bir sosyal ağa dönüştü ..
türkiyede nakit yatirim yok .. gelir modelin yoksa hele hiç yok .. hele hele internete hiç mi hiç yok .. ortakantin ancak fotoğraf albümlerini yeni açabildi :) sene oldu 2008 ..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19580
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.