ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
duyduğuma göre o site içerisinde türlü türlü seks oyunları dönüyormuş.
(1) 29 Nisan 2008 13:43
zerwan
ama bu her yerde var ki ?
kahin pekmez demis ki: duyduğuma göre o site içerisinde türlü türlü seks oyunları dönüyormuş.
29 Nisan 2008 13:44
hayal kıran
orası ayrı bi konsept taşıyor,çoğu dişiler artık erimiş.
29 Nisan 2008 13:45
hayal kıran
geyik topicleri filozoflar ile dolu.
29 Nisan 2008 13:46
zerwan
nassı yani erimiş ?
29 Nisan 2008 13:46
hayal kıran
aşmış artık olaylarını,relax.
vericen mi diye soruyorlar,düşüneyim yada hemen gibi cevaplar geliyor.
tabi genelleme yapmıyorum fakat diğer sitelerin nezdinde böyle.
29 Nisan 2008 13:47
anthony casso cesare
Ben platin üyeyim:)
29 Nisan 2008 13:47
yokum ben artık...
hiç işim olmaz..
(2) 29 Nisan 2008 13:49
'' i l k o ''
geçti artık orası bı furyayadı bu ısler zamanında artık bıttı :)
29 Nisan 2008 14:01
banshee
O da bir şey, İbrahim Tatlıses benim arkadaşım.
hadi ama var böyle muhabbetler...
chris moltisanti demis ki: Ben platin üyeyim:)
(1) 29 Nisan 2008 14:09
kretzsche
80630 mu kaldı?
ilk çıktığında 2004 senesi falan, bu tür sosyal platform yoktu, forumu falan olan, hem de komünite özelliği olan. bir de davetiye sistemi falan
ilgi gördü, kaymak tabakaya hitap etti, ben de bir süre keyifli bir şekilde kullandim
2 sene falan iyi götürdü işi. ama son 2 senedir falan siteye tek bir şey eklenmedi. hiçbir işlerliği kalmadi. kullanan da pek yok
(1) 29 Nisan 2008 14:36
anthony casso cesare
Yorumlarımla ektedir:
1- resimler gerçekten bana ait. 80630 dan çok profesyonel oldugunu düşündügüm bir arkadaş (erkek) tarafından çekildiler.
Şimdi burdan bu 80630 araştırmasını yazan kızın salak olduğunu anlıyoruz şöyle ki profesyonel demek ne demek? Bir işten para veya maddi menfaat kazanan demek. Profesyonel olduğunu düşünmek ne demek? Bu adam para kazanmıyor eminim ama bir menfaat kazandı sanırım demek:)) Erkek olduğu da belirtilmiş.
2- amacım insanların dış görünüşe verdikleri önem, değer ve hatta önyargı idi.
Burada kızımızın zayıf gramer bilgisi devreye giriyor. Cümle özne ile başlar nesne ile devam eder yüklem ile biter. Burada yüklem yok:)))
3- daha önce de dediğim gibi, herhangi bir barda dikkatsiz bir çok kız benim gibi görüntü verebilir. siteye konunca potansiyel suçlu sayıldım.
Bara gitmeden önce profesyonel fotoğrafçıya hadi hadi makyajcıya giden kız kaç tanedir:)) Dikkatsiz ile sıradanı mı kastetti yoksa dikkatsiz bir kız vücudunun bir kısım yerlerini gösterir mi dedi acaba:D Sanırım ikincisi bu arada arkadaşımızın anlamadığı dikkatsiz ile kasten arasındaki farktır:))
4- berbat mesajlar aldım, herkesi kınıyorum. önüne gelen beni listesine aldı, bazılarını da ben listeme aldım.
Bu zaten türk kızlarının klasik sorunudur. Çirkin, tipsiz, parasız mesaj atarsa terbiyesiz sapık , karizmatik, yakışıklı adam mesaj atarsa çılgın olur:)) O bazılarını da ben listeme aldım dediği de o çılgın mesajlarınm aynısını yakışıklı, karizmatik adamlara attığı içindir:))
5- listede şu an 250 kişi var, kendime acaba 250 kişi listede olursa insanlar ne düşünürdü yü sorgulamaktı.
Burada kendine göre ulvi bir amacı gene bozuk bir gramer ile dökmeye çalışan kızımız mevcut.
6- a/ amerikada yaşıyorum, toplum psikolojisi ve cinsel eğilimler üzerine bitirme tezi yapıyorum yaşım 19 değil 29 ve bunu da; yaşın cinselliği tetiklemesi gibi bir alt başlığı irdelemek için açmıştım.
Bu yalan arkadaşlar. Peşimi bıraksın herkes demek için sallamış orda yaşımı da küçülttüm kendimi tatmin ettim diyemiyor. 29 yaşında abd de master teziyle uğraşan kız hayır konu başlığı türkiye de toplum psikolojisi ve cinsel eğilimler olsa anlarım:) Ayrıca cinsel eğilimler diyorsa farklı eğilimlere ki binlercesi var girmeli. Öyle internete girmekle olmaz bu iş. Bunun zoofilia sı var bilmemne filiası var.
7- listemde sadece 3 kişi ile ciddi ciddi sohbet ediyorum ve bu kişiler en azından insan gibi davrandıkları için konuşuyoruz.
O 3 aslan sabırlı çıktı. Ödülü alacak. Onlar taktiği çözmüş ama ben söylemem:)
8- amacım hiç kimse ile erkek olduğu için sohbet değil çünkü buradan herhangi biri ile birşeyler yaşamak niyetinde değilim.
Bunu artık o 3 aslan düşünsün:D
11- dürüst açık ve dostça bi iletişim olacak ve resimlerimi çok yakın bir zamanda kaldırmaya karar verd im.
Yakında o 3 aslan ile sağlam s.k.s. dönecek :)
bence bu...
penguen demis ki:
bir kullanıcının toplum psikolojisi ve cinsel eğilimler tezi için kullandığı site...
infoda ibreti alem için şunları yazmış:
çok yakında resimlerimi kaldırıyorum. açıklama yapmak gerekiyor bazı sorulara cevaptır:
1- resimler gerçekten bana ait. 80630 dan çok profesyonel oldugunu düşündügüm bir arkadaş (erkek) tarafından çekildiler.
2- amacım insanların dış görünüşe verdikleri önem, değer ve hatta önyargı idi.
3- daha önce de dediğim gibi, herhangi bir barda dikkatsiz bir çok kız benim gibi görüntü verebilir. siteye konunca potansiyel suçlu sayıldım.
4- berbat mesajlar aldım, herkesi kınıyorum. önüne gelen beni listesine aldı, bazılarını da ben listeme aldım.
5- listede şu an 250 kişi var, kendime acaba 250 kişi listede olursa insanlar ne düşünürdü yü sorgulamaktı.
6- a/ amerikada yaşıyorum, toplum psikolojisi ve cinsel eğilimler üzerine bitirme tezi yapıyorum yaşım 19 değil 29 ve bunu da; yaşın cinselliği tetiklemesi gibi bir alt başlığı irdelemek için açmıştım.
6- b/ fişlerin amerikan modeli olduğu söyleyen arkadaşı da arada tebrik edeceğim
7- listemde sadece 3 kişi ile ciddi ciddi sohbet ediyorum ve bu kişiler en azından insan gibi davrandıkları için konuşuyoruz.
8- amacım hiç kimse ile erkek olduğu için sohbet değil çünkü buradan herhangi biri ile birşeyler yaşamak niyetinde değilim.
9- listedeki 250 kişi ibreti alem için sabit kalacak ve artık hiçkimseye bir cevap yazmayacağım. dileyenler kendini silebilir.
10- sadece 3 kişiyle sohbete devam edeceğim arkadaş listeme giren son kişi ile bu kararı aldım.
11- dürüst açık ve dostça bi iletişim olacak ve resimlerimi çok yakın bir zamanda kaldırmaya karar verd im.
( alintidir )
(1) 29 Nisan 2008 14:39
üstteki
3 ün 5 in lafını etmeyin :)
29 Nisan 2008 14:39
'' i l k o ''
etiler yonjası diğer bır ısmı ıle ;)
29 Nisan 2008 14:39
kretzsche
keza ortakantin de eskisi kadar ilgi görmüyor. eskiden 200 kişi online olurdu akşamlari .. şu anda 100 kişi ancak oluyor .. fakat sürekli kantine bir şeyler eklemeye çalişiyoruz..
facebook özellikle, ve diğer uluslararasi sosyal ağlar çok fazla yatirim yapiyor, işi çok ileriye götürüyor . bu tür bağimsiz girişimlerin ayakta durmasi zorlaşti .. internet sektöründe rekabet acaip artti .. artik öyle iki-üç öğrencinin birlikte site yapip internet sektörüne girmesi zor iş .. sermaye ihtiyaci her zamankinden fazla.. ve gittikçe de çoğalacak.. artik internetin içinde fotoğraf ve video her zamankinden daha fazla yer aliyor.. teknik altyapi lazim..
bakalim şu kantin tv falan da açilsin ilgi çoğalacak mi merak ediyorum
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19580
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!