ah ah fenerlıler nasıl hayaller kuruyorsunuz nasılll :):):) e o da guzel bısı haklısınz... umut fakırın ekmegı :D
(2) 29 Nisan 2008 16:55
manson
bana kalırsa bu mac 1-1 veya 2-1 gs seklinde biter..akıllarda denizli macı var gs bu riski almaz ztn su andada fener macının havasından cıkmıs durumdalar feneride yendikten sora gs bu sampiyonlugu vermez...fener önce genclerle trabzonu yensinde sora bize baksın...
29 Nisan 2008 16:56
ßµ®ãk
zor maç olacak ılk yarım saat de gs gol atar derim,mac sonuc ıse gs:2-sivas:1
29 Nisan 2008 16:58
souvereign jr.
ahah hay allah seni sadjksad 3-0 yetiyo demiş bi de utanmadan.bahsettiğin skor 3-0 arkadaşım.öyle o kadar kolay mı sanıyorsun?
görüşürüz maçtan sonra ;) 3-0 kolay bir skor.
umut fakırın ekmegı :D
biz zengin bir kulübüz ;) gerçi siz de fakiriz diyip yırtınırdınız ama bakıyorum da her yöneticinizin ağzında puro...
29 Nisan 2008 17:01
aslan67
Zaten Adnan Polat futbolcuları böyle diyerek gaza getirmiş:)
Onların Denizli faciasını yaşamak istemiyorsunuz değil mi? demiş:D
muhaha:D
manson demis ki: bana kalırsa bu mac 1-1 veya 2-1 gs seklinde biter..akıllarda denizli macı var gs bu riski almaz ztn su andada fener macının havasından cıkmıs durumdalar feneride yendikten sora gs bu sampiyonlugu vermez...fener önce genclerle trabzonu yensinde sora bize baksın...
29 Nisan 2008 17:08
sara chopin
souvereign jr. demis ki:
umut fakırın ekmegı :D
biz zengin bir kulübüz ;) gerçi siz de fakiriz diyip yırtınırdınız ama bakıyorum da her yöneticinizin ağzında puro...
onların hiçbiri bizim yöneticimiz değil.fakiriz çünkü mafya değiliz.varsın zengin olmayalım roberto carlosla rezil olmayalım.bizim gönlümüz zengin :)
ayrıca o kolay skoru sen ps'da bile yapamazsın :)
29 Nisan 2008 17:16
matters.iz
Sanki fenerbahcelilerin kuyruk acısı var gibi geldi...saga sola sataşıyorlar..::D
30 Nisan 2008 13:32
glikoz
gönlüm sivasın yenmesinden yana :)
(1) 30 Nisan 2008 13:34
ivy mrs holi şit
benim de :D
30 Nisan 2008 13:37
mr ako
keşke sivas yense, ama gerçek şu ki gs yüzde 70 maçı alır, yüzde 20 berabere kalır (oftaşı yener şampiyon olur) yüzde 10 yenilir(biz şampiyon oluruz)
2 Mayıs 2008 17:36
nih@n
mr ako demis ki: keşke sivas yense, ama gerçek şu ki gs yüzde 70 maçı alır, yüzde 20 berabere kalır (oftaşı yener şampiyon olur) yüzde 10 yenilir(biz şampiyon oluruz)
bilinçli bi taraftarsn tebrik ediyorum seni :)))
2 Mayıs 2008 17:38
souvereign jr.
pazar günü göreceksiniz galatasaraylılar şampiyon olacağız!
adını yazmışlar gökyüzüne fenerbahçem!
2 Mayıs 2008 20:32
***j@no_can***
ne dersek yalan olur ama gs alsın o daha çok hak ediyor!!!!....
3 Mayıs 2008 18:42
denizhan
galatasaray bu noktaya getirdikten sonra bırakmaz gerisini.
bir mucize olmadıkça şampiyonuz.
3-0 çok komik olmuş ama hakikaten :)
3 Mayıs 2008 18:58
***j@no_can***
inşallah dediğin gibi olur denizhan yenilirsek çok kötü olur:))
3 Mayıs 2008 19:05
cimbomlu
bu maç bizimmmmmmmm
3 Mayıs 2008 19:07
***j@no_can***
bizim olsun ya buraya kadar geldik.....
şampiyon olmazsak bize yakışmaz!!!.....
4 Mayıs 2008 11:52
reneff
her mac için bı yorumum olurdu ama bu macı kestıremıormm bakalım nolucak..
4 Mayıs 2008 12:13
***j@no_can***
valla her maçtan önce büyük konuşmamak gerek zaten ben büyük konuşmayı hiç sevmem kısmet diyelim.....;)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19574
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!