| |
aslan67
|
Bu kadar ezik davranmaya gerek yok gerçekten..
Bu ne hazımsız bir taraftar topluluğudur yıllardır anlamadım gitti..
|
|
~ 124 gün
|
|
| |
nih@n
|
daha da anlayamassın ömer hiç boşuna uğraşma.çok büyük bir başarıya tesadüf diyen bi başkanın takımının taraftarından başka ne bekleyebilirsin ki ? :) sorarım sana :))
|
|
~ 124 gün
|
|
| |
nih@n
|
bazıları tesadüf (!) dese de biliyoruz ki onların müzesinde bırakın bu (uefa kupası)kupanın maketini çeyrek yüzyıldır TÜRKİYE KUPASI bile yok.alkışı hakeden bizmiyiz onlar mı:)))
|
|
~ 124 gün
|
|
| |
si££o
|
bi galatasaraylı olarak ercan saatci haric hic bi fenerlinin bunu düsünmeyecegini tahmin ediyorum ... antu com da ercanın gazına gelip yazmıstır onlara da hak wermek lazım yenilgiyi hazmetmekte zorlanıyolar...
orda ki yeşil tek amacının çimlerei sembolize etmek oldugunu ercan saatçi haric herkes anlayabilir...
|
|
~ 124 gün
|
|
| |
volkn
|
hazımsız adam.
aynı mantıkla kendi takımının logosuna bakarsa nasıl saçmaladığını anlar sanırım. lacivert sarı kırmızı yeşil beyaz. dünkü koreografi de kullanılan bütün renkler var. (:
logonuzu eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın.
|
|
~ 124 gün
|
|
| |
volkn
|
#handkap06# demis ki: karalama değil olanı söylüyoruz zaten vip tribününde dtp milletvekkilleri ve sakık wardı eee jest yapmışlardır |
ercandan başka bi tane daha mal varmış.
|
|
~ 124 gün
|
|
| |
bigbang
|
pkklı olup olmadığını bilemem ama fetullahçı bir takımdır galatasaray..
|
|
~ 124 gün
|
|
| |
kapsül
|
bu sefer ne hakemlerden ne tribünlerden ne de federasyondan bişey bulamadıkları için böyle saçma sapan bahanelerin arkasına saklanıyorlar...yenilmek bile şerefli olur ama ercan saatçi de ne gezer o!
|
|
~ 124 gün
|
|
| |
kapsül
|
hala hazmedemeyenler olursa soğuk bir soda iyi gelir bi denesinler :))
|
|
~ 124 gün
|
|
| |
üstteki
|
gereksiz bir provokasyon ,yakışmadı
|
|
~ 124 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
nerden bulmuşlar o renkleri be!
|
|
~ 124 gün
|
|
| |
deliveren
|
Ercan Saatçinin Müzik Adamlıgı Yönünü Severim Fakat Bu Olayda Tam Bir Provakatör gibi Davranmış
|
|
~ 124 gün
|
|
| |
aslan67
|
fethullahçı olduğu iddia edilen futbolcuların olduğu söylenmektedir..kavram karmaşası yaratmayalım..
bigbang demis ki: pkklı olup olmadığını bilemem ama fetullahçı bir takımdır galatasaray.. |
|
|
~ 124 gün
|
|
| |
aslan67
|
volkn demis ki: hazımsız adam.
aynı mantıkla kendi takımının logosuna bakarsa nasıl saçmaladığını anlar sanırım. lacivert sarı kırmızı yeşil beyaz. dünkü koreografi de kullanılan bütün renkler var. (:
logonuzu eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın. |
souvereign jr. demis ki: nerden bulmuşlar o renkleri be! |
|
|
~ 124 gün
|
|
| |
deliveren
|
Bende Galatasaraylıyım Fakat Takımın Bazı TARİKAT Güçlerinin Eline Geçtigini Kabul ediyorum.Fakat Konuyla Alakası Yok
|
|
1 ~ 124 gün
|
|
| |