ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  Ercan Saatçi ile aynı havayı solumak
aceto balsemico pkk koreografi ercan saatci
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

thuringwethil
thuringwethil

Mutlaka eşi, çocuğu, akrabaları, yakın dostları seviyordur onu. Başka seveni de olduğunu sanmıyorum bu ülkede. Ender bir durumdur, hakkında tek olumlu laf eden görmedim çevremde. Ercan Saatçi'den bahsediyorum. Müzikal kariyerinden -Sayenizdeyi onun yaptığını aklım almıyor- banane de; spor yazarlığı bir felaket. Dün Galatasaray-Fenerbahçe maçında kale arkasında Galatasaray'lıların yaptığı koreografi için yazdıkları utanç verici. Üstelik ne olduğu hakkında tek kuruş fikri olmadan ve televizyon başından. Koreografideki saha zeminini vurgulayan yeşil rengin varlığını sorguluyor sarı-kırmızı'nın yanında Ercan Saatçi. Bu nasıl ucuz şovenliktir, bu nasıl ucuz provokasyondur? 80 köşe yazarının yorum yazdığı derbiden bu çıkarımı yapan tek köşe yazarının Ercan Saatçi olması beni hiç şaşırtmadı. Onunla aynı şehiri paylaşmak, aynı havayı solumak bile rahatsız ediyor insanı.

Street Fighters koreografisini başarılı bulmadım. Uygulamada bir problem olduğu ya da rüzgardan dolayı görüntünün iyi verilemediğini söyleyebilirim. Hareketli koreografi yaratmak kolay iş değildir. Kezman hakkındaki fikirlerim de blog arşivinde mevcuttur, Maldonado hakkında da. İki stoperinden 10 metreden fazla uzaklaşmayan ve al-ver oyunu basit oynuyor ile taçlandırılan Maldonado için Alex'in geldiğinde onun gibisi Türkiye'de yok demeci sanırım gerçek. Harbiden de onun gibisi yok. Wederson-Uğur; Gökhan Gönül-Deivid kanatlarıyla, Selçuk ile başlayacağını tahmin ediyordum Zico'nun. Sanırım onu yanıltan Beşiktaş derbisi ve Kazım oldu. Galatasaray'ın sadece kağıt üzerinde kalan 4-4-2'si 90 dakika boyunca basit bir kuralı yerine getirdi. Top rakipteyken, 9 kişiyle topun gerisinde kalmayı başardılar. Fenerbahçe'nin 4 kişiyle hücum varyasyonu üretip bu 9 kişiyi altetmesi ancak bireysel bir savunma hatasıyla ya da uzaktan şut denemesiyle gol getirirdi. Ona da izin vermedi Galatasaray. Kadıköy'de Sevilla ve Chelsea için oynamadılar yorumu yapanlar; bu Fenerbahçe için de oynamadı diyebilir büyük bir rahatlıkla. O iki maçta Fenerbahçe rakibi nasıl oynatmadıysa, Galatasaray da dün bunu başardı derbide. Dün derbiye sırtında Sartre/10; önünde ise In football everything is complicated by the presence of the opposite team tişörtüyle gittim. Sahada Galatasaray'ın 10 numarası yoktu ama oyunu rakip açısından çetrefilleştiren 11 adamı vardı sahada. Bu iş bitti diyenin alnını karışlarım bu arada... Futbol tarihinde Tenerife diye bir gerçek var!..

http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/04/ercan-saati-ile-ayn-havay-solumak.html

Ercan Saatçi'nin galatasaray taraftarı ve pkk sempatizanlığı alakalı yazısından sonra yazılan bir yazı. Tabii içgüveysi Ercan'dan sonra angut.com da boş durmadı:

3   ~ 131 gün   mesajın adresini al  

ivy
ivy
ya fenerliyim ama bence de çok saçma bi yorum olmuş be...ne alaka yani şimdi..
 2   ~ 131 gün   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
ben fenerli değilim, konu da dün yukarda yapılan koreografi sonrası samiyende pkk renkleri diyen ercan saatçi ve antu.com
~ 131 gün   mesajın adresini al  

ivy
ivy
tamam antu.com da bi bok yemiş yane...
 1   ~ 131 gün   mesajın adresini al  

why so serious?
why so serious?
ercan senden saatçi bile olmaz
 5   ~ 131 gün   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
yok bunlar harbiden angut. o renkleri eski türk devletlerinin kullandığını bilmeyecek kadar da cahil. ama dün bi spor yazarı demişti fener şimdi gündemi değiştirmek için bi şeyler geveler diye. ben aziz yıldırımın herkesin içinde zicoyu dövmesini bekliyordum ama bunu sıçmışlar bu seferlik. neyse...
 3   ~ 131 gün   mesajın adresini al  

' işte o benim
' işte o benim
bence ercan saatçi popstar jurisi olduktan sonra böyle oldu .iyice agd

tövbeler olsun

timmy
timmy
zicoyu dövmediler de kezman'ın arabasına saldırdılar.

Ercan da ne yapacağını şaşırmış. allah akıl fikir versin.

_lulu_
_lulu_
yuhh artık yaa yapılabılecek en iğrenç ve düşük hareketi de yapmışlar....ne alakaa pkk renklerı ve gs !! hakkıyla oynadı macı aldı bu cırkeflık nıye ben bunun manasını hıcc anlayamadım.her derbi sonun gs yenerse bın bir türlü asılsız sacma sapan laflar cıkar ortaya...bu pisliğin çekememezliğin nedeni nedir...!!!saçmaa

ukerila
ukerila
çekemeyene hacı şakir

en başta ercan saatçi'ye...

bonaventure
bonaventure
evet kezmana saldırmışlar. adamı günahım kadar sevmem ama ayıptır yahu.

*yesil*
*yesil*
*olup gitsin buralardan
yoksa fazla yaşamaz

lithium
lithium
kendisi sadece sayenizde şarkısı dolayısıyla muhattabımdır gerisi beni ilgilendirmez!

aslan67
aslan67
Öküzün önde gidenisin be Ercan..

Koca adamsın,şu yaptığın yorumu mantıklı bularak da söyledin bir de ha?:)

Senin yaptığını çorumlular yapmaz:P

nih@n
nih@n
hımm şimdi herşey bitti sıra pkk muhabbetine mi geldi yazık valla hemide çokkkk yazık :)) bakalım şampiyonluk sonrası daha ne çamurlarla karşılaşıcaz....

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008