aslan67 demis ki: Kübra,verilen tavsiyelere bakılırsa eğer yanlış yere bu soruyu sorduğunu görüyorsun..
28 Nisan 2008 17:58
eterlielbisemudguard
evet o da olabilir ama ilk aklıma böyle bi durum geldi ne desem yalan olur :)
aslında kübradan feyk kokular alıyorum ama :D:D neyse
jaja of opobo ® demis ki: yok ben de seninle aynı kanıdayım...mesela çocuğuna ramazan adını takan bi aile büyük ihtimalle dindardır..
ama tabi dede ve babanne isimleri de takılıyor çoğu zman:)belki bunlar istisna olabilir:))
dede veya babannesinin ismini alanlar
28 Nisan 2008 17:59
aslan67
Ben genel olarak cevapları analiz ettim,bireysel yazmadım..
Hoş ortada 2 tane tavsiye görebiliyorum sadece 55-60 mesaj içerisinde:)
28 Nisan 2008 18:00
eterlielbisemudguard
yok bende üzerime alınmadım zaten... öyle hani amacı anlayarak yazılıyodur gibi düşündüğümü belirttim :D:D
aslan67 demis ki: Ben genel olarak cevapları analiz ettim,bireysel yazmadım..
Hoş ortada 2 tane tavsiye görebiliyorum sadece 55-60 mesaj içerisinde:)
28 Nisan 2008 18:01
jaja of opobo ® .iz
kübra feyk misin kız sen?:)))
128 Nisan 2008 18:02
' işte o benim
doğruyu yanlışı senden duyduk biz böyle olunca çok durulduk.imbdde ilk ona girdik tavsiye yok ortada hepsi geyik
28 Nisan 2008 18:04
aslan67
takıl sen,sağdan git cüzdan bulursun:)
' işte o gsli rapçi demis ki: doğruyu yanlışı senden duyduk biz böyle olunca çok durulduk.imbdde ilk ona girdik tavsiye yok ortada hepsi geyik
28 Nisan 2008 18:09
sosyetee
siyasetin içindeki insanlar bile siyasetin ne oldugunu bilmiyor bu yaşta siyasete kafa yormak ne kadar dogru bilmem günümüz olaylarını takip etmekten başlayabilirsin ama ben sagcımı solcumu olayım diye bişey yok bu mavi elbisemi alsam kırmızı elbisemi alsam mı gibi olmuuuş bu yüzden neyin ne oldugunu ögrenmeye bak ama şimdi istersen önce belli bi yaşa gel de bırak sagı solu biz tartışalım bea kübra:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19563
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.