| |
kretzsche
|
insanlar okuyup öğrensin tabii ama hayatın belli konularından da uzak kalmaması lazm .. bence ergenliğe girmiş birisi sadece okumaya yönlendirilirse psikolojik olarak eksik kalır .. hani derler ya 'çocukluğunu yaşayamadı' falan diye.. her şeyden dengeli alması lazım azar azar
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
' işte o benim
|
kübra rapçi olsun sağ gösterip sol vursun
|
|
1 ~ 131 gün
|
|
| |
peter pan
|
bunu iki üç sene sonra yapsın abi önce bir ergenliğe giriş yapsın da
ya şimdi 14 yaşında olunca ortaokullu mu oluyor, liseli mi bilemiyorum tabi. lakin liseden önce kendine ait düşüncelerini oluşturup yapılandırması iyi olur. liseye gelince çeşitli akımlara kapılıp bilinçsizce sürükleniyor çoğu genç.
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
peter pan
|
e tabi canım. sadace okuması hiç bir işe yaramaz. hayat sadece kitaplardan öğrenilmez:)
kretzsche demis ki: insanlar okuyup öğrensin tabii ama hayatın belli konularından da uzak kalmaması lazm .. bence ergenliğe girmiş birisi sadece okumaya yönlendirilirse psikolojik olarak eksik kalır .. hani derler ya 'çocukluğunu yaşayamadı' falan diye.. her şeyden dengeli alması lazım azar azar |
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
kretzsche
|
14 yaşında neye göre düşünce geliştirecek ki
neyse çikmaliyim siz kübraya önerilerinize devam ediniz
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
life is resist
|
gülünün solduğu akşamı da okuyabilir.
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
max.j.one
|
Önce insan olsun
gerisi kendiliğinden gelir zaten
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
ivy
|
kübra ayşegül ya da cinali serisi için çok büyük değil mi..
hımmm o zaman şeyi okusun bak süper bi seri... bir geçn kızın günlüğü serisini...
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
why so serious?
|
bence hepsinden önce Atatürkçü olsun.derslerde anlatılanları put gibi dinleyip öğretilenlere körü körüne bağlanmasın.kendi için doğruyu da ona biz söylemeyelim kendi bulsun.
|
|
6 ~ 131 gün
|
|
| |
sarho$
|
ben de bunu kim söyleyecek diye bekliyordum ..
şimdi bunu yapinca da kategorize etmiş olmuyor muyuz insanları.. önce içimizdeki cepheleri yenmek lazım ..
ben latife olsun diye demiştim yahu :)
ismine göre sınıflandırmam ben insanları.. sınıfına göre isimlendiririm ehueh
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
' işte o benim
|
+rep
'gsli amigo rapçi demis ki: bence hepsinden önce Atatürkçü olsun.derslerde anlatılanları put gibi dinleyip öğretilenlere körü körüne bağlanmasın.kendi için doğruyu da ona biz söylemeyelim kendi bulsun. |
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
atmacaa
|
bu yaşta ideolojik kitap okumasın be yahu daha 3 4 senesi var nerden baksan
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
atalay
|
sağcı solcu ayrımının ne kadar saçma olduğunun anlatılması gerekir.
|
|
1 ~ 131 gün
|
|
| |
' işte o benim
|
|
|
2 ~ 131 gün
|