ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
tarih: 4/28/2008 4:05:31 PM
isim: kübra
email: *@hotmail.com
mesaj: ben daha 14 yaşındayım ve sağcı mı olmalıyım solcumu bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirimm bide bu konu için iyi bir kitap varsa onunda ismini alabilirmiyimm??
evet arkadaşlar ortakantine demin böyle bir mail yollanmış.
şimdi sizden ricam kübra arkadaşımıza yardımcı olmamız, önerilerde bulunmamız
herhalde üniversiteli abi ve ablalarından yardım almak istiyor
evet konumuz kübra sağcı mı olmalı yoksa solcu mu olmalı?
28 Nisan 2008 16:39
kretzsche
kitap önerisinde bulunmaktan da kaçınmayın tabii
28 Nisan 2008 16:40
kretzsche
memleketin halini görüyorsunuz..
14 yaşındaki bir kız çocuğu aslına komşunun erkek çocuğunu düşünmeli, belki de ilk öpücüğünü falan yaşamalı.
bizde ama 'sağcı mı olmalıyım solcu mu' diye aranıyor.
hayatlarımız bu cepheleşmeler ile geçiyor. kim kazanıyor? ülkemiz kazanıyor mu? biz kazanıyor muyuz?
(1) 28 Nisan 2008 16:41
sara chopin
ne sağcı ne de solcu
kübra futbolcu olsun
(1) 28 Nisan 2008 16:42
just ivy
biriyle çıksın çocuk sağcıysa sağcı,solcuysa solcu olsun
28 Nisan 2008 16:42
kretzsche
bunu iki üç sene sonra yapsın abi önce bir ergenliğe giriş yapsın da
peter pan demis ki: önce felsefeden başlasın. platon, aristo, hobbes, hume falan okusun, sonra kendi düşüncelerini oluştursun. ondan sonra sağ nedir sol nedir detaylı olarak araştırıp öğrensin.
28 Nisan 2008 16:43
sarho$
ismi sağcı ismi gibi
28 Nisan 2008 16:43
kretzsche
ben de bunu kim söyleyecek diye bekliyordum ..
şimdi bunu yapinca da kategorize etmiş olmuyor muyuz insanları.. önce içimizdeki cepheleri yenmek lazım ..
sarho$ demis ki: ismi sağcı ismi gibi
28 Nisan 2008 16:44
life is resist
bence daha kübra bişey olmasın karar wermesin ama okumak istiyorsa da bi uğur mumcudan 12 eylül adaletini okusun bide babam çatlı mıydı herneyse onu okusun o zaten doğru yolu bulur ilerde solcu olur.
(3) 28 Nisan 2008 16:44
sara chopin
kübra doğuştan sağcısın bebeyim üzgünüm
(1) 28 Nisan 2008 16:45
anthony casso cesare
Haydaaa:D
28 Nisan 2008 16:45
just ivy
dar ağacında 3 fidanı okusun
kretzsche
insanlar okuyup öğrensin tabii ama hayatın belli konularından da uzak kalmaması lazm .. bence ergenliğe girmiş birisi sadece okumaya yönlendirilirse psikolojik olarak eksik kalır .. hani derler ya 'çocukluğunu yaşayamadı' falan diye.. her şeyden dengeli alması lazım azar azar
' işte o benim
kübra rapçi olsun sağ gösterip sol vursun
(1) 28 Nisan 2008 16:45
kretzsche
14 yaşında neye göre düşünce geliştirecek ki
neyse çikmaliyim siz kübraya önerilerinize devam ediniz
28 Nisan 2008 16:47
life is resist
gülünün solduğu akşamı da okuyabilir.
28 Nisan 2008 16:47
just ivy
kübra ayşegül ya da cinali serisi için çok büyük değil mi..
hımmm o zaman şeyi okusun bak süper bi seri... bir geçn kızın günlüğü serisini...
28 Nisan 2008 16:49
sara chopin
bence hepsinden önce Atatürkçü olsun.derslerde anlatılanları put gibi dinleyip öğretilenlere körü körüne bağlanmasın.kendi için doğruyu da ona biz söylemeyelim kendi bulsun.
(6) 28 Nisan 2008 16:50
sarho$
ben de bunu kim söyleyecek diye bekliyordum ..
şimdi bunu yapinca da kategorize etmiş olmuyor muyuz insanları.. önce içimizdeki cepheleri yenmek lazım ..
ben latife olsun diye demiştim yahu :)
ismine göre sınıflandırmam ben insanları.. sınıfına göre isimlendiririm ehueh
28 Nisan 2008 16:52
' işte o benim
+rep
'gsli amigo rapçi demis ki: bence hepsinden önce Atatürkçü olsun.derslerde anlatılanları put gibi dinleyip öğretilenlere körü körüne bağlanmasın.kendi için doğruyu da ona biz söylemeyelim kendi bulsun.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19563
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!