gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

İlişkiler - en etkili çıkma teklifi?
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 61 - 80
 Yazar: Mesaj:
dummy_-variable
dummy_-variable
hadi çıkalım

bak ne diyorum hişşşş

çıkmazsan ölümü öp

ölümü öpp dedim yaaaa

28 Nisan 2008 19:32  mesajın adresini al  
gıjjık
gıjjık
yafsss şuan giremem sora gircem yafruu =))

28 Nisan 2008 19:33  mesajın adresini al  
vasco de gama
vasco de gama

9 defa alkışlanmış (9)  28 Nisan 2008 19:33  mesajın adresini al  
tohunç€yll
tohunç€yll
birinize teklif edersem öğrenirisiniz?

-etmem zaten
-çıkma teklifi ne ya
-yaşasın ortaokul

28 Nisan 2008 19:33  mesajın adresini al  
freeman1903
freeman1903

senle çıkmayann ben taaaaaaaaa

vasco de gama demis ki:

28 Nisan 2008 19:36  mesajın adresini al  
baş rahip
baş rahip
vasco de gama demis ki:

her şey bir yana o 'düşünmek istiyorum koçanı' bitirdi beni:)))))))

ben de yaptıracağım bundan:))))

28 Nisan 2008 19:38  mesajın adresini al  
b@b@c@n
b@b@c@n
Daha henüz 18 yaşındaydı,ama hayatının sonundaydı. Tedavisi mümkün olmayan kanser hastalığına yakalanmıştı. Kahır içinde kendini eve kapatmıştı. Sokağa bile çıkmıyordu. Annesi,birde kendisi. Bunlardan ibaretti hayat onun için. Bir gün çok sıkıldı. Sokaklara attı kendini.. Bir yığın vitrinin önünden geçti. CD satan bir dükkanı geçerken aniden durdu, geriye dönüp kapıdan içeri bakarak hayal meyal gördüğü tezgahtar kıza bir kez daha baktı. Kendi yaşlarında harika bir genç kızdı. Gözleri ve yüreği takılı kalmıştı. Bir süre düşündükten sonra CD dükkanına girdi. Kız gülümseyerek koştu ona doğru Size nasıl yardımcı olabilirim diye... Öyle bir gülümseyişti ki genç şaşırdı, geveledi, bocaladı sonra Evet diyebildi.. Rasgele bir plağı işaret ederek Evet,bu CD yi almak istiyorum dedi. Genç kız plağı aldı, içeri gitti. Az sonra paketlemiş bir şekilde geri geldi. Genç paketi aldı evine geldi ve hiç açmadan paketi dolabına attı... Ertesi sabah yine aynı dükkana gitti. Yine bir CD sardırdı kıza, yine eve gelip açmadan paketi dolaba attı. Günler hep sardırılıp açılmayan CD alımları ile geçti gitti. Bir türlü genç kıza açılmaya cesaret edemiyordu. Annesine açıldı sonunda... Annesi Git konuş oğlum, ne var bunda dedi.Ertesi sabah cesaretini toplayıp aynı dükkana gitti, ve yine bir plak seçti. Kız plağı sarmak üzere arka kısma gidince genç sizinle bir gece çıkabilir miyiz ? diye yazarak altında telefonunu ekleyip gizlice kasanın üstüne koydu.Sonra genç kızdan plağı alarak kaçarcasına uzaklaştı dükkandan. İki gün sonra evin telefonu çaldı. Anne açtı telefonu. CD dükkanındaki tezgahtar kızdı arayan. Delikanlıyı istedi. Gizlenen notu daha yeni bulmuş, ve görür görmez aramıştı. Ama delikanlının annesi ağlıyordu... Duymadınız mı ? dedi, Dün kaybettik oğlumu Cenazeden birkaç gün sonra anne oğlunun odasındaki eşyaları düzenlerken gözüne dolabındaki paketler ilişti. Paketleri aldı oğlunun yatağına oturdu ve bir tanesini açtı. İçinde bir CD ve birde not vardı. Merhaba,sizi öyle talı buldum ki, bir akşam birlikte çıkalım mı ? Jacelyn !... Bir başka paketi açtı. Yine başka bir not vardı. Siz gerçekten çok tatlı birisiniz, hadi beni bu gece için davet edin artık... Sevgiler

28 Nisan 2008 19:47 ~ 28 Nisan 2008 20:27  mesajın adresini al  
kupa kızı
kupa kızı

28 Nisan 2008 19:49  mesajın adresini al  
:.cevriye.:
:.cevriye.:
hadi gel benimle ol oturup yıldızlardan bakalım dünyadaki neslimize..:)))

28 Nisan 2008 19:53  mesajın adresini al  
baş rahip
baş rahip
duyduğum en iyi çıkma teklifi şu:

'merhaba ben fırsat beni değerlendirsene'

28 Nisan 2008 20:08  mesajın adresini al  
deliveren
deliveren
Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep beraber

28 Nisan 2008 20:08  mesajın adresini al  
roxie
roxie
merhaba tanısabilir miyiz ben yeni sevgilin :)

28 Nisan 2008 20:13  mesajın adresini al  
hayal kıran
hayal kıran

roxie demis ki:
üzgünüm tipim değilsin.

28 Nisan 2008 20:25  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
babası ölmüşse eğer kızın mezarlıkta teklif etçeksin emre altuğ gibi.

28 Nisan 2008 21:17  mesajın adresini al  
no control
no control
çık benlen

28 Nisan 2008 21:19  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
olabilir aslında

roxie demis ki:

28 Nisan 2008 21:20  mesajın adresini al  
sphinx®
sphinx®
en etkili çıkma değil de en etkili siktir yeme tekniklerini öğretebilirim sanırım :)

5 defa alkışlanmış (5)  28 Nisan 2008 21:21  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
öğrenmek için can atabilirim ben de :D

28 Nisan 2008 21:23  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
'can atmak'ı yanlış anlama ama can o bir deyim :D

28 Nisan 2008 21:24  mesajın adresini al  
*yvaine*
*yvaine*
şu dakkadan itibaren sevgilimsin, konu kapanmıştır, nokta :D

28 Nisan 2008 21:25  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 61 - 80
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008