edilmeyen tekliftir..
bırakın kendi gelişsin, duygu ve isteklerinizi gerizekalı bi cümleye sığdırmak zorunda hissetmeyin kendinizi..
(2) 19 Haziran 2008 11:27
red apple
en güzeli kendiliğinden olması....
19 Haziran 2008 18:03
bravado
teklıf nedır ya 'bayan benım kalbım karar verdı sızı sevmek ıstıyor.' gıbı bırsey mı ne yanı ızın mı alacaksınız? tamam bırısını sevıyorsanız ondan da bıseyler beklersınız o zaman zaten olan olur yok o sıze karsı bır sey hıssetmıyorsa platonık kalır...
19 Haziran 2008 18:05
yuruyedur
evet mi hayır mı sorusu sorulur
19 Haziran 2008 18:06
€ylltohunç
konusmamak(:
19 Haziran 2008 18:37
yuruyedur
€yll demis ki: konusmamak(:
platonik oluo ama..
19 Haziran 2008 18:39
anthony casso cesare
Aynen onu dicektim.
Hiç çıkma teklifi etmeyin direk çıkarsınız ama tabi eşşek de olmaaycaksınız.
Ya azıcık aklı başında adam ol, seviyeli ol, tecrübeli ol, efendi ol, işin gücün olsun, zaten teklife ne hacet. Ağaçtan toplar gibi toplarsın ama tabe zamanla bu işler
€yll demis ki: konusmamak(:
19 Haziran 2008 18:39
€ylltohunç
yau nası platonik oluo konusmadan da anlasılabilir vücut dili die bişe war(:(:ahahahafklscblsk
19 Haziran 2008 18:44
darknesslordd :)
cıkma teklıfı aaa hadı benım sewglım ol anlammında kullanılıo..aslında tanısmak ıcın hadı bıfıncan kahwe ıcelım ıkı lak lak yapalım gulelım dedınmı cıkmak olmalı...bırı merdıwen dıyodu yazılarda aynen onun gıbı sankı direge cıkcaz abii:)bırını tanımadan nasıl bı ılıskı dusunurkı ınsanlar:))ehehe ya pıskopatın tekıyse kız abı allah korusun:))
19 Haziran 2008 18:47
yuruyedur
telepati de olabilir:) duşunmemiştim hiç
19 Haziran 2008 18:47
€ylltohunç
yuruyedur demis ki: telepati de olabilir:) duşunmemiştim hiç
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19562
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!