süperiletken demis ki: merak etme başıma geldi ama ben de yapıştırdım
:D
yani bi tokat yedin :))
6 Mayıs 2008 15:50
nih@n
demekki sana tokat atacak kız dünyaya gelmiş :)
kimbilir ne yaptın da yedin o tokatı :)
6 Mayıs 2008 16:04
€gz@nt¡®¡k..
gazoz içelimmi :d
6 Mayıs 2008 16:40
o şimdi plajdaa
ne teklifi ya ilkokulda yapılıodu en son ::S
6 Mayıs 2008 20:31
souvereign jr.
evet ya teklif kalmadı artık önce süzcen , bakışçan , sora usul usul konuşmaya başlıcan , tanıdık birkaç arkadaşınla da arkadaşsa onları kullancan :P sora baktın o da seninle konuşmaya can atıyo elini omzuna attın mı iş biticek.
Hani nasıl söylesem bilemiyorum , şimdi sana ne kadar güzel olduğunu söylesem bunu daha önce yüzlerce kişi söylemiştir , çok etkileyici bir gülümsemen var desem şimdi tüm etkileyiciliğini yitimiş bir şekılde pişkin pişkin gülümsersin bunu istemem .
Ben o yüzden direk konuya giricem bana Laetia casta`yı anımsatıyorsun , tek hayalim onunla bir gece sabaha kadar yıldızların altında çakışmak , bana bu hayalimde onun vekili olarak eşlik edermisin ?
yaşadığın yerde en kalabalık bir anda bir adım öne çıkarak seviyorum uleynn diye bağırmak
18 Haziran 2008 23:09
greenblue
heralde burda yazılamayacak olandır( ve kişiye özeldir)
19 Haziran 2008 09:43
yeryüzü meleği
bence normal ve sakın bir ortamda bi anda sorulması gerekin bir se ma ben çıkma teklifi kelimiesini çocuklara mahsuz görüyorum çünkü artık bu zamnada bunu çocuklar kullanıyor.bence 0o kelimeyi benimle varmısın gibi kelimeler daha hoş gibi geliyor.
19 Haziran 2008 11:00
reflexx
durun nereye cıkıyoruz ben yuksekten korkarım ama :)))))
19 Haziran 2008 11:21
red apple
en güzeli kendiliğinden olması....
19 Haziran 2008 18:03
bravado
teklıf nedır ya 'bayan benım kalbım karar verdı sızı sevmek ıstıyor.' gıbı bırsey mı ne yanı ızın mı alacaksınız? tamam bırısını sevıyorsanız ondan da bıseyler beklersınız o zaman zaten olan olur yok o sıze karsı bır sey hıssetmıyorsa platonık kalır...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19562
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!