gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - 'Türkiye devrimin eşiğinde'
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 28
 Yazar: Mesaj:
tohunç
tohunç
ben bunları söylüyorum da adamlığı neden karıştırıyosun ki şimdi buna

istediğin kadar soyun sana bakçak kadar adam değilim
;)

1 defa alkışlanmış (1)  28 Nisan 2008 19:19  mesajın adresini al  
tohunç
tohunç
asıl sana ciddiyet versin ki kimin ne kadar adam olduğunu merak etme
;)

1 defa alkışlanmış (1)  28 Nisan 2008 19:21  mesajın adresini al  
uysalhan
uysalhan
bu seviyeye indirebilmek için çok uğraştılar. senin dediklerinle, 12 Eylül'ün bile iranlaşmaya hizmet ettiğini düşünebiliyorum.
işçi-emekçi-çiftçi-köylü akp'den nefret ediyor. sadece geçmişte takılmak da yanlış.
iş o ki, akp'nin arkasında yine fethullah gülen cemaatinin olduğu bilincine kavuşturulması. yoksa akp gider, fethullah yine yoluna devam eder..

en son, gülen imzalı şiirlerin olduğu, duvarlarda asıılmalık cicili bicili kağıtlar dağıtıyorlar. her eve fethullah gülen adını sokuyorlar.
anlayacağın yeniden din istismarıyla karşı karşıya türkiye..

28 Nisan 2008 19:25  mesajın adresini al  
tohunç
tohunç
ki bağlacı oof of ;)

28 Nisan 2008 19:25  mesajın adresini al  
uysalhan
uysalhan
işin aslı, bir kısmı trübünlerde, diğer bir kısmı ise disko-bar gençliğine sahip bir türkiye, herşey olmaya açık. dua ediyorum da, güney amerikadaki ya da afrikadaki sömürgelere benzemeyelim. zira düşünmeyen-üretmeyen bir toplum olma yolunda hızla koşuyoruz..

28 Nisan 2008 19:38 ~ 28 Nisan 2008 19:39  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
ortadaki fotoğrafa bak ya lanet olsun!

28 Nisan 2008 20:26  mesajın adresini al  
for v
for v
Anlamak istemediğim şey neden kendimizin karşıtına bu kadar büyük tepki veriyoruz. İşçi, emekçi ve yandaşları devrim devrim diye bağırırken, birileri de çıkıp İslam devrimi diyince neden buna böle aşağılarcasına tepki veriyoruz ? Kendi devrimimiz iyi de devrimi başkaları başka türlü yapınca kötü mü ? Ben İslam Devriminden falan yana değilim ama anlam veremiyorum. Sonuçta bu ülke her bireyin istediğine göre ayrı ayrı yönetilemez. Demokrasi çoğunluğun sesidir.

Ayrıca ortada fol yok yumurta yok. Zamanında işçi partisi hükümete girmedimi ? O zaman devrim oldu mu ? Şimdi AKP gelince neden bunlar gündeme geliyor ? Adamlara helal olsun. Bu kadar yıldır yapılmak istenen; fakat yapılamayan sosyalist devrimin yerine adamlar 8 yılda islam devrimi söylentisini soktular. Bu konuda takdir ediyorum.

Bir yerlerde oturup düşünmek zamanı geldi artık. Olmayacak bir şeyden bu kadar korkmak yersiz bence. Ben adım kadar eminim bu ülkede İslam Devrimi olmayacağından. Türkiye ve İran ne kadar benzetilse de çok ayrı zeminlerde. Bu benim fikrim tabiki. Türkiye' de olası bir İslam Devrimine ben AKP ye oy verenlerin büyük çoğunlupunun da karşı olacağından eminim. Yersiz korkularla yaşamaya şimdilik gerek yok bence.

28 Nisan 2008 20:28  mesajın adresini al  
comandante
comandante

uysalhan demis ki:
iran islam devrimi öncesi solcuların dediklerini duydum sanki

abd'nin yeni bir iran yaratmak isteyeceğini öngörebiliyormusun?

ABD İran'da devrim yaşanırken İran'ın bugünkü konuma gelebileceğini tahmin edebiliyor muydu? Ya da o İran'a karşı desteklediği Saddam'ın daha sonraları başına bela olacağını? Rusya'ya karşı kullandığı Osama'nın yada?

28 Nisan 2008 21:25  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 28
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008