gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - AKP ülkeyi neden kaosa sokuyor?
 Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 61 - 67
 Yazar: Mesaj:
souvereign jr.
souvereign jr.
ben nihat genç'in programına son verildi diye duydum ara da diil.

e o kadar damarına basarsan hükümetin, yaptığı saçmalıkları yüzüne vurursan , işinden gücünden olursun. çiftçiye al ananı git diyo yazara bişi demiyo ama müdürüne telefon açıp çok sert konuşuyo şunu uyarın gerekirse atın diyebiliyo...

comandante demis ki:
Geldiğimden beri skyturk de nihat genç izliyorum adam tane tane anlattı samimi şekilde ben de hak verdim:)))

Bu arada bu haftadan itibaren SKYTURK'e ve Mehmet Emin Karamehmet'e hükümet tarafından yapılan baskılar sebebiyle Nihat Genç'in programına ara verildi.

28 Nisan 2008 23:37  mesajın adresini al  
dianarabago
dianarabago
Akp ülkeyi kaosa sokuyor diyen arkadaşlar, bunu neye dayanarak söylediklerini örneklerle açıklayabilirler mi acaba?

29 Nisan 2008 00:10  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
çünkü akp ülkedeki kadınları çarşafa (kibar tabiri ile tesettüre) sokmaya çalışıyor!

dianarabago demis ki:
Akp ülkeyi kaosa sokuyor diyen arkadaşlar, bunu neye dayanarak söylediklerini örneklerle açıklayabilirler mi acaba?

1 defa alkışlanmış (1)  29 Nisan 2008 00:40  mesajın adresini al  
e = m . c²
e = m . c²
kendine demokrat bir iktidar tabiki de ülkeyi kaosa sürükler.....hangi birini sayalım ki....ama isteyenler daha önce açtığım başlıklara bir göz atabilirler...

[ha ayrıca..
bir dip not: forumlara egosunu tatmin etmiş üyeler yazsın sadece....
isteyen üzerine alınabilir..;)...]

29 Nisan 2008 03:28  mesajın adresini al  
comandante
comandante

Serdar Akinan'ın ve Nihat Genç'in açıklamasına göre kanal yönetiminin 2'liye herhangi bir baskısı yada isteği olmamış. Nihat Genç bu durumdan rahatsızlık duyduğunu ve kendi muhalifliği yüzünden başka bi insanın 500 bin 1 milyon dolar kaybetmesini içine sindiremediğini, eğer şartlar tekrar oluşursa programa geri dönüleceğini açıkladı.

29 Nisan 2008 11:11  mesajın adresini al  
comandante
comandante

dianarabago demis ki:

Hala algılayamadın mı?? Yazarak mı verelim eline?

1 defa alkışlanmış (1)  29 Nisan 2008 11:14  mesajın adresini al  
bonaventure
bonaventure

ilhan selçuk tutuklandıktan sonra ki programda üzerlerine çok büyük baskılar olduğunu söylüyrodu. bunun da etkisi olabailir.

comandante demis ki:

Serdar Akinan'ın ve Nihat Genç'in açıklamasına göre kanal yönetiminin 2'liye herhangi bir baskısı yada isteği olmamış. Nihat Genç bu durumdan rahatsızlık duyduğunu ve kendi muhalifliği yüzünden başka bi insanın 500 bin 1 milyon dolar kaybetmesini içine sindiremediğini, eğer şartlar tekrar oluşursa programa geri dönüleceğini açıkladı.

29 Nisan 2008 17:59  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 61 - 67
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008