| |
çıgın fizikçi
|
merak etmeyin skp nin sonu yaklaştı
sığındığı tek şey vardı istikrar ve şu anda o istikrarı kendisi bozdu
yağ prinç mercimek krizleri ayak takımı yakıştırması vs vs
uzun bi süredir zam yoktu istikrar yalanı tutuyordu fakat zam olmamasının nedeni ülkemizin parsel parsel satılmasıydı
fakat bu kapitalist düzen fazla kaldıramazdı bunu nitekim de öyle odu
kriz geldi akp sıkışt şimdi de sağa sola saldırıyor fakat kurtuluşu yok
1 mayıs ta taksimde ayaklar baştan hesap soracak
|
|
1 ~ 130 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Oluşturalım ya da oluşmuşuna girelim en iyisi ona bir katkıda bulunalım:)
|
|
~ 130 gün
|
|
| |
9a 6
|
neyin tehlikeli olup olmadığı bi kenara da özer,başlık akp ülkeyi neden kaosa sürüklüyor,içindeki mesajlar toplumu parçalara bölen yorumlar..soru akp mi bölüyor yoksa biz bölünmeye can mı atıyoruz?
bundan daha komiği okumuş üflemiş diyebileceğimiz bizler yazmışız bu mesajları,kaostan şikayet ederken..
bir de üstüne üstlük bu ayırımları,eleştirileri(?) duyarlı vatandaş olmamızdan ötürü haklı göstermişiz yine aynı başlıkta..böyle duyarlı olunmaz bence.
bir insanın karnı nasıl doyacaksa ona göre hareket eder,bizim insanımız karnının doyacağının hayaline bile oyunu veriyor..bu o insanların ayıbı değil ki..biz de okumuş insanlar olarak onlara müstehak,onlar bilmem ne yerine konmayı seviyor dersek bu toplum içinde çok daha büyük sosyal problemlere,dolayısıyla kaoslara sebep olur..
o yüzden okumuş insanlar bi kez daha sorsun kendilerine..kaosu akp mi yaratıyor yoksa bizim gibi çok bilmişler mi?
|
|
2 ~ 130 gün
|
|
| |
*hanımeli*
|
ustat sayılırsın:)ben katkı yaparım anca kanımca kararımca
chris moltisanti demis ki: Oluşturalım ya da oluşmuşuna girelim en iyisi ona bir katkıda bulunalım:)
|
|
|
~ 130 gün
|
|
| |
*hanımeli*
|
ya hakikaten satılmadık yer kalmadı gıbı gelıyor bana? vardır umarım
bu benım canımı sıkıyor ozellıkle...
|
|
~ 130 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
bence hepimiz..
en büyük suçlular ise bizim gibi çok bilmişler..
ama yine de hepimiz.. :o)
9a 6 demis ki: neyin tehlikeli olup olmadığı bi kenara da özer,başlık akp ülkeyi neden kaosa sürüklüyor,içindeki mesajlar toplumu parçalara bölen yorumlar..soru akp mi bölüyor yoksa biz bölünmeye can mı atıyoruz?
bundan daha komiği okumuş üflemiş diyebileceğimiz bizler yazmışız bu mesajları,kaostan şikayet ederken..
bir de üstüne üstlük bu ayırımları,eleştirileri(?) duyarlı vatandaş olmamızdan ötürü haklı göstermişiz yine aynı başlıkta..böyle duyarlı olunmaz bence.
bir insanın karnı nasıl doyacaksa ona göre hareket eder,bizim insanımız karnının doyacağının hayaline bile oyunu veriyor..bu o insanların ayıbı değil ki..biz de okumuş insanlar olarak onlara müstehak,onlar bilmem ne yerine konmayı seviyor dersek bu toplum içinde çok daha büyük sosyal problemlere,dolayısıyla kaoslara sebep olur..
o yüzden okumuş insanlar bi kez daha sorsun kendilerine..kaosu akp mi yaratıyor yoksa bizim gibi çok bilmişler mi?
|
|
|
~ 130 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
unı bırde odevım partı olusturmaydı anaysada :D
merak etmeyin skp nin sonu yaklaştı
ah bide konuşabilseniz:)))
|
|
1 ~ 130 gün
|
|
| |
*hanımeli*
|
alla alla neden ya :D unıverıste bırdee odevım poartı olusturmaydı :D anayasa dersı ıcın ya zaten herkes kısa kısa hızlı yazıyor :)) bosverın ya dılekce yazmaktan dogru yazmaktan sıkıldım aa ozgur olmak ıstıyorum :D
tamam dıkkat edıcem :D
|
|
~ 130 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
haklısın çoğu zmn dilimizi eksik ve hatalı kullanıyoruz.ama bunu mazur görmemek lazım bence.
|
|
1 ~ 130 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Kaosu biraz ülkemiz vatandaşının zihniyeti yaratıyor diyebiliriz. Çünkü bizim insan okumuş etmiş adamı sever dinler de gene bildiğini bildiği gibi yapar.
Bizim millet fazla yararcı. Beleş X desen atlar gelir. Hane bunun zıddı da herkes hakkını alsıncılıkdır sanırım. Yani çocuk mesela fakülteye gider adam burs için aşındırır il- ilçe parti yöneticilerinin kapısını ee bursu da alınca çocuğu adam da verir oyunu...Demez ki bursu hakeden alsın torpile gerek yok , oyu da kim iyi yönetecekse ona atıyım.
Buna dair duyduğum gördüğüm binlerce örnek getirebilirim size.
Benim ricam vatandaşa dair yorum yaparken onlar gibi düşünmelerii insanların ama bunun için de tanımak bilmek gerek.
Gene dediği gibi 9a 6 arkadaşın hane kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez bizim atasözümüz bile var. Adam da kıyağın ihtimalini dahi çekici buluyor. Gerçeği daha çekici geliyor haliyle...
9a 6 demis ki: o yüzden okumuş insanlar bi kez daha sorsun kendilerine..kaosu akp mi yaratıyor yoksa bizim gibi çok bilmişler mi?
|
|
|
~ 130 gün
|
|
| |
*hanımeli*
|
haklısın sende...msn senler pc basında konusmalar,kısa smsler bıle cok etken bence bu devır de bole olmus ok tamam kiss bye byee
:)tebrık ederım arkadasım senı bu arada
jaja of opobo ® demis ki: haklısın çoğu zmn dilimizi eksik ve hatalı kullanıyoruz.ama bunu mazur görmemek lazım bence. |
|
|
1 ~ 130 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
|
|
1 ~ 130 gün
|
|
| |
_volkan_
|
yahu daha bi kaç öy once AKP nin bu ülkeyi medeniyetler seviyesine getireceğini, sadece AKP'nin birşeyleri düzelteceğini iddia ediyordun
ne oldu şimdi?
chris moltisanti demis ki: AKP ye alternatif oluşturalım :) |
|
|
2 ~ 130 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Almanya' daydım o ara geldiğimden beri içeriden inceliyorum :)
|
|
~ 130 gün
|
|
| |
comandante
|
yahu daha bi kaç öy once AKP nin bu ülkeyi medeniyetler seviyesine getireceğini, sadece AKP'nin birşeyleri düzelteceğini iddia ediyordun
ne oldu şimdi?
Gelişerek değişti. :))
|
|
2 ~ 130 gün
|
|
| |