bu iş nereye gidecek ya akp kapatılacak yada chp iktidar olacak
28 Nisan 2008 15:36
hayal kıran
kaç sene oldu hala gireceğiz şu kaos denen engajeye.
28 Nisan 2008 15:39
angel_a
3.dünya ülkelerinin futbolla uyutulması gibi bizde futbolun yetmediği noktada yeni yeni kaoslar ortaya cıkarılıyor ki gercekleri görmeyelim. ama kanımızda var galeyana gelmek. gündem neyse hemen bir önceki günü unutup yeni günün kaosunda kaybolmaya adapte olmusuz. daha surda kac gün oldu türban meselesi? kac gün oldu kapatma davası? sınır ötesi operasyonun üstünden kac gün gecti? yok ama biz unutmaya endeksli yaşıyoruz. biz sadece konuşarak yaşıyoruz. biralarımızı yudumlarken küfrediyoruz ve masabaşında kurtarıyoruz devleti. simdi zaman pirinç stoklama devri. haydi herkes koşsun bakkala, markete. bakliyata ihtiyacımız olacak onları almalıyız. yeni kaosumuz bu çünkü....
ben anlamıyorum anlayamıyorum. nası bu kadar körleştik toplum olarak. yozlaşma ve çöküntü modernizmin göstergesiymiş. modern olmaya çalışırken biz acaba aslında sadece bencil ve kapitalist mi olduk? ya toplumun modernleşememiş kısmı? onların oyları mı sadece akpyi bu noktay getiren? yoksa pek çok cıkarcı insan aman ben işimi göreyimde ne olursa olsun zihniyetiyle mi yağdırdı oyları?
ve belkide bir öz eleştiride bununmak lazım. her gün burda bir sürü yazılıp çiziliyor. kime yazıp çiziyoruz? kendimiz yazıp kendimiz okuyoruz. peki burada kantinde yüzde kac akp ye oy verdi? evet eleştiriyoruz ama değiştirmek için ne yapıyoruz? sadece yazmak çizmekle oluyorsa neden değişmiyor hiçbir şey?
chris moltisanti demis ki: Banshee, 9a 6, ben beşiktaş ' ta halkla içiçe olalım:)))
28 Nisan 2008 15:58
luca leotardo
Ben iş adamıyım hukukçu adamım. Vatandaşıma esnafıma dostuma arkadaşıma hattım hep açık. Gerektiğinde bir telefonla 24 saat ulaşabilirler. Derdi sıkıntısı olan ulaşsın, buyursun.
Politikiya ben atılmam ama davet gelirce icab etmeyi düşünürüm:)
bu aralar telefonla danışma ücreti ne kadar sayın avukat bey:) hayır o kaddar reklam yaptın fiyat belirtmedin soram dedim ehuehue:)
chris moltisanti demis ki: Ben iş adamıyım avukat adamım. Vatandaşıma esnafıma dostuma arkadaşıma hattım hep açık. Gerektiğinde bir telefonla 24 saat ulaşabilirler. Derdi sıkıntısı olan ulaşsın, buyursun.
Politikiya ben atılmam ama davet gelirce icab etmeyi düşünürüm:)
28 Nisan 2008 16:09
angel_a
vatandaşına, esnafına.... sen politikaya atılmasan da ruhun atılmıs coktan:)
228 Nisan 2008 16:09
luca leotardo
Danışmanlık ücretsiz maksat işi görülsün derdi sıkıntısı kalmasın kimsenin.
Bizim mesleğimiz itibariyle işimiz sorun çözmek:))
28 Nisan 2008 16:12
angel_a
allah kimseyi bi size bi de doktorlara düşürmesin:)
28 Nisan 2008 16:15
luca leotardo
Lafı var ya hastayı yatakta s.kcksn diye:DD
tam bu 2 meslek için sölenmiş:D
suskun erik demis ki: allah kimseyi bi size bi de doktorlara düşürmesin:)
128 Nisan 2008 16:27
jaja of opobo ® .iz
bu konuyla çok alakalı bir foto buldum..
.başbakanın kasımpaşalı ağzıyla ''ananı da al git'' diyerek halkın içinden bir vatandaşı azarlaması hala akıllarda..unutmadık..
Mustafa Kemal ATATÜRK vatandaş dinlemenin adabını bize yıllar önce öğretmiş ve ondan sonra gelen devlet büyüklerine de örnek olmuştur..tabi birilerine hariç...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19558
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.