ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > AKP ülkeyi neden kaosa sokuyor?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

hayal kıran
hayal kıran
tayyip kurnaz adam,fenerbahçeliyim dedi fenerlilerin oyunu aldı,ayet örnekleri verdi islami kesimin oyunu aldı,3 çocuk yapın dedi ebelerin gönlünü aldı vs.
ulan benim oyumu hala alamadı,eğer derse ki uzaylıyız ozaman oy veririm ona.
 2   28 Nisan 2008 13:36   mesajın adresini al  

hayal kıran
hayal kıran
atom bombası olsam kendi içimde patlasam.
insanlar ölmesin diye bütün namlulara kalkan olsam.
dünya bize göre değil tuttuğumuz kurur kırılır parçalanır.
şimdi sakinim durgunum aklımın ipleri koptu sallanır.

ilham geldi dayanamadım.
 1   28 Nisan 2008 13:40   mesajın adresini al  

comandante
comandante
AKP ülkeyi neden kaosa sokuyor?

Çünkü AKP'nin ülkeyi yönetecek ve başarılı olacak ne bir kadrosu ne de bir programı var. Ülke hergeçen gün ekonomik ve siyasi anlamda bir kaosa bir uçuruma sürükleniyor. AKP'nin bunu gizleyebilmesi ve oy alabilmesinin tek yolu uydurma gündemler ve kaoslar çıkarmak, gerçek gündemi gizlemek ve o kaos içerisinde rakiplerine ve başta Deniz Baykal'a çakarak oy toplayabilmek. İşte insanların AKP'yi seçenlere ''bilinçsiz, ayak takımı'' yakıştırmasında bulunmalarının en önemli sebebi bu. Ülkenin ve kişilerin ekonomisi kötü yönde giderken onların manevi yönlerini içlerindeki bastırılmışlıklarını ve şiddet duygulartını okşayarak, sevmediklerine giydirerek, küfür ederek hatta döverek halkın ezilmiş kısımlarından oy toplayabiliyorlar.
 3   28 Nisan 2008 13:42   mesajın adresini al  

hayal kıran
hayal kıran
fakat comandante'ye inat akp'ye oy verebilirim.
bunalttı beni.
deniz baykal 1 comandan 2
 5   28 Nisan 2008 13:43   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren
Amerikayı Kalkındırma Partisi
28 Nisan 2008 13:48   mesajın adresini al  

luteus
luteus
dünyanın neresine giderseniz gidin.. devlet yetkilileri olacak totoşlara biraz hakert edip höyt dediğiniz zaman hemen yaka paça altılıyorsunuz... zükerim böyle işi ya.
28 Nisan 2008 13:53   mesajın adresini al  

max.j.one
max.j.one
insanda gurur olur!
28 Nisan 2008 13:55   mesajın adresini al  

cimbomlu
cimbomlu
halkı suçlamayın öyle bir noktaya gelişlerki kim ne dese inanıyorlar bunun tek sorumlusu chp dir
28 Nisan 2008 14:58   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
türk halkının en rahat ettiği ortamın kaos ortamları olduğnu bildiğindendir
yada belki de sadece anları sıkılıyordur olamaz mı? bütün gün o koltuklarda boş boş oturuyorlar onlara da hak vermek lazım, aslında kantine üye yapalım meclistekiler can sıkıntıları geçsin biraz, geyik iyi gelir
28 Nisan 2008 15:06   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Ya arkadaş millete sövülür.

Atatürk bile dememiş mi Türk milleti zekidir çalışkandır diye.

Halktan kopmayalım arkadaşlar, ben kopuk değilim diyen varsa da buyursun kahveye, esnaf ziyaretine, muhtarı ziyarete gidelim. Ben severim bu işleri:)
28 Nisan 2008 15:09   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Dediğimi uzun uzun anlatmışsın aslında.
En başta, toplummuş, komün hayat zırvalıklarıymış geçtim ben bunları.demiştim.

Aşağıda yazdıkların için yine ve yeniden diyorum ''ben haketmiyorum''
Ben sigara izmaritimi elimde çöp arayıncaya kadar taşıyorsam, önümdeki adam yere tükürdüğün de uyarınca ''git işine bacım'' tepkisi alıyorsam. Ama hala daha uslanmayıp düşünüyorsam... Ben kendimde bu hakkı buluyorum. Küfretmek sonuna kadar benim hakkım.
Ama yine de tutuyorum dilimi. Ne dedim.. Halk onlara gerizekalıymış gibi davrananları seviyor, dedim. Yine küfür yok, Allah beni kahretsin işte.

9a 6 demis ki:
sonuna kadar gitmiş/giden/gidecek bi nesil değiliz..zaten artık öyle bi dünya anlayışı da kalmadı,kolaycıyız,pragmatist belki de..en okuyanı bile böyle..

arz talep bu işler..bugün avrupa da sağladığı bir çok sosyal hakkı geri çekmenin peşinde ama yapamıyor..bizim devletimiz bizden hiç bu kadar korkmadı..pis pis güler tabi ki,götüyle de güler..gülsün zaten hak ediyoruz..

akp gelmiş geçmiş en sahtekar yönetimlerden biri..ama gençler koştura koştura akpnin gençlik kollarına koşuyor/koşturuluyor..burada kaç kişi bi sivil örgütüne,bi partinin gençlik koluna bağlı acaba?savunduğu düşünce ne olursa olsun,özellikle tepeden bakanlara soruyorum.

onu da geçtim,siyasi bi rolde olmak durumunda değiliz diyelim..burada okul sırasını kazımayan,çizmeyen kaç kişi buluruz?ya da otobüse binmeden akbilini parasını hazırlayanların sayısı kaçtır?bizim kendimize saygımız yok ki karşımızdakine olsun..ordan uzanıp toplum olalım da ordan biraz daha ilerleyip gelişmiş bi ülkede yaşayalım..

ben de otobüse binerken akbilini arayanlar yüzünden bekliyorum,küfür ediyorum ama bi bok değişmiyor işte..yine arıyor yine bekliyorum..
 1   28 Nisan 2008 15:27   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Banshee, 9a 6, ben beşiktaş ' ta halkla içiçe olalım:)))
28 Nisan 2008 15:33   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008