ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
luçesku 'nun Türkiye liglerinde okuttuğu futbola aşinayız. öncelikle savunmaya önem veren teknik direktör Türkiye'de kaldığı yıllar boyunca başarılara imza attı. Ancak başarılı olmasına karşın soluğu şaktar'da almak zorunda kaldı. şimdi dinamo kiev'in bir puan önünde lider. luçesku başarılı mıdır? başarısız mıdır? başarılıysa neden bir takımın başından gönderilir?
maurinho ile yollarını ayıran çelsinin şu an başındaki teknik direktör grant, takım tarafından hedef haline getirildi. bir zaman kartalda da hocalık yapmış olan toşak'ın çok haklı olduğu gibi, hocaları futbolcular gönderiyor.
son dakika golüyle livırpul deplasmanından beraberlikle ayrılan çelsi, haftasonunda ingilterede herkesin favorisi mençıstır yunaytıdı yerden yere vurdu. grant başarılı mıdır? başarısız mıdır? takımınşu an liderle aralarında puan farkı olmamasına rağmen?
messi mençıstır yunaytıd maçının elli küsuruncu dakikası sırasında oyundan çıkarken riykaardın bütün sevgi gösterilerini cevapsız bıraktı. oyundan çıkan ve oyuna yeni giren bütün oyuncuların riykarda tavrı açık ve net : seni istemiyoruz. belki ronaldinyo tıransferinden önce riykard barselonadan şutlanır.
hafta içinde mençıstırı darmadaın eden katalan ekibi deportivaya kaybetti ve üçüncü sıraya düştü. riykaard başarılı mıdır?
teknik direktör mü futbolcunun kuyusunu kazar futbolcu mu teknik direktörün?
27 Nisan 2008 16:43
..ot...
lucescu galatasaraydan gonderilmistir. ama sonra hemen hemen pisman olmayan kalmamistir. su an gsye gelmesini 10 gsliden 9u ister bence. benim turkiyede su ana kadar gordugum en iyi hocadir kendisi.
he ama gsdan giderken acik konusayim ben de fatih terim gelecegi icin yerine sevinmistim. ama ne kadar buyuk hata ettigimiz sonradan ortaya cikti.
bir diger konu. lucescunun o kadar da fazla defansif bir hoca olduguna katilmiyorum. besiktasin basındayken besiktas cok yuksek gol ortalamasi ile oynamıstı ligde.
he gsnin basında iken 2. sezonunda. o boktan kadronun defans oynamaktan baska caresi yoktu. en mantiklisini yapti. ki su anki kadromuzdan bile kotu olan o kadroyu ikinci tura cikardi sampiyonlar liginde. ceyrak final ise son macta kacti.
uzun lafin kısası lucescu baba adamdir :)
27 Nisan 2008 16:48
matters.iz
lucescu üç büyüklerden hangisine gelirse gelsin sampiyon yapar...anadolu kulüplerinden birine gelirse ilk 5 de yer alır o takım...lucescu akıllı bir adam hem de cok akıllı....nerde nasıl oynatması gerekyorsa takımı öyle oynatıyor korkaklıkla akıllı olmak karıstırılmamalı....beşikasımızın basından gidince de üzüldüm
27 Nisan 2008 16:58
geronimo
bu sorunun cevabını bu akşam valencia maçından sonra daha net vericem..
27 Nisan 2008 17:09
wex
en önemlisi yönetimdir bence... Lucesku başarılıydı yönteım hatası gıtmese ve beşiktas belini doğrultamadı, grant da başarılı puan durumuna ve sampıyonlar lıgınde geldıgı yere bakılırsa.... Rijkard da iyi hoca Barcelona ile sampıyonlar lıgını kazandıgı sene son 20 yılın en iyi futbolunu oynatmıstı...ama yönetım zaafları yüzünden futbolcular hocalara tavır koyuyolar
(1) 27 Nisan 2008 17:22
denizhan
lucescu'yu özellikle ikinci senesinde sonuna dek savunanlardandım. adam takımı nasıl oynatması gerektiğini, hangi futbolcudan üst düzey verimi nasıl alabileceğini adı gibi biliyordu. kısacası oyunu okuyabiliyordu. fatih terim gibi de gazla çalışmıyordu. evet, ortada takımı uefa şampiyonu yapan bir fatih terim gerçeği var. sağolsun varolsun ama eğri oturup doğru konuşulsun.
fatih terim'in galatasaray'dan sonraki kariyerinde hangi kadrolarla nerelere geldiği belli. çünkü futbol bilgisi kısıtlı. lucescu için ise, tekrar söylüyorum galatasaray'ın ikinci senesini incelememiz yeterli. perez, niculescu, flerquin gibi aptal saptal, nereden bulunduğu belirsiz adamlarla şampiyonlar liginde çeyrek finalin kapısından dönüldü (son grup maçında kazansak çeyrek finaldeydik, o zaman iki grup oynanıyordu, ikinci tura çıkmıştı bu kadro). ki ben o kadroda bir ergün'e, bir de ümit karan'a güveniyordum. her maça dua ederek başlıyorduk :D
lucescunun ilk senesinde ise okan, emre henüz gitmemişti ve malum real madrid'le çeyrek final oynandı.
gönderilişi ise ayrıca acıklıdır. sırf yönetimin, artık taraftarın fatih terim aşkını gidermek için mi, yoksa başka çıkarı mı vardı bilemem, takımı şampiyon yapan başarılı hocayı gönderip yerine fatih terimi getirmesi ve sonuç malum .. kadro daha anca toparlanmaya başladı. lucescu'nun sözleşmesini kendi elleriyle yırttığını da biliyoruz.
28 Nisan 2008 01:18
geronimo
valencia 3-0 la koemanın gidişini kutladı dün...gs örneği de ortada..futbolcularla ters düşmeyeceksin..takımın yerleşik dengeleriyle oynamayacaksın..
lucescuya gelince..dünyanın en iyisi benim gözümde...keşke beşiktaşa gelse yine..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19544
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!