Baltalar elimizde,uzun ip belimizde,biz gideriz ormana hey ormana gibi olmuş..
~ 124 gün
ukerila
müneccimle bi ilişkim olmadı maç nolur bilmem ama çok abarttık yine Allah korusun bu maçtan sonra olaylar olacak gibi geliyo bana.çünkü biz Türk milleti gazız...
~ 124 gün
ot
sözler bok gibi ama melodi cok guzel bence. bu ntvsporda arjantin liginin reklamlarinda geciyordu bu melodi. harivu harivu tarzi biseyler diyorlardi. bizimkiler cildirin yapmıs onu...
~ 124 gün
jaja of opobo ® .iz
fener 3-1 yener
amen:))
~ 124 gün
bonaventure
sos cagon.
river plate marşı.
..ot... demis ki: sözler bok gibi ama melodi cok guzel bence. bu ntvsporda arjantin liginin reklamlarinda geciyordu bu melodi. harivu harivu tarzi biseyler diyorlardi. bizimkiler cildirin yapmıs onu...
~ 124 gün
_ali_
katılıyorum
adrenalinn demis ki: fb 3-1 alır maçı...
~ 124 gün
adrenalinn
saol arkadaşım...
~ 124 gün
ot
sos cagon.
river plate marşı.
haci buyuksun. bir turlu bulamamistim ne oldugunu. cok saol valla :)
~ 124 gün
ripcord
fenerbahçe ve ankaragücü takımlarının ikisinin de rengi aynı: sarı lacivert.
dün akşam ankaragücü kasımpaşa maçını izliyorum. kasımpaşa sanki ligden hiç düşmemiş gibi. çok güzel top oynadılar. uur tütüneker onları gelecek yıl birinci lige taşır. umut var kasımpaşa da. çaykur rizeli oyuncular gibi dokunsan ağlayacak halleri de yok.
neyse konumuza dönelim.
ankaragücü üzerinde taşıdığı formayı daha önce de giydi mi bilmiyorum. ama fenerbahçeyi bunca yıldır izliyorum bu forma kadar güzel bir forma tasarlayamamış. çok yazık.
ankaragücü takımının forması fenerbahçe formasından her yönüyle daha estetik.
fener galatasaray maçı ne mi olur?
bilinmez. fener aır basıyor ama derbi maçlarına güven olmaz. linkoln de sakatlanmış. ilginç. neden?
~ 124 gün
pigu
goooooooooooooollllllllllllllllll
~ 124 gün
ot
jaja kesin fenerlidir...
~ 124 gün
bonaventure
afiyet olsun efenim;)
..ot... demis ki: sos cagon.
river plate marşı.
haci buyuksun. bir turlu bulamamistim ne oldugunu. cok saol valla :)
~ 124 gün
seftin
sudenazlı demis ki: 0 - 6 desem çok abes olur. 1 - 3 bitecek. gs nin golunude edu atar herhalde:D
bu jiz espiride yapioo :P
~ 124 gün
ripcord
maçtan önce iddialı konuşanları görünce insan garipsiyo.
e bakalım maçtan sonra da aynı iddialı yüzleri görebilecek miyiz
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19538
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!