nedir bu sizlerdeki etiket yapıştırma merakı anlamak zor....
birileri çıkıp bişeyleri eleştirdiği an hemen bölücü oluyor..vatanımı seviyorum diyen sözde milliyetçi..milliyetçiyim diyen faşist..değilim diyen pkklı...müslümanlığı eleştiren kafir...bu listeyi uzatmak mümkün pek tabiki:))
ecevit hakkında pek çoğumuz seninle hemfikiriz..ama dikkatini çekerim bir başarının devamlı oabilmesi için önce birlik sonra da kararlılık olması gerekir...chp halktan ne zmn kopmuştur?neden kopmuştur?...çift başlı bir yönetimle partiyi ayakta tutmak çok zor.önce kendi içinde bir bütünlük ve barış ortamı sağlamalı ki halka da yararlı olabilsin...sol partilerin en büyük handikapı bu maalesef..bir türlü birlik olamıyolar..
bakın sağ partilere seçim öncesi propagandalarında kedi-köpek gibi birbirini yiyen mhp ve akp türban konusunda nasılda can ciğer kuzu sarması oluverdiler..
bozacı demis ki: Birincisi kürtçü değiliz,ikincisi solcuyuz değil mi komandante?Ha nerde ayrılıyoruz sen türkçüsün ben değilim,milliyetçiliğin her türlüsüne karşıyım,eğer olmasaydım senin gibi ''sözde solcu'' olacak,-belki de koyu bir Chpli olacaktım...
En azından ''Sosyal Demokrat'' bir parti gerek...Tekrarlıyorum:bkz:70lerin eceviti ve Chpsi...
(3) 28 Nisan 2008 16:46
anthony casso cesare
jaja arkadaşımız haklıdır...Genellemelerden de sorgusuz sualsiz bir ideolojiye bir partiye bağlılık dan da hazetmiyorum:S
etiketleri de sevmiyorum...
ben yaparsam ben de haksızımdır.
(1) 28 Nisan 2008 16:54
der totale frieden
comandante demis ki: ödp? :)
biraz utopik ama..
Mecli,se girebilmek için DTP'ye yamanan ve meclis içinde DTP'nin uydusu gibi hareket eden Ufuk Uras yani. Seçimlerden sonra meclise girdiği için sevinmiştim belki bir farklılık getirebilir diye ama hayır. Tipik DTP zihniyetiyle siyaset yapıyor ve doğal olarak başarılı olamıyor. Mecliste tek solcu milletvekiliyim diyor ama Kamer genç'in yapabildiğinin, onun solculuğunun %1'ini yapamıyor. AKP'nin zorla kabul ettirdiği SSGSS Yasasında tek bir sefer muhalefet etmek üzere kürsüye çıktığını itiraz ettiğini, önerge verdiğini görmedik. Bu mu solculuk bu mu muhaliflik. Bırakın allah aşkına.
Meclis başkanlığı kürsüye çıkmasına izin veriyor mu sanıyorsun? Hatta kendisine söz hakkı verilmemesinden şahsen yakınmıştı bir basın açıklamasında.
28 Nisan 2008 19:24
'' i l k o ''
yıne mı denız baykal o zaman yıne AKP lıder olur :(
28 Nisan 2008 19:34
comandante
Meclis başkanlığı kürsüye çıkmasına izin veriyor mu sanıyorsun? Hatta kendisine söz hakkı verilmemesinden şahsen yakınmıştı bir basın açıklamasında.
Meclis Başkanlığı kamer Genç'i çok mu seviyor? Ona özellikle mi söz hakkı tanınıyor. Onun kadar çaba gösterse rahatlıkla söz hakkı bulup konuşabilir. Bunlar geçerli bahaneler değil.
DTP bir paranoya değil bir tehlike. Üstelik solcu geçinen Ufuk Urasın bel bağladığı kökten ırkçı faşist bir tehlike faşist bir terör örgütünün siyasi kanadı....
28 Nisan 2008 21:32
comandante
bozacı demis ki: Birincisi kürtçü değiliz,ikincisi solcuyuz değil mi komandante?Ha nerde ayrılıyoruz sen türkçüsün ben değilim,milliyetçiliğin her türlüsüne karşıyım,eğer olmasaydım senin gibi ''sözde solcu'' olacak,-belki de koyu bir Chpli olacaktım...
En azından ''Sosyal Demokrat'' bir parti gerek...Tekrarlıyorum:bkz:70lerin eceviti ve Chpsi...
ben Türkçü değilim. Sadece bir vatanseverim, ulusalcıyım. Türkçü bir ırkçı tavırdan bahsediyorsan bunu kabul edemem.
(1) 28 Nisan 2008 21:34
spartacus
chp ve sol.daha neler artık.bence chp partinin kapısına kilit vursun.parti yönetimi de mokoyobontoya taşınsın.bir daha geri gelmesin.
(1) 29 Nisan 2008 02:03
ketum
chp artık atatürkün partisi değil, baykalın partisi oldu.
29 Nisan 2008 02:26
ketum
chp solcuysa solda tehlike var
29 Nisan 2008 02:31
ne alaaka
baykala oy veren hiç kimse baykalı sevdiği için vermemiştir eminim. çıkar ilişkisi direk. al gülüm ver gülüm çok ii anlaşıyolar maşallah, küfür yemişler, memleketin içine etmişler umurlarında mı ya.
hep sölüyorum yine söliim, baykal ölse bile( ki başka türlü bırakçağı yok) bu tabanın düzelmesi için en az bi 10 yıl gerekçek. çünkü partide işleyen bi sistem yok, sistemsiz parti de sistemli hale gelene kadar atı alan üsküdarı geçer. o yüzden chp beklenmemeli , yeni oluşumlar olmalı ama mantar diil ki bu da yerden bitsin. yerden çıkmaya çalışanların da zaten kafasına bi tane vurup geri gömüyolar, o zaman nasıl olcak, deme?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19536
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!