| |
sweetdreams
|
Yaşar Nuri hocanın partisine veririm ben de hiç olmadı:))
buz mavisi demis ki: Ben de büyük yeminim var Mhp ye hiç vermem,içim kaldırmaz.harbiden kime oy vericez ben de bilmiyorum.Ama kullanmamak da istemiyorum işin açıkcası.
ne mhpsi yaav fazılete verırım oyumu mhpye vermem o dereece yanı sen anla:)) |
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
bonaventure
|
tuncay özkan dan başkası başedemez tayyip gibi adamlarla. çıksın meydanlara (gerçi hiç inmiyor ama:) salya sümük sövsün adamlara.
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
buz mavisi-lilith
|
e = m . c² demis ki: ''CHP ye oy verip pişman olmaktansa, oy vermeyip pişman olmayı tercih ederim.'' ... e = m . c²
:) |
aynen:))
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
_volkan_
|
MHP.. benim gözümde türkiyenin en büyük düşmanı ve bölücüsüdür.. zaten AKP kadar çalmıştır DSP ile iktidar oldugu dönemde..
MHP denince aklıma hala, salyaları akarak konuşan Osman Durmuş gelmektedir.. Depremde millet kan yoklgundan ölürken, benim halkım ölür ama yunan kanı almaz diyen o.ç
ÖDP... bi çok konuda sempati duyuyorum ödp'ye özellikle gençlik yıllarımda çok duydum... ama ödp ye oy vermektense chp ye veririm cunku en azından akp nin daha az milletvekili çıkarmasını sağlar.. haa türkiye halkı ödp nin ne dediğini anlamış olsa. çok kişi oy verecek olsa.. ayrı... gerçi ÖDP de DTP yakınlasması sırasında sempatimi baltaladı ama
Sanırım en mantıklısı. CHP ye karşı, ÖDP, SHP gibi diğer partilerinde içinde bulunacagı, ciddi bir SOL birlik olması. ve ona oy vermek olur.
Ama dünyanın kutupları birleşir, türk solu birleşemez o ayrı
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
buz mavisi-lilith
|
bonaventure demis ki: tuncay özkan dan başkası başedemez tayyip gibi adamlarla. çıksın meydanlara (gerçi hiç inmiyor ama:) salya sümük sövsün adamlara. |
hele tuncay özkan deme bana içim bi fena oluyor migrenim falan tutuyor:)9
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
sweetdreams
|
Evet işte öle adam lazım azcık çirkef olucak,bağıra bağıra çok basit cümlelerle dönüp dönüp aynı şeyi söyleyecek.Böyle adamlar tutuluyo.Hem karakteri de uygun bence siyasetçi olmaya:) Ha belki ben oy vermem ama çok çok oy toplayacağı kesin bi lider olur.
bonaventure demis ki: tuncay özkan dan başkası başedemez tayyip gibi adamlarla. çıksın meydanlara (gerçi hiç inmiyor ama:) salya sümük sövsün adamlara. |
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
mhpnin politikası daha da saçma devlet bahçeli okadar ip attı ama attığı ipi kendi bile tutamadı gitti daha ilk günden mecliste ellerini sıktı pkklıların yani dtplilerin...
antalyada bi olay patlak verdi antalya ocağını fesh etti ama onun gibi bisürü ocak var ocakları ne zaman kapatacaklar acaba diğer illerde de böyle büyük bir olay çıkmasını mı bekliyorlar?
mhpye hayatta oy vermem...
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
buz mavisi-lilith
|
Evet işte öle adam lazım azcık çirkef olucak,bağıra bağıra çok basit cümlelerle dönüp dönüp aynı şeyi söyleyecek.Böyle adamlar tutuluyo.Hem karakteri de uygun bence siyasetçi olmaya:) Ha belki ben oy vermem ama çok çok oy toplayacağı kesin bi lider olur.
tuncay ozkan gelsın basa bıde o durur baykal kadar bende omur billah oy vermem chpye:))dedıgın gıbı cok oy alırda akpemsi bişey olur sankı ılerde:)
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
sphinx®
|
ulan deniz baykal...
neyse...
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
why so serious?
|
ben mhp ye hayatta oy vermem kurtlar vadisi izlerim ama
dtplilerin ellerini skym
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
_volkan_
|
devlet bahceli, açıkcası diğer mhp liderlerine oranla, daha sıkı bi siyaset izledi. ülkü ocakları ve mhp lilerin kavgaları konusunda.
kavga etmmeleri için falan cok uyardı ama....
mhp dediğin parti, ilk fırsatta akp ile işbilriği yapmış partidir
mhp dediğin parti, içinde çok sayıda faşist bulunduran bir partidir
bunlar iktidar olmadan, millete kan kusturdu bi de iktidar olsa universitedeki zibidilerini düşünemiyorum bile..
bide sözde bunlar, atatürkçülük ilkesini benimseyerek kurulmuştu.. atatürkçülük kim mhp kim.
souvereign jr. demis ki: mhpnin politikası daha da saçma devlet bahçeli okadar ip attı ama attığı ipi kendi bile tutamadı gitti daha ilk günden mecliste ellerini sıktı pkklıların yani dtplilerin...
antalyada bi olay patlak verdi antalya ocağını fesh etti ama onun gibi bisürü ocak var ocakları ne zaman kapatacaklar acaba diğer illerde de böyle büyük bir olay çıkmasını mı bekliyorlar?
mhpye hayatta oy vermem... |
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
atmacaa
|
bu gün o kurultaydaydım ve sadece lanet ettim
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
buz mavisi-lilith
|
souvereign jr. demis ki: mhpnin politikası daha da saçma devlet bahçeli okadar ip attı ama attığı ipi kendi bile tutamadı gitti daha ilk günden mecliste ellerini sıktı pkklıların yani dtplilerin...
mhpye hayatta oy vermem... |
yahu antalya sadece işin gorunen yuzuydu burda hergun olay cıkıyor unı dısında.daha dun carsıda gazete satan ıkı arkadasımı bıcakladılar.gecen haftada olay cıktı yıne.adamlar hergun bısey yapıolar.antalyadakı olay unıde oldugu ıcın goze battı.benim burdakı arkadaslar artık alıstılar bıcaklanmaya taslanmaya onlar tarafından.
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
bonaventure
|
tuncay özkanın nesini sevmiyorsunuz? diyerek forumun ırzına geçsem volkana ayıp mı olur acaba? :)
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
buz mavisi-lilith
|
valla ben dıyorumkı baykal mhp nın basına gecsın en temızı:)
|
|
~ 131 gün
|
|
| |