ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Yine Deniz Baykal

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

_volkan_
_volkan_
ödp? :)
biraz utopik ama..

kretzsche demis ki:
1000 kişi oy vermiş diyorsunuz.. adam partide kendisine karşı muhalefet bırakmamış ki zaten .. hep kendisini destekleyecek kişilere vermiş görevleri ..seçilir tabii tam bir kafakol ilişkisi yürüyor.. akp'den ne farkı kalmış işlerin..

yazık ülkede doğru düzgün işleyen, kalkınmayı, insan haklarını geliştirmeyi isteyen bir tane parti yok ..
~ 131 gün   mesajın adresini al  

smile!!!
smile!!!
yok volkancım bişe.işin gücün beni düzeltmeye çalşmak.:):) demek istedğim çok demokratikse ve özgüveni varsa tek gitsyedi pskolojik baskı yapyor

_volkan_
_volkan_
yok valla oyle bi görev üstlenmedim :)
yani demek istediğini anladım, adam kurultaya kendi adamlarıyla katılıyor. ama sonradan anladım :) ama yani kurultaya parti başkanları katılma zorunlulugundadır anlamında demek istedim

kusura bakma

smile!i'm a dentist demis ki:
yok volkancım bişe.işin gücün beni düzeltmeye çalşmak.:):) demek istedğim çok demokratikse ve özgüveni varsa tek gitsyedi pskolojik baskı yapyor

buz mavisi-lilith
buz mavisi-lilith
ben ölmeden chpnin basından gitse baykal yahu gozlerım acık gıdecem valla ne hırs yaaff bızıde gomer o bu hırsla.
yerine kimin olcagına gelınce net bi isim bulamamak aslında chpnın ne kadar vahimbi durumda oldugunun yada baykalın nasıl dıktatorluuk kurdugunun bı gostergesı bence.ınsan yerıne bırılerıni yetiştirir yahu hatta cekılır adayımda bu der halkta guvenır ama baykal sırf kendını one surudugu ıcın kendıne mecbur bırakıyor ınsanları dıye dusunuyorum.ve sunuda eklıyorum onumuzdekı seçimlerde hıc bı kuvvet kı bu kuvvet deselerkı akp yuzde 90la ıktıdara gelcekmıs sen chpye oy vermezsen deseler bile vermıcem chp ye oyumu.bu duzen bu zıhnıyet degısmedıkce kı baykalın gitmeside diil tek care bos atıcam yınede vermıcem.beni çileden çıkarttılar yetti gari:))

e = m . c²
e = m . c²
ödp? :)
biraz utopik ama..
...

gerçekçi ol imkansızı iste..:)

sweetdreams
sweetdreams

İsyan bu haykırışş:))
Ben de vermiycem ama Baykal hala AB için ''başlarım lan AB ye biz iktidar olursak yok AB filan'' diyebilecek cesareti hala gösteremeyip ''Biz ikitidar olursak onurlu girecez'' dediği için.Bir de sözüm ona sol parti:) İkitdara gelirse Akp den farklı bir dış politika izlemeyeceğinin göstergesi bu tutumu bence.Ya da ben çok kıl kapıyorum AB'den.

buz mavisi demis ki:
ben ölmeden chpnin basından gitse baykal yahu gozlerım acık gıdecem valla ne hırs yaaff bızıde gomer o bu hırsla.
yerine kimin olcagına gelınce net bi isim bulamamak aslında chpnın ne kadar vahimbi durumda oldugunun yada baykalın nasıl dıktatorluuk kurdugunun bı gostergesı bence.ınsan yerıne bırılerıni yetiştirir yahu hatta cekılır adayımda bu der halkta guvenır ama baykal sırf kendını one surudugu ıcın kendıne mecbur bırakıyor ınsanları dıye dusunuyorum.ve sunuda eklıyorum onumuzdekı seçimlerde hıc bı kuvvet kı bu kuvvet deselerkı akp yuzde 90la ıktıdara gelcekmıs sen chpye oy vermezsen deseler bile vermıcem chp ye oyumu.bu duzen bu zıhnıyet degısmedıkce kı baykalın gitmeside diil tek care bos atıcam yınede vermıcem.beni çileden çıkarttılar yetti gari:))

_volkan_
_volkan_
AB'den tek kıl kapan sen değilsin sanırım.
Anketlerde bile artık AB'yi isteyenlerin sayısı çok azalmış durumda

bi MHP diyo arada bir, AB'yi istemiyorum diye ama.. yani sırf bu yüzden oy veremem :) elim kırılır yine veremem

lan kime oy vercez biz şimdi ya?

e = m . c²
e = m . c²
ödp iyidir..;)..:)

sweetdreams
sweetdreams

Ben de büyük yeminim var Mhp ye hiç vermem,içim kaldırmaz.harbiden kime oy vericez ben de bilmiyorum.Ama kullanmamak da istemiyorum işin açıkcası.

_volkan_ demis ki:

bi MHP diyo arada bir, AB'yi istemiyorum diye ama.. yani sırf bu yüzden oy veremem :) elim kırılır yine veremem

buz mavisi-lilith
buz mavisi-lilith

_volkan_ demis ki:

valla akpnın ısıne yaramasın dıe bos atmadım verdım oyumu ama gercekten bos atcam bole gıderse ki gidişat bole gitcegını gosterıyor.

e = m . c²
e = m . c²
''CHP ye oy verip pişman olmaktansa, oy vermeyip pişman olmayı tercih ederim.''
e = m . c²

...:)
 1   ~ 131 gün   mesajın adresini al  

adamın1i
adamın1i

Ver ver MHP ye ver bi vermeye başladın mı gerisi gelir,kırılası elin ,kendisi gider oy pusulasında .

_volkan_ demis ki:

buz mavisi-lilith
buz mavisi-lilith
Ben de büyük yeminim var Mhp ye hiç vermem,içim kaldırmaz.harbiden kime oy vericez ben de bilmiyorum.Ama kullanmamak da istemiyorum işin açıkcası.
ne mhpsi yaav fazılete verırım oyumu mhpye vermem o dereece yanı sen anla:))

e = m . c²
e = m . c²
mhp ye oy vereceğime akp ye oy veririm daha iyi...:P...

adamın1i
adamın1i

Dimi chp nin deniz baykalı mhp nin devlet bahçelisi var .

e = m . c² demis ki:
mhp ye oy vereceğime akp ye oy veririm daha iyi...:P...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008