iktidar iken bakanlık yapmış (yanılıyorsam yamultun) Ecevit zamanı yane..
yamulmuyosun evet:))
yine yeni yeniden Baykal...O değilde bu adama nedne bi antipati var bilmiyorum tamam iyi muhalefet edemiyo ama Baykal'a deseler ki tamam sen git biraz Antalya'da kafanı dinle.Yerine koyulcak lider adam var mı arkadaşlar?
127 Nisan 2008 01:22
souvereign jr.
404 sürüldü galiba koltuğuna... :P
27 Nisan 2008 01:22
_volkan_
valla chp nin başına beni koysan
deniz baykaldan çok oy alırım
deniz baykal dışında kimi koyarsan koy. ondan cok oy alır.
o duruma geldi
sweetdreams demis ki: iktidar iken bakanlık yapmış (yanılıyorsam yamultun) Ecevit zamanı yane..
yamulmuyosun evet:))
yine yeni yeniden Baykal...O değilde bu adama nedne bi antipati var bilmiyorum tamam iyi muhalefet edemiyo ama Baykal'a deseler ki tamam sen git biraz Antalya'da kafanı dinle.Yerine koyulcak lider adam var mı arkadaşlar?
127 Nisan 2008 01:24
e = m . c²
deniz baykal, kirlenen siyasetin içinde, temiz kalmış sayılı kişilerdendir
ne enerji bakanlıgı yaptıgı donemde ne diğer donemlerde hiç bir skandalı para çalması falan olmamıştır...
çok iyimser bir yaklaşım....kanıtlayamam ama seçim döneminde milletvekilliği adaylığı sırasında en yakınlarındaki adamların yaptığı para pazarlıkları duydum....çok sağlam bir kaynaktan.....
ama tabi ispatlayamıyorum....
kirlenen siyasetin içinde kirlenmeden duran yok maalesef.....kirlenmek istemeyenler anında genel başkanlıktan iniyor...
27 Nisan 2008 01:25
sweetdreams
valla chp nin başına beni koysan
o duruma geldi
:)) Yok çok gerçekçi bakın yani cidden merak ediyorum.Altan Öymen mi olsun kim olsun? Ben düşünüyorum böyle bi adam bulamıyorum.İlla ki Chp de çok kaliteli siyasetçiler var lakin kim yani?
27 Nisan 2008 01:27
adamın1i
Dur seni bıraz yamultayım :)
Chp evet hükümet olarak gelmedi .Ama sahip oldukları belediyelerde ki hizmet anlayışları ve ideolojik yansımaları halk arasında her zaman tepki görecek şekilde olmuştur.Chp demek (HALKIN %75 MUTEVAZİ BİR KESİM) Türk gençliğini hippi gibi yetiştirecek bir zihniyetin başa geçmiş olması anlamını taşıdığı gibi yerel yönetmde ki yolsuzlukların ulusallık kazanacağı fikrini içinde barındırıyor.Bence deniz baykal kadar Chp nin eski yerel yönetimlerden oluşan yolsuzluk ve hizmet eksikliği gibi etiketlerden kurtulması lazım .Şinasi öktem gibi ümraniye yi 10 yıl sömürmüş biri ve kaybettiği seçim sonrası intihar etmek isterken bile bir vatandaşın canına mal olmuş biri hala Chp de 2 başkan statüsünde .Bence senin dediğin gibi nasıl ki her toplum hak ettiği gibi yönetilirse .Chp de hak etiiği yerdedir.
boomerang ¹³ demis ki: eğer eleştiriler, ya sen bu partiyi iktidara getiremedin yönünde ise haklı olabilirler..
amma velakin, unutulmaması gereken bir şey var, deniz baykal'la chp hiçbir zaman iktidar olmadı (yanılıyorsam yamultun)..
bazen deniz baykal iktidara gelmişte kötü bir şeyler yapmış gibi yorumlar yapılıyor, bu da komik oluyor..
127 Nisan 2008 01:29
_volkan_
böyle birşey duymadım açıkcası. ha varsa eğer, ayrı.. yüzüne tükürün ne diyeyim
ama adam o kadar bakanlık ve milletvekilliği yapmıstır, karısına ogluna calıstıgı devlet parasını yediği görülmemiştir yanlıs mıyım?
kendisiyle 10 yılı askın bir süre komşu oldum.. bi kaç bina otemde oturuyordu. ben o adamı her sabah, yuzune bile bakmayacagınız külüstür arabasını calıstırmaya calısırken gorurdum, korumasıda arkadan iterdi calıssın diye.. bu dediğimde ciddiyim
hoş şimci CHP 01 mercedesi var ama :)
e = m . c² demis ki: deniz baykal, kirlenen siyasetin içinde, temiz kalmış sayılı kişilerdendir
ne enerji bakanlıgı yaptıgı donemde ne diğer donemlerde hiç bir skandalı para çalması falan olmamıştır...
çok iyimser bir yaklaşım....kanıtlayamam ama seçim döneminde milletvekilliği adaylığı sırasında en yakınlarındaki adamların yaptığı para pazarlıkları duydum....çok sağlam bir kaynaktan.....
ama tabi ispatlayamıyorum....
kirlenen siyasetin içinde kirlenmeden duran yok maalesef.....kirlenmek istemeyenler anında genel başkanlıktan iniyor...
27 Nisan 2008 01:29
_volkan_
vardır elbet
zira altan öymeni daha cok severdim
zülfü livaneliye hep sempati duymusumdur
yani var su an aklıma gelmeyen bi çok isim
mustafa sarıgül hariç tabi.. o adam başkan olursa chp ye beni sitseler oy vermem
sweetdreams demis ki: valla chp nin başına beni koysan
o duruma geldi
:)) Yok çok gerçekçi bakın yani cidden merak ediyorum.Altan Öymen mi olsun kim olsun? Ben düşünüyorum böyle bi adam bulamıyorum.İlla ki Chp de çok kaliteli siyasetçiler var lakin kim yani?
27 Nisan 2008 01:35
smile!!!
81 il başkanıyla gitmiş kurultaya yiyosa vermesinler oy:=)
27 Nisan 2008 01:38
_volkan_
e kurultay bunun adı
herkes il baskanıyla gider
hatta ilçe baskanıyla
smile!i'm a dentist demis ki: 81 il başkanıyla gitmiş kurultaya yiyosa vermesinler oy:=)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19536
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.