gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - Yine Deniz Baykal
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
ketum
ketum
o adamda o koltuk aşkı varken CeHePe den cacık olmaz.

27 Nisan 2008 01:11  mesajın adresini al  
ist@syon®
ist@syon®
Chp Atatürk'ün partisi diye bu kadar sömürülmemeli heleki siyasetin ricky martini dennis baykanl taradından

27 Nisan 2008 01:12  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
genel başkan değil de padişah olsun ..

27 Nisan 2008 01:13  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Deniz kal maktan bay

2 defa alkışlanmış (2)  27 Nisan 2008 01:15  mesajın adresini al  
adamın1i
adamın1i
Desenize akp bi dönem daha iktidar olucak :)

27 Nisan 2008 01:15  mesajın adresini al  
e = m . c²
e = m . c²
hayır baykal a kızıyoruz da o 1231 delegeden 1105 de ayrı gerzekmiş...demekki chp parti tabanı halinden memnun....tepki olsa bukadar oy almazdı....

solcuyum diyipte chp ye oy veren gariplere yanarım ben..:))

3 defa alkışlanmış (3)  27 Nisan 2008 01:17  mesajın adresini al  
uysalhan
uysalhan
iktidar iken bakanlık yapmış (yanılıyorsam yamultun) Ecevit zamanı yane..

boomerang ¹³ demis ki:
eğer eleştiriler, ya sen bu partiyi iktidara getiremedin yönünde ise haklı olabilirler..

amma velakin, unutulmaması gereken bir şey var, deniz baykal'la chp hiçbir zaman iktidar olmadı (yanılıyorsam yamultun)..

bazen deniz baykal iktidara gelmişte kötü bir şeyler yapmış gibi yorumlar yapılıyor, bu da komik oluyor..

27 Nisan 2008 01:19  mesajın adresini al  
o şimdi plajdaa
o  şimdi  plajdaa
yeni slogana bittim ama ben ama:VERİLECEK HESABIMIZ YOK SORULACAK HESABIMIZ ÇOOK heryerde bu yazıyo :D

27 Nisan 2008 01:20  mesajın adresini al  
uysalhan
uysalhan
enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı yapmış. wiki sağolsun :)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Deniz_Baykal

27 Nisan 2008 01:21  mesajın adresini al  
sweetdreams
sweetdreams
iktidar iken bakanlık yapmış (yanılıyorsam yamultun) Ecevit zamanı yane..

yamulmuyosun evet:))

yine yeni yeniden Baykal...O değilde bu adama nedne bi antipati var bilmiyorum tamam iyi muhalefet edemiyo ama Baykal'a deseler ki tamam sen git biraz Antalya'da kafanı dinle.Yerine koyulcak lider adam var mı arkadaşlar?

1 defa alkışlanmış (1)  27 Nisan 2008 01:22  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
404 sürüldü galiba koltuğuna... :P

27 Nisan 2008 01:22  mesajın adresini al  
e = m . c²
e = m . c²
deniz baykal, kirlenen siyasetin içinde, temiz kalmış sayılı kişilerdendir
ne enerji bakanlıgı yaptıgı donemde ne diğer donemlerde hiç bir skandalı para çalması falan olmamıştır
...

çok iyimser bir yaklaşım....kanıtlayamam ama seçim döneminde milletvekilliği adaylığı sırasında en yakınlarındaki adamların yaptığı para pazarlıkları duydum....çok sağlam bir kaynaktan.....

ama tabi ispatlayamıyorum....

kirlenen siyasetin içinde kirlenmeden duran yok maalesef.....kirlenmek istemeyenler anında genel başkanlıktan iniyor...

27 Nisan 2008 01:25  mesajın adresini al  
sweetdreams
sweetdreams
valla chp nin başına beni koysan
deniz baykaldan çok oy alırım

deniz baykal dışında kimi koyarsan koy. ondan cok oy alır.
o duruma geldi

:)) Yok çok gerçekçi bakın yani cidden merak ediyorum.Altan Öymen mi olsun kim olsun? Ben düşünüyorum böyle bi adam bulamıyorum.İlla ki Chp de çok kaliteli siyasetçiler var lakin kim yani?

27 Nisan 2008 01:27  mesajın adresini al  
adamın1i
adamın1i
Dur seni bıraz yamultayım :)
Chp evet hükümet olarak gelmedi .Ama sahip oldukları belediyelerde ki hizmet anlayışları ve ideolojik yansımaları halk arasında her zaman tepki görecek şekilde olmuştur.Chp demek (HALKIN %75 MUTEVAZİ BİR KESİM) Türk gençliğini hippi gibi yetiştirecek bir zihniyetin başa geçmiş olması anlamını taşıdığı gibi yerel yönetmde ki yolsuzlukların ulusallık kazanacağı fikrini içinde barındırıyor.Bence deniz baykal kadar Chp nin eski yerel yönetimlerden oluşan yolsuzluk ve hizmet eksikliği gibi etiketlerden kurtulması lazım .Şinasi öktem gibi ümraniye yi 10 yıl sömürmüş biri ve kaybettiği seçim sonrası intihar etmek isterken bile bir vatandaşın canına mal olmuş biri hala Chp de 2 başkan statüsünde .Bence senin dediğin gibi nasıl ki her toplum hak ettiği gibi yönetilirse .Chp de hak etiiği yerdedir.

boomerang ¹³ demis ki:
eğer eleştiriler, ya sen bu partiyi iktidara getiremedin yönünde ise haklı olabilirler..

amma velakin, unutulmaması gereken bir şey var, deniz baykal'la chp hiçbir zaman iktidar olmadı (yanılıyorsam yamultun)..

bazen deniz baykal iktidara gelmişte kötü bir şeyler yapmış gibi yorumlar yapılıyor, bu da komik oluyor..

1 defa alkışlanmış (1)  27 Nisan 2008 01:29  mesajın adresini al  
sweetdreams
sweetdreams
vardır elbet
zira altan öymeni daha cok severdim
zülfü livaneliye hep sempati duymusumdur
yani var su an aklıma gelmeyen bi çok isim

mustafa sarıgül hariç tabi.. o adam başkan olursa chp ye beni sitseler oy vermem

Sarıgül konusunda aynı düşünüyoruz,Öymen'i ben de çok severim ama lider olmaz,yani ben kürsüde bağırarak konuşurken düşünemiyorum nedense.Livaneli olabilir ama sonuçta bunlar aydın efendi adamlar,az biraz Tayyip gibi çirkefleşecek adam lazım.Bu halk öyle adamlardan anlar çünkü.

27 Nisan 2008 01:40  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
1000 kişi oy vermiş diyorsunuz.. adam partide kendisine karşı muhalefet bırakmamış ki zaten .. hep kendisini destekleyecek kişilere vermiş görevleri ..seçilir tabii tam bir kafakol ilişkisi yürüyor.. akp'den ne farkı kalmış işlerin..

yazık ülkede doğru düzgün işleyen, kalkınmayı, insan haklarını geliştirmeyi isteyen bir tane parti yok ..

1 defa alkışlanmış (1)  27 Nisan 2008 01:44  mesajın adresini al  
sweetdreams
sweetdreams

Zaten kendi yandaşlarından ayarlanır bütün delegeler.O yüzden siyasi parti başkanları halihazırdaki başkan ölmediği sürece pek değişmez bu ülkede:))
smile!i'm a dentist demis ki:
81 il başkanıyla gitmiş kurultaya yiyosa vermesinler oy:=)

27 Nisan 2008 01:44  mesajın adresini al  
buz mavisi-lilith
buz mavisi-lilith
ben ölmeden chpnin basından gitse baykal yahu gozlerım acık gıdecem valla ne hırs yaaff bızıde gomer o bu hırsla.
yerine kimin olcagına gelınce net bi isim bulamamak aslında chpnın ne kadar vahimbi durumda oldugunun yada baykalın nasıl dıktatorluuk kurdugunun bı gostergesı bence.ınsan yerıne bırılerıni yetiştirir yahu hatta cekılır adayımda bu der halkta guvenır ama baykal sırf kendını one surudugu ıcın kendıne mecbur bırakıyor ınsanları dıye dusunuyorum.ve sunuda eklıyorum onumuzdekı seçimlerde hıc bı kuvvet kı bu kuvvet deselerkı akp yuzde 90la ıktıdara gelcekmıs sen chpye oy vermezsen deseler bile vermıcem chp ye oyumu.bu duzen bu zıhnıyet degısmedıkce kı baykalın gitmeside diil tek care bos atıcam yınede vermıcem.beni çileden çıkarttılar yetti gari:))

27 Nisan 2008 01:48  mesajın adresini al  
e = m . c²
e = m . c²
ödp? :)
biraz utopik ama..
...

gerçekçi ol imkansızı iste..:)

27 Nisan 2008 01:50  mesajın adresini al  
sweetdreams
sweetdreams

İsyan bu haykırışş:))
Ben de vermiycem ama Baykal hala AB için ''başlarım lan AB ye biz iktidar olursak yok AB filan'' diyebilecek cesareti hala gösteremeyip ''Biz ikitidar olursak onurlu girecez'' dediği için.Bir de sözüm ona sol parti:) İkitdara gelirse Akp den farklı bir dış politika izlemeyeceğinin göstergesi bu tutumu bence.Ya da ben çok kıl kapıyorum AB'den.

buz mavisi demis ki:
ben ölmeden chpnin basından gitse baykal yahu gozlerım acık gıdecem valla ne hırs yaaff bızıde gomer o bu hırsla.
yerine kimin olcagına gelınce net bi isim bulamamak aslında chpnın ne kadar vahimbi durumda oldugunun yada baykalın nasıl dıktatorluuk kurdugunun bı gostergesı bence.ınsan yerıne bırılerıni yetiştirir yahu hatta cekılır adayımda bu der halkta guvenır ama baykal sırf kendını one surudugu ıcın kendıne mecbur bırakıyor ınsanları dıye dusunuyorum.ve sunuda eklıyorum onumuzdekı seçimlerde hıc bı kuvvet kı bu kuvvet deselerkı akp yuzde 90la ıktıdara gelcekmıs sen chpye oy vermezsen deseler bile vermıcem chp ye oyumu.bu duzen bu zıhnıyet degısmedıkce kı baykalın gitmeside diil tek care bos atıcam yınede vermıcem.beni çileden çıkarttılar yetti gari:))

27 Nisan 2008 01:54  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008