ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > en ilginç konser anınız
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 97 - 108

indedeusabest
indedeusabest
arkadaşın zoruyla deja-vu konserine götürülmem...konserde 50 60 kişi var en fazla..önümde çilekeşin solistinin durması benim tanımam...ardından arkadaşa aqduklarımdaaa fuatla düet ypmş ne y**rak bi grup şu çilekeş diye söylemem önümdeki cücenin bana ters ters bakması... :D
25 Mayıs 2008 14:02   mesajın adresini al  

esra2082
esra2082
:)

indedeusabest demis ki:
arkadaşın zoruyla deja-vu konserine götürülmem...konserde 50 60 kişi var en fazla..önümde çilekeşin solistinin durması benim tanımam...ardından arkadaşa aqduklarımdaaa fuatla düet ypmş ne y**rak bi grup şu çilekeş diye söylemem önümdeki cücenin bana ters ters bakması... :D
1 Haziran 2008 20:00   mesajın adresini al  

esra2082
esra2082
ayaama kusmuşlardı:S
1 Haziran 2008 21:17   mesajın adresini al  

ümit3441
ümit3441
şebo sigara parçasını sölüodu koufestte:) sahneye sigara yağğdıı
:) güseldi paketti fırlattık metine geldii ,,
kzı arkadslarımzda aa ayzık die tepki verdielr :) malaklarrr
1 Haziran 2008 21:25   mesajın adresini al  

hiyelk@r
hiyelk@r
geçtiğimiz sene okulda düzenlenen Pentagram konseri'ne, ulan ders mers sınav mınav bakıcam bari ucundan şöyle bi uğruyayım diye bakmaya gittiğimde, ön taraflarda takılı kalmam ve uzunca bi süre izleyici olarak sırt çantamla hoplamam zıplamam. (çok hoplancak konser ya) tanıdık 3-5 arkadaşa denk gelmem ve beni çıkarmaları için sızlanışım akabinde elemanların tuvalet ihtiyacı hissetmeleri ve benim boş su şişelerime işeyip, arkada takip edenlerin üzerine atmaları, hayvan gibi eğlenmeleri. takip eden hafta, başka bi arkadaşın aynı konserde üzerine sıcak sıcak sıvılar atıldığından şikayet etmesi, biz durumu anlatınca da, yakalayana kadar kovalaması.
28 Haziran 2008 14:34   mesajın adresini al  

furreal
furreal
köpek ısırmıştı!
28 Haziran 2008 16:12   mesajın adresini al  

peterpanic
peterpanic
kopenhagdakı explosıons ın the sky konserınde dısarda sıgara ıcerken davulcuyla tanıstım ve konsere bedava gırmıstım
28 Haziran 2008 16:17   mesajın adresini al  

volkn
volkn
2 sene önce ankara üniversiesinin şenliklerinde, sertab erener konserinde hoşlandıım kızla el ele tutuştuk ve o gece çıkmaya başladık. (:
28 Haziran 2008 16:19   mesajın adresini al  

volkn
volkn
ha bir de amerikadaki bir gece klübündeki türk gecesinde djlik yapıyordum. zencilere çiftetelli oynattık. bııızzztt. (:
28 Haziran 2008 16:21   mesajın adresini al  

:.cevriye.:
:.cevriye.:
haluk levent vardı bi zamanlar..

beni öperseniz içeri bedava girersiniz demişti..

5 kızdık...
28 Haziran 2008 16:23   mesajın adresini al  

atmacaa
atmacaa
aynı sahneyi paylaştığımız kardeş türküler konseri
aynı sahneyi paylaştığımız hüseyin turan konseri
aynı sahneyi paylaştığımız gülay konseri
aynı sahneyi paylaştığımız hakan yeşilyurt konseri

unutulmaz anlardı :)
28 Haziran 2008 16:23   mesajın adresini al  

porcelain babé
porcelain babé
metallica konserinde olanlardır herhalde ya.iş durumu oldu olmadı derken 50 ytllik açık tribünde izlemek zorunda kaldım konseri.bitek sahne önü ve de bizim bölüm kalmıştı.daha sonra kuzenimin konserin organizasyonunda olduğunu öğrendim.ama sağolsun hiç bi yardımda bulunmadı:p öteki kuzenim tam yan tribüne alıcaktı ki konser başladı arkadaşlarımı bırakmak istemedim.asıl tuhafı da konser sonunda eski sevgilimin ben de metallicayım üstelik de sahne önündeydim hıh! türevinden bi msj atmış olmasıdır.böyle de değişik bşey olmuştur işte
6 Ağustos 2008 23:55   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 97 - 108

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009