ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > en ilginç konser anınız
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

tine®©in
tine®©in
gecen şenlikteki ezginin günlüğü konserinde birden üstüme atlayan hatun. daha önce deyaşamıştım ama diğerleri biraz takılırdı yanımda iki muhabbet etmeye çalışırlardı, birden öle olunca irkilmedim desem yalan olur:)
4 Mayıs 2008 20:21   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
saklıkentte duman konseri...içip sızmıştık..bide koltuklar yer minderleri olayı fln var..uyku moduna girio insan:D
5 Mayıs 2008 01:24   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
haziran 2006, roger waters konseri ..

konserin başlamasın birkaç saat kalmıştı. pistin karşısında yerimizi almışken, baktık ekranda birilerini zoom yapıp gösteriyorlar. onlarla eğleniyorduk falan derken, zart diye beni gösterdi kamera. ben de böyle mal gibi gülüyordum.
of gıcıktı :)

5 Mayıs 2008 01:27   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h
uzun zaman sonra alt grup olarak çıktığımız sahnede kafama pet şişe gelmesi ve sonrasında güsel bi kavga çıkması . . .
5 Mayıs 2008 01:33   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks
13 kasım 2005 Therion konseri...

Sahneye çılgın seyirciler atlamasın diye 3 adet iskele babası kıvamında abimizden tampon bölge oluşturmuşlar, kafa trilyon, habire sallıyoruz kafaları...

iki yanımdaki elemana arkadan müdahalede bulunmuşlar sanırım (anladın sen onu) bi arbede çıkar, şişeler havada uçuşur, son sözü bizim tampon bölgedeki bodyguard abi suçsuz günahsız elemanın kafasında şişeyi kırarak söyler:

-Dağılın ulen...

Kadir inanır sanki hırbo.

sonradan öğrenilir, şişeyi yiyen eleman bendenizin gitar hocasıdır, kafaya atılan 7 dikişle birlikte 27 gün iş göremez raporu alır.
5 Mayıs 2008 01:37   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
therion'la haggard konserini yukarıda koltuklardan izlemiştim. amma rahatıma düşkündüm yahu.
hiç aksiyon yok konserlerde maalesef.
5 Mayıs 2008 01:50   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
kargo konserinde de hep bizim tarafı sölemişler, konserde iyi eğlendim de, byurda döndüğümde elemanlar taşak gecince pek bi eğlenemedim.
daatmıştım biraz da:)

denizhan demis ki:
haziran 2006, roger waters konseri ..

konserin başlamasın birkaç saat kalmıştı. pistin karşısında yerimizi almışken, baktık ekranda birilerini zoom yapıp gösteriyorlar. onlarla eğleniyorduk falan derken, zart diye beni gösterdi kamera. ben de böyle mal gibi gülüyordum.
of gıcıktı :)

5 Mayıs 2008 18:12   mesajın adresini al  

my slaves
my slaves
en ilginci kendi konserimdi.. ilginc oluyo. (=
5 Mayıs 2008 18:17   mesajın adresini al  

ivy * kartanesi
ivy * kartanesi
haggard...giderken yenen dayak..ve soraki muhabbet fln... güzeldi
5 Mayıs 2008 18:28   mesajın adresini al  

€gz@nt¡®¡k..
€gz@nt¡®¡k..
sezen aksu - açık hava - hiç tanımadığım bi kız - sarılışımız..=)
5 Mayıs 2008 18:41   mesajın adresini al  

esra2082
esra2082

banada benzer bişi olmuştu hiç tanımadıım bi adamla.. bi şenlikti ama kimin konseriydi hatırlayamadım..

nitnak_atro demis ki:
sezen aksu - açık hava - hiç tanımadığım bi kız - sarılışımız..=)
5 Mayıs 2008 22:43   mesajın adresini al  

burcuuum
burcuuum
kendi konserim hiç olmıycak ne kötü..
11 Mayıs 2008 22:19   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009