ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  müzik  en ilginç konser anınız

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

-can-
-can-
yarınki haggard konserinde herşey olabilir :Pp
~ 125 gün   mesajın adresini al  

spartacus
spartacus
pentegram konserinde pogo esnasında inatla bana çarpan birine kafa göz girmiştim.sonra da diğer insanların arasına karışarak dışarı atılmaktan kurtuldum.diğer çocuk hastaneye gitmiş galiba.

üstteki
üstteki

burda sağ tarafta kalanlar ,çaldıktan sonra seyircinin arasına karışan bir grup ,hangi grup olduğunu unuttum ,kardeşimi kaptığım gibi fotoğraf çektirmek için ordan birine makineyi vermiştim ,adam sol taraftaki kırmızılı elemanı da gruptan sanmış :D
 7   ~ 125 gün   mesajın adresini al  

glikoz'last hope'
glikoz'last hope'
=D haha kırmızılı elaman bomba ya =D

sphinx®
sphinx®
adam beni gülmekten mahvetti :)

üstteki
üstteki
kırmızılı eleman bizi yıllardır güldürüyor :)

glikoz'last hope'
glikoz'last hope'
baktıkça gülüyorum ya =D bu alkış kırmızılı arkadaşımıza gelsin =D

kaan dinçer
kaan dinçer
2006 yılının 25 şubat günü...yer istanbul yeni melek gösteri merkezi.soulfly diye tabir edilen ve vokalistliğini idolüm heavy metal ilahı massimilliano antonio cavalera'nın yaptığı grup sahne almakta.bütün derdim en önde bulunup,baget pena su şişesi hatırA mahiyetinde bir şeyler kapmak.ancak sonuç çok üzücü olmuştu sahneden her şey atılmıştı fakat ben eli boş kalmıştım.daha sonra sahne önünde beklemye başladım.acaba ekipmanlar toplanırken max'ı görme şansım olur mu die.ancak salon tamamen boşaldı ortada hiç bir şey yoktu.daha sonra boynum bükük ilerlerken yerde yeşil bi objedikkatimi çekti.eğilip aldığım da max imzalı bi pena olduunu fark ettim.sahneden atılan penalardan biri nasıl olmuşsa yere düşmüştü.aldım halada boynumdadır.abcak terdi düştu denizdi derken 2 senede imza falan kalmadı sadece güneşe falan tutnca böyle izi belli oluyr.neyse imza umrumda değil bununla kimseye bi şey kanıtlamaderdim olmadığı için çok da üzülmedim önemli olan benm için manevi değeri.
çok süper bitmiş oldu benm için gece

aslan67
aslan67
yarıldım ulan ya:D

o ne ulan kırmızılı bomba!:D

ufoozgur
ufoozgur
ayrılalı 1 ay kadar bir süre olmuş eski sevgiliyle festivale gidilir. baştan falso olan bu durum tarafımı bombok eder. eski sevgili yeni hoşlandığı çocukla ikide bir telefonda konuşur eder vs. sonra chris cornell sahneye çıkar, sahne önü bileti olan bendeniz koşa koşa gider sahne önüne. chris cornell'la coşulur zıplanılır tepinilir. izlenmediği kadar süper bir konser izlenilir. konser biter çadıra dönülür. o da nesi. eski sevgili pılını pırtını toplamış bir halde ben arkadaşın çadırında kalıcam der. o sinirle çadır toplanır. ikinci güne kalınmadan eve dönülür. bu da unutamadığım bir anımdır :P
 3   ~ 125 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Olm Arif eleman bariz seni kesiyor ha:D

souvereign jr.
souvereign jr.
kırmızılı kim ya hahahahaha :D

ama gruptan olmadığı bariz çünkü fotoğraftaki herkes simsiyah :D

üstteki
üstteki
burda da in flames i bekliyorduk ve inanılmaz bir sıkışıklık ,yanımdan bir ses şöyle bir feryat figan da bulundu :
g.tü senin için teslim ettik in flaaameeess :)
şimdi komik gelmeyebilir ama orada olmuş olsaydınız neler anlatmak istediğimi daha iyi anlardınız :)

beklediğimize de değdi tabii

üstteki
üstteki
kırmızılı arkadaş güvenlik görevlisiydi yamulmuyorsam :)
souvereign jr. demis ki:
kırmızılı kim ya hahahahaha :D

ama gruptan olmadığı bariz çünkü fotoğraftaki herkes simsiyah :D

smile!!!
smile!!!
pntgrmın 20.yıl konserindeydik süperdii sonra 5000 kişilik bir ülkücü ordusu konseri bastı :):):) konserden çıkmamla eve ulaşmam arasında geçen süre 2 dkka falandır hayatımın koşusuydu:D siz bide metin türkcanın sahneden inip kaçışını görsenizz hala gülyorum aklıma geldikçe:D karizmaa 00000000000000000000000

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008