ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > en ilginç konser anınız

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

kretzsche
kretzsche
bi kere arkadaşlar konserdeyken bir anda beni sahneye çıkarmışlardı bi şarkıda eşlik edeyim ooo falan diye diye hiç beklemediğim bir anda. utanmıştım komik olmuştu haha. ne boktan gündü ya =)
26 Nisan 2008 20:23   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
aa ben de bad religion konserinde en öndeydim basçı jay bentley in penasnı almştm .. nerede acaba o pena şimdi :P

sphinx® demis ki:
testament konserine gittik...bizim arkadaş konser biterken nasıl yaptıysa sahnenin önüne gelen chuck billynin eline yapışıp öptü...adam da buna pena verdi...

ayrıca bi tanede baget yakaladı havada...adam şanslıydı :)
26 Nisan 2008 20:23   mesajın adresini al  

esra2082
esra2082
bide yarisfest die bi festival olcakmış... burdada reklamlarını gördüm. siteye girip oy kullanmıştım ben zaten.. gaza geldim şimdi araba kazanarak en ilginç anımı kendim yaratabilirmiyim acaba die:P
grupları oylayınca ya bilet veriyolarmış ya araba...ya da eğlendiğinle yetiniyomuşsun.. duman ve mor ve ötesi de varmış...
26 Nisan 2008 20:24   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
dream theater ın bu yaz olan konserinde şarkılardan fenalık gelince çakmağımı yakıp sallamaya başladım...bu akıma etrafımdaki 20 kişide eşlik edince bir sonraki şarkı as i am oldu...çakmak protestosunun etkisi var mı bilinmez tabi ama güzel oldu yani :)
26 Nisan 2008 20:26   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Oya Aydoğan konseri vardı..Konserden önce Oya Aydoğan'ın kulisine girdim..Bornozluydu,elinde viski vardı..Bir de ünlü bir dansözümüz vardı,aralarına geçip fotoğraf çektirdim..
 2   26 Nisan 2008 20:28   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
oya aydoğan oyuncu lan,yeme bizi çakal...

aslan67 demis ki:
Oya Aydoğan konseri vardı..Konserden önce Oya Aydoğan'ın kulisine girdim..Bornozluydu,elinde viski vardı..Bir de ünlü bir dansözümüz vardı,aralarına geçip fotoğraf çektirdim..
26 Nisan 2008 20:29   mesajın adresini al  

uaxoy
uaxoy
kız üstüme kusmuştu dövcektim
26 Nisan 2008 20:29   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67

Bir zamanlar şarkı da söyledi..2000 senesi civarında..
26 Nisan 2008 20:30   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
hadi öyle olsun.. :)

aslan67 demis ki:

Bir zamanlar şarkı da söyledi..2000 senesi civarında..
26 Nisan 2008 20:30   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67

:)
26 Nisan 2008 20:35   mesajın adresini al  

burcuuum
burcuuum
starsailor gelir ankaraya.. hiç gitme planınız yoktur şartlar çok uygun olduğu halde. sonra birden telefon çalar..ağbiniz arar..konser varmış gitmiomusun...yok kimse yok... aynı tarihlerde olan bi festival yüzünden herkes orda... ben vercem bilet paranı hadi nazlanma der... sende gelirsen olur... kalkılır gidilir... tam girişte bilet alıncakken 3 kişi 60 ytl sevgili ağbinizin okuldan arkadaşı görülür... meğer organizasyonda görevliymiş kendisi....5 kuruş ödemeden içeri girip keyiflenirsiniz...
26 Nisan 2008 20:35   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Süpermiş bu ahaha:D

kretzsche demis ki:
bad religion vokalist-şarkı yazarı greg graffin ikinci solo albümünden sonra avrupa turnesine çıkmıştı .. konser bitti biz de sahnenin orada bira fln içiyoruz.. baktim eleman çıkageldi ... yanımda amerikalı arkadaş var gittik adamın yanına .. dedim işte ben türkiyeden geliyorum hiç müslüman bir ülkede çaldınız mı.. (bad religion ya grup..) neyse bu herif enteresan olur fln dedi .. sonra yanımdaki arkadaşa döndü 'sen de mi türkiyeden geliyorsun?' diye sordu .. arkadaş da safkan amerikalı ama güneyli böyle .. görsen türk diyebilirsin :)

neyse bizim eleman şey dedi greg graffin'e çok güldüm .. 'no, i'm from los angeles,california' hehehe
26 Nisan 2008 20:36   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008