ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
geçenlerde gittiğim bi konserde çıkan bi kavgayı görmeyen korumalar mı denir bilemedim görevlileri işte azarladım baya bi.. adam çıkarsa bıçağını soksa bacaağımıza ya da başka biyerimize haberleri olmıycak.. çok kızdım.. adam kızardı utandı ben saydırınca... özür diledi 2 saat. sonra yaka paça attılar kavga edenleri.. baya ilgilendiler içicekler ve konseri izlediğimiz yer konusunda sonradan:P
enteresan konser anılarını dinlemek istedim...dökülün bakalım..
26 Nisan 2008 20:09
*yvaine*
her bullunduum konser efendilikten yıkılıyodu :D
26 Nisan 2008 20:11
zebra finch
bana konser demeyinnnn böhüüüü:S
26 Nisan 2008 20:12
kretzsche
güzel konu .. içine etmeyin =) anlatayim birkaç tane..
26 Nisan 2008 20:14
kretzsche
ilk aklima gelen
rock n coke a dead kennedys gelmişti... amerikan efsane punk rock grubu .. dede oldu artk herifler. . neyse biz bunlarin şarkılarını çalardik lisedeyken ..
bunlarin konseri bitti etrafta dolaniyoruz bir baktim basçi eleman geçiyor yakinimdan ... 'hello' dedim herife.. 'lisedeyken sizi parçalari çaliyodum grubumla' dedim .. herif güldü ve şöyle dedi :' o zaman biraz para ver bana...'
hehe
26 Nisan 2008 20:15
sphinx®
blind guardian 2006 konseriydi...kapıların açılmasını bekliyorduk..ortamda birkaç tane cübbe giymiş tip vardı..ilgiyle izledik onları...yaklaşık yarım saat sonra büyücü cübbesi giymiş tiplerden biri ayakları götüne değecek şekilde koşuyordu,arkada da bir polis...
enteresan bir kareydi,fotoğrafnı çekemedim...ulan dön,çak kafasına büyüyü polisin..büyücüsün di mi ama... cık cık :)
26 Nisan 2008 20:17
kretzsche
bad religion vokalist-şarkı yazarı greg graffin ikinci solo albümünden sonra avrupa turnesine çıkmıştı .. konser bitti biz de sahnenin orada bira fln içiyoruz.. baktim eleman çıkageldi ... yanımda amerikalı arkadaş var gittik adamın yanına .. dedim işte ben türkiyeden geliyorum hiç müslüman bir ülkede çaldınız mı.. (bad religion ya grup..) neyse bu herif enteresan olur fln dedi .. sonra yanımdaki arkadaşa döndü 'sen de mi türkiyeden geliyorsun?' diye sordu .. arkadaş da safkan amerikalı ama güneyli böyle .. görsen türk diyebilirsin :)
neyse bizim eleman şey dedi greg graffin'e çok güldüm .. 'no, i'm from los angeles,california' hehehe
26 Nisan 2008 20:18
süleyman
Konser sonrası arkadaşlarla el ele tutuşup öyle bir dönmüştük ki, çocuklar gibi; ellerimizi bıraktığımızda her birimiz bir yere çil yavrusu gibi dağılmıştık. O günden aklımda kalan bir tek o atraksiyonumuz kaldı hatıramda.
26 Nisan 2008 20:18
esra2082
bi konser bitiminde kocaman karton bardaktaki birayı konserine gittiğim grubun solistine çarparak üstüne döktüm.. birayı aldım arkamı döndüm hızla taakkkk...bütün hepsi nerdeyse döküldü.. yer yarıldı ben içine hızla iniş yaptım.. paçalarından bira akıodu adamın..
26 Nisan 2008 20:20
kretzsche
köln de reel big fish konserine gitmiştim .. reel big fish de böyle dünyanın en şapşal gruplarndan bir tanesi .. ortaokulda falan dinlerdik .. çok severdim o günlerin hatırna gittim konsere yaşım geçmesine rağmen artık dinlememe rağmen .. neyse gittim hakkaten etraf bebe doluydu .. bir de hopladm zıpladım bir sürü .. etraftaki çoluk çocuğa yazık olmuştu :P bir de o konserden sonraki sabah işe gitmem gerekiyordu .. sabahlayıp trene binip gitmiştim pis ayakkabılarla .. rezalet durumdu
26 Nisan 2008 20:21
sphinx®
testament konserine gittik...bizim arkadaş konser biterken nasıl yaptıysa sahnenin önüne gelen chuck billynin eline yapışıp öptü...adam da buna pena verdi...
ayrıca bi tanede baget yakaladı havada...adam şanslıydı :)
26 Nisan 2008 20:22
kandanadam
anathema konserlerinin birinde kızın biri arkadan sarılmıştı bana.sevgilisi mi sandı nedir.ben de gururu rencide olmasın die sevgilisiymişim gibi rol yapmıştım..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19532
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.