ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Birincisi Ahmet çakara.Reyting Ugruna Elbise Giydirmeler Bikini Giymeler İddia da Bulunmak Seviyesizligin ta Kendisidir
İkincisi Fox Tv'deki Bandı Seslendirmesini Yapan Şahsa.Öyle provakatif Şekilde Haber okuyor ki En Sakin insanı Bile Çıldırtır.Hayatı Boyunca Adam Olamamamış Sadece Tv'lerin Acar Muhabirligi Ve Seslendirme Dışında Bir Halta Yaramayan,Popüler Kültürü Eleştirmek Görevini Yapıgını Zanneden
Her ünlüye Laf Atınca Adam Olacagını Zanneden Çirkef Bir Adamdır O
28 Nisan 2008 11:05
ceydas
ahmet çakar ya rol yapıyo ya ya gerçek deli :)
28 Nisan 2008 13:53
montana006
ahmet çakarı savunmuyorumki ben hem aydemir akbaşı sevmek zorunda da dilim sadece bir yorum eklemiştimm .........
smile!i'm a dentist demis ki: beyninin yüzde 99 unu aldırabilrsin zaten kullanmıyosn ağırlık yapyo saçmalıyosun sonra:)
28 Nisan 2008 14:06
montana006
bide demiş benden daha karizmatik ve yakışılıymış sana ne benden burada mevzu ben deilim tabii beynin tamamını klullandığı için arkadaş idrak edemedi durumu
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19531
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!