| |
eterlielbisemudguard
|
:Pd:
al sana iyi öpüşme (başlığa itafen)
|
|
1 ~ 132 gün
|
|
| |
wex
|
öpüşmek iğrenç demişsinde insanlar öpüşerek cinsel iletişime gecer o yüzden soruyorum
|
|
~ 132 gün
|
|
| |
adamın1i
|
tüm iğrençlik algılamasına rağmen sevdiğimizi belirtmiş olmamla birlikte.
öpüşmeden direk eyleme geçilen bir birliktelik insancıl olamaz mı yani :)
|
|
~ 132 gün
|
|
| |
wex
|
bence öpüşmeden olursa daha çok ınsanlıktan çıkar, pat dıye olur mu o işler :)
|
|
~ 132 gün
|
|
| |
süperiletken
|
valla nasıl iyi öpüşülür bilmem de kesinlikle fransız öpücüğünden yana değilim,hatta nefret ediyorum o ne boktan bi öpüşme tarzıdır abicim ya...:D
|
|
~ 132 gün
|
|
| |
wex
|
fransızı almanı falan olmaz bu işin yapıs dudaklara olsun bıtsin
|
|
~ 132 gün
|
|
| |
bukowski
|
7. Dilinizi partnerinizin küçük diline değdirmeye çalışmayın.
röaaaahhhh
o nedir lan le
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
bukmec
|
Hadi dört madde de ben ekleyeyim:
20. Güneş gözlüğünüz varsa çıkartın (Bu, normal gözlük için de geçerli...) Moda sahili, karşıyaka iskelesi, antalya yat limanı ve mudanya gibi mekanlarda öpüşürken gözlüğü kayaların arasına düşürmemeye dikkat edin :))
21. Beyler, öperken hatun kişinin yüzünü avuçlarınızın arasına aldıysanız, parmaklarınızın kızın kulaklarına kadar uzanmamasına dikkat edin. Allah muhafaza! Kızcağızın küpelerini düşürebilirsiniz.
22. Dış mekan öpüşmelerinde :))) etrafa dikkat edin. Gözleri fıldır fıldır bir taksici, bir darbukacı hatta bir tinerci tarafından dikizleniyor olabilirsiniz! Ayrıca çiçekçilere de dikkat edin... Bu tipler, öpüşen çiftlere sülük gibi yapışır, soyup soğana çevirene kadar da bırakmazlar :))
23. Yukarıdaki maddeye tezat gibi gelse de, öpüşürken sağa sola değil işinize bakın.
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
gameness
|
öpüşmeden sevişirim ben.... öpüşmek neymiş bide kızın o pis ağzını mı öpücem ıyyyyyyyyy
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
nofootstep
|
24. Nefes alma aralarında ve sonunda minik bi buse .
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
secret smile(: l
|
7. Dilinizi partnerinizin küçük diline değdirmeye çalışmayın
bunu deneyende yoktur heralde yuhhh
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
hayal kıran
|
kaçılın bop geldi demis ki: öpüşmeden sevişirim ben.... öpüşmek neymiş bide kızın o pis ağzını mı öpücem ıyyyyyyyyy |
sitenin en ünlü playboyundan inanılmaz itiraflar.
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
darth varyok©
|
3. Erken ortaya çıkan Fransız tarzı bu öpüşmeyi hemen denemeyin. Partnerinizin bunu denemeye çalışacağından şüpheleniyorsanız; 1) Ağzınızı kapatın, 2) Ağzınız açık olsun, dilinizi çıkarmayın.
bu 1 ve 2 adımlar mı yoksa alternatifler mi, ağız hem açık hem kapalı nası oluyo anlamadım :D
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
gameness
|
kahin pekmez yapma abi yaa ne playboyu allasen.. ama cidden yani sen de iğrenmiyomusun kızın ağzındaki pislikleri yalarken.. :D
|
|
~ 131 gün
|
|
| |
hayal kıran
|
kızın hangi ağzından bahsediyorsun ?
yemek yediği mi rak yediği mi ?
|
|