ısırmak ne kelime yiyoduk ahuaha..:D yav harbi bikere dilimi ısırmıstı biri ve ısırılma sesini duydum resmen dilimden ses geldi:D
26 Nisan 2008 20:34
ecstasy
abazanların cinsel içerikli başlık acma saplantısı mı desem,ben opusuyorum benim sevgilim var mesajı verme kaygısı mı desem,ortakantin'in su pasif kaşar baslıklarına hastayım...
26 Nisan 2008 20:37
aslan67
Öpüşmeyi bildiğini göstermek isteyenlerin olta atma çabalarını da katmak lazım buna..Mesaj sayılarınızda gözle görülür bir artış yaşanabilir,dikkat dikkat..
26 Nisan 2008 20:42 ~ 26 Nisan 2008 20:42
serc@n
öpüşmeyi bukadar gözünde büyüttügüne göre cidden kötü durumdasın..kolay gelsin cidden acıdım
26 Nisan 2008 20:42
aslan67
Eğer bana dediysen,büyük görmekten ziyade şov yapma gereği duymadığımdan dolayı böyle düşünüyorum diyelim:)
Bana demediysen zaten cevabımı önemsemene gerek yok..
26 Nisan 2008 20:47
ecstasy
california'da yaşamıyoruz,bu kadar post modern takılmayın,yarın oburgun babalara isimleriyle hitap etmek,ailenizin yanında sevgilinizle yiyişmekle ilgili baslıklar da acarsınız.cok cool cok cılgınsınız a.k,burda onu emdim bunu gomdum diye yazarak populer olcagını falan sanıyor insanlar herhalde
opusmek tabi ki büyük bişey değil,opme amacına gore değişir gerçi...buraya takılan hatun kişilere karşı daha saygılı olunmasına dikkat etmek gerekir.kimsenin sknde deil senin dilinden gelen sesler,liseli cinsel deneyimlerini kendi arkadaslarınla paylas seksi cocuk seni..
kötü duruma gelince...yasın kadar ;) anladın sen onu
(1) 26 Nisan 2008 20:49 ~ 26 Nisan 2008 20:51
serc@n
üstündekine demiştim:) ama sov olarakta düşünmüyorum burda konusmayı belki bazılarına utanılacak bişey olarak gelebilir konusmak yada özel hayatı paylasmak..bence zaten konusulanlar geyik amaclı cogumuzun amacı aynı surda sıkıldıgımız icin vakit gecirmek.öpüştügünü söyleyerek kim artı bişeyler katarki kendine..ben bunu anlamıs deilim..
26 Nisan 2008 20:55
dejenerasyon
kadın buldun mu bırak yazılı kuralları kap dudaktan gitsin yahuuuu..
26 Nisan 2008 20:55 ~ 26 Nisan 2008 20:55
bahar
sanmıyorum birileri buraya ben öpüşebiliyorum bakın bakın imajını çizmek istio...
başlık geyik, herkes öpüşüyor, gerginlik yaratmaya gerek yok...
26 Nisan 2008 20:55
matters.iz
öpüşmek zaman kaybıdır...:)
26 Nisan 2008 21:01
ecstasy
o zaman ben de iyi düzüşmenin kuralları die baslık açayım maksat geyik,nolcak..
sanal ortamda cinselliğe dair mesaj verme kaygısı gerçek dünyada yasanan aclıktan kaynaklanan bilinçaltı baskısının dışa vurumu olsa gerek...
yoksa evet herkes bişeyler yaşıyor
(3) 26 Nisan 2008 21:01
serc@n
the mirror's truth demis ki: california'da yaşamıyoruz,bu kadar post modern takılmayın,yarın oburgun babalara isimleriyle hitap etmek,ailenizin yanında sevgilinizle yiyişmekle ilgili baslıklar da acarsınız.cok cool cok cılgınsınız a.k,burda onu emdim bunu gomdum diye yazarak populer olcagını falan sanıyor insanlar herhalde
opusmek tabi ki büyük bişey değil,opme amacına gore değişir gerçi...buraya takılan hatun kişilere karşı daha saygılı olunmasına dikkat etmek gerekir.kimsenin sknde deil senin dilinden gelen sesler,liseli cinsel deneyimlerini kendi arkadaslarınla paylas seksi cocuk seni..
kötü duruma gelince...yasın kadar ;) anladın sen onu
komiksin..seni ilk defa görüyorum benide tanıyan tanıyordur herhalde buada..kendimi göstermek gibi bi amacım olmadıgınıda biliyorlardır..söylediklerine geince sexi olmayan cocuk! postmodern in anlamını bilirmisin bilmiyorum..bilmiyorsan önce bilmedigin kelimeleri kullanma bence..postmodernlik babanın yannda sevişip ailene isimleriyle hitap etmek degildir..buraya takılan hatun kişilere karşı daha saygılı olunmasına dikkat etmek gerekir. demişsin..bikere cok sayglıysan hatun deme ..burası hep böyleydi ve zten bu yazılanları begenmeyen utanan bi kız varsa öpüşme baslıgını acıp okumaz herhalde...ya sana cok fazla laf sokabilirim suan yazına bakıyorumda..aslınd suan kızları koruma icgüdün bile senin popüler olmaya calıstıgını simgeliyor..böyle bir ckıs yapman ve hatun lara ayıp demenin amacı budur..sen gelenek göreneklerine baglı anadolu gencisin tamam anladık msjını
(3) 26 Nisan 2008 21:02
serc@n
the mirror's truth demis ki: o zaman ben de iyi düzüşmenin kuralları die baslık açayım maksat geyik,nolcak..
sanal ortamda cinselliğe dair mesaj verme kaygısı gerçek dünyada yasanan aclıktan kaynaklanan bilinçaltı baskısının dışa vurumu olsa gerek...
yoksa evet herkes bişeyler yaşıyor
seninkinde geyik yada komiklik unsuru yok suan..hala öpüşmeyi cinsellik olarak acıklıyorsun..önce öpüşmek cinsellikmidir onu tartısabliriz senle;) buarada herkes bişeyler yasıyor derken kendininde bos olmadıgını vurguladn..süpersin helal..öyle abazan bri deilmişsin vay
26 Nisan 2008 21:05
bahar
o zaman ben de iyi düzüşmenin kuralları die baslık açayım maksat geyik,nolcak..
bu bile kaliteni göstermeye yetiyor... olayı neden bu kdr büyüttün arkadaşım anlam veremiyorum doğrusu...
26 Nisan 2008 21:06
iksir
her iki tarafta farkında olmadan karsı tarafın istediği sekilde yönelir zaten, bunu da mı ders veriri hale getirmişler
26 Nisan 2008 21:15
ecstasy
ben seksi degilsem sen öl o zaman sırma saçlı:))))
1-hatun kelimesi öz turkcedir,aslı katundur,kibar bir kelimedir,ona baska anlamlar yüklediysen bilemem.
2-nereye ne kadar takıldığın beni bağlamaz,beni kacıncıya gorduğun de zerre umrumda deil.seni kim nasıl biliyor bilemem,sana yazıyor olmamın sebebi genel eleştirimi üzerine alınman,yoksa sen kimsin ki sana yazcam
3-postmodern kelimesinin anlamını biliyorum orda kullanmamın sebebi kelime oyunu yapmak geyik vs..
4-bu siteye takılan kızların bana ihtiyacı yok kendini korumak için
5-daha son cok konusursun burda bıdıbıdı bi durum varsa ozel mesajdan haberleşip yüzyüze dinlerim derdini cool cocuk
6-opusmek senin için cinsellik olmayabilir,başkası için evlenildikten sonra yaşancak bişey olabilir,herkesin değer yargıları farklıdır
7-bahara...kalite kavramını sen sorgulama bence:)kalitesiz olsam bu baslıga tepki gostermezdim,o ifadeyi kullandıysam biseylere dikkat etmek için,madem bu kadar genissin o zaman kullandığım kelimeye de olculu tepki goster,50 kisi de birbirini kollasa burda arkadasız die sırf,zerre umrumda olmaz
hadi eyvallah çılgın universite gençliği
(6) 26 Nisan 2008 21:18 ~ 26 Nisan 2008 21:19
..ot...
ben seksi degilsem sen öl o zaman sırma saçlı:))))
digerlerini seksi cocuk imaji cizmeye calısmakla suclarken birden kendin de onlarla yarısa girmissin seksilikte...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19525
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!