e = m . c² demis ki: yargıya intikal etmiş bir vaka o yüzeden yorum yapmıyorum....yargıya güvenimiz tam..:))
(2) 26 Nisan 2008 14:45
deliveren
Marjinal Gazetenin Marjinal Adamının Kendi İdeolojisi ile Ters Düşen Sonuçlar
26 Nisan 2008 14:50
comandante
Ondan sonra bu gazeteye çapulcu yazarlarına yavşak dedik diye saldırılıyor. 14 yaşındaki kıza tecavüz eden 70 yaşındaki adam yavşaktır. Buna sahip çıkanlarda şerefsizdir.
Bu arada Hüseyin üzmez denilen adam Türkjiye'nin ilk sağ görüşlü teröristidir.
26 Nisan 2008 21:45
souvereign jr.
adam 70 yaşında
tecevüze uğrayan kız 14 yaşında
eşi 20 yaşında
biz mi yanlışız yoksa adam mı yanlış?
peki bu yanlıştan nasıl dönülür?
26 Nisan 2008 21:54
spartacus
adamı zaten hapishanede şişeye oturturlar.
26 Nisan 2008 22:31
deliveren
Emniyette şok ifadeler
27 Nisan 2008
Fuat KARS- Bülent CİVANOĞLU- Hüseyin TÜCCAR- Hakan ÜZER/BURSA, (DHA)
Emniyette şok ifadeler
MUDANYA'da tecavüz suçlamasıyla gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemede 14 yaşındaki B.Ç.'ye ‘cinsel istismar’ suçundan tutuklanan Vakit gazetesi yazarı 78 yaşınhdaki Hüseyin Üzmez, cezaevinde can güvenliği nedeniyle tek kişilik koğuşa konuldu. İlköğretim okulu öğrencisi B.Ç.'nin tutuklanan annesi Livaze Ç. de ifadesinde Hüseyin Üzmez'in kendisiyle de ilişkiye girdiğini öne sürdü.
Vakit gazetesi yazarı ve televizyon programlarındaki konuşmalarında ‘şeriat’ yanlısı tavrıyla tanınan Hüseyin Üzmez, cumartesi gecesi Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde, İnegöllü Ç. Ailesi'nin ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki kızları B.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Mudanya Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusundan sonra dün adliyeye sevkedilen Hüseyin Üzmez, savcılıkta ve nöbetçi mahkemede 5 saat ifade verdikten sonra, B.Ç.'ye ‘cinsel istismarda bulunduğu’ iddiasıyla akşam saatlerinde tutuklandı.
Bursa'nın İnegöl İlçesi'ndeki Şükrü Nail Paşa İlköğretim Okulu 8-A sınıfı öğrencisi B.Ç.’nin annesi Livaze ve babası Bekir Ç. de, ‘Çocuklarını fuhuşa teşvik etmek’ suçundan gözaltına alınıp, adliyeye çıkartıldı. Anne Livaze Ç. tutuklanırken, baba Bekir Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Cumartesi gecesi yazlık olarak kullandığı Mudanya'daki evinde gözaltına alınıp Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Hüseyin Üzmez'le birlikte, şikayetçi olduğu belirtilen Bekir Ç. ve eşi Livaze Ç. ve kızı B.Ç.'nin de ifadeleri alındı.
Bu ifadelerde Hüseyin Üzmez’in, B.Ç.’nin annesi Livaze Ç. ile de ilişkisinin olduğu ortaya çıktı. Telefonda Livaze Ç. ile seks konuları konuşan Üzmez’in, daha sonra annesinden telefonu kızı B.Ç.’ye vermesini isteyip, aynı görüşmeleri kızıyla da yaptığı anlaşıldı.
Hüseyin Üzmez’in Bursa’ya gelip Mudanya’da ve İnegöl’de olduğu süre içersinde Livaze Ç. ve kızı B.Ç. ile gezip, yemek yediği ortaya çıktı.
B.Ç.: EDEP YERLERİMİ ÖPÜYORDU
İlköğretim okulu öğrencisi B.Ç. emniyette ve adliyedeki ifadelerinde, Hüseyin Üzmez'in kendisiyle kurduğu ilişkiyi detaylarıyla anlattı.
Hüseyin Üzmez'in kendisini Mudanya'daki yazlık evinde yanına oturup okşayıp sevdiğini söyleyen B.Ç., “Edep yerlerimi defalarca öpüyordu” dedi. Üzmez’in daha ileri gidemeyip kısa sürede tatmin olduğunu öne süren B.Ç., bu ilişkilerden sonra sürekli ağladığını anlattı.
Annesi Livaze Ç.'nin tutuklanması, babası Bekir Ç.'nin de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasından sonra devlet korumasına alınan B.Ç.'ye psikolojik destek verilmeye başlandı.
Adı gizli tutulan bir kız yetiştirme yurduna yerleştirilen ve yaşadığı çöküntüden kurtulması için özel seanslar uygulanacak olan B.Ç.’nin gerekirse kısa süre eğitimine ara verileceği, daha sonra okula gönderileceği kaydedildi.
TEK KİŞİLİK KOĞUŞTA
Tutuklanıp Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konulan Hüseyin Üzmez, küçük yaştaki kıza yaptıkları nedeniyle diğer mahkumlar tarafından saldırıya uğrayabileceği indişesiyle, tek kişilik koğuşa konuldu. Geceyi uyumadan geçiren Hüseyin Üzmez’in uzun süre bu koğuşta kalacağı belirtildi.
Yetkililer, lise yıllarında Gazeteci Ahmet Emin Yalman’a düzenlediği suikast nedeniyle 10 yıl cezaevinde yatan Üzmez’in, Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi’ndeki ilk gecesinin, kendisi için 10 yıldan çok daha ağır olduğunu söylediğini öne sürdü.
27 Nisan 2008 15:39
jaja of opobo ® .iz
Zemini Türk İslam sentezi olan adamdan korkucan zaten.
yahu sweetdreams sen daha 2 gün önce islamcı değil miydin?bi de bana derler çelişkili diye:D sizin noldunuz belli değil.her konuda farklı bi kimlikle çıkıosunuz karşımıza:))
yine aynı yere geliyoruz her konuda; dini istismar eden bu yobazlar küçük kızların başını kapatan bu sapıklar cinselliğe aç olan bireylerdir..bunlardan her tür kötülük beklenir.bu adam şimdi yediği naneyi haklı olarak bile görüyor hatta bunu dine bağlıyodur.şaşırmamak lazım..inandığı din ona 4 eşi de mübah kılmıyor mu?
yılın 78lik azgın tekesi diye sürmanşet yapmış hürriyet gazetesi..doğru söze ne hacet:)
27 Nisan 2008 15:40
deliveren
jaja of opobo ® demis ki: Zemini Türk İslam sentezi olan adamdan korkucan zaten.
Aynen Öyle
27 Nisan 2008 15:46
jaja of opobo ® .iz
yok deliveren o laf bana ait değil:)
sweetdreams yazmış ben onu eleştirdim..çünkü 2 gün önce islamcı kesilip bugün islama laf atması komik geldi de bana:))
(1) 27 Nisan 2008 15:49
deliveren
Biliyorum Sen de Yazmıştın O Yüzden
Zaten Ne Çekiyorsak Safları Belli Olmayanlardan Çekiyoruz
27 Nisan 2008 15:50
jaja of opobo ® .iz
kesinlikle öyle bunların nolduğu belli değil.bide ona buna bok atmaları yok mu tam komedi valla:D
27 Nisan 2008 15:53
anthony casso cesare
Allahım bu nasıl bir olay ya:(
Üzüldüm.
Adalet yerini bulsun inşallah...
27 Nisan 2008 15:54
souvereign jr.
tek kişilik koğuş mu? ööeerrgghh! saçma olmuş. verceksin bu adamı toplu kalınan koğuşlara 1 gün bile yaşayamaz orada...
27 Nisan 2008 16:40
glikoz
Üzmez'den şaşırtan savunma
14 yaşındaki kıza tecavüzle suçlanan Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez 'den ilginç savunma;
Abdurrahman Dilipak’a göre, tecavüz iddiasıyla suçlanan Vakit yazarı Üzmez, yakınlarına “Gazozuma ilaç kattılar. Olanları hatırlamıyorum” diye dert yanmış
Mudanya’da 14 yaşındaki L.Ç.’ye tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine konulan 78 yaşındaki Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, ailesi ve yakın çevresine olayın detaylarını anlatmış. Üzmez, yakınlarına olay gecesi ilaçlı gazoz içirildiğini ve neler yaşandığını hatırlamadığını söylemiş.
İLAÇLI GAZOZ İÇİRİLMİŞ!
Üzmez’in bu şaşırtan iddialarını ise yine aynı gazetenin yazarı Abdurrahman Dilipak, yakınlarından edindiği bilgiye dayanarak anlattı.
Dilipak, “Üzmez olaydan önceki gece Mudanya Sahili’nde buluştuğu kişiler tarafından ilaçlı gazoz içirildiğini ve bu gazozu içtikten sonra şuurunu yitirdiğini, olanları hatırlamadığını yakınlarına söylemiş” dedi.
KOMPLO OLDUĞUNU SÖYLÜYOR
Üzmez’e gazoz içiren kişilerin kimliği meçhul kalırken, Dilipak şöyle konuştu: “Kendisi tecavüz suçlamasının komplo olduğunu ve bunu kimler tarafından yapıldığını bildiğini söylüyor. Hüseyin Bey, ilacın etkisinde olduğu için neler yaşandığını hatırlamıyor.
POLİS ÇOK NAZİK DAVRANMIŞ
Hüseyin Bey’in verdiği ilk ifade de üç bölümden oluşuyor. İfadelerin ilk bölümünde Üzmez’e polis çok nazik davranmış. Sohbet havasında sorgulama yapılmış” diye konuştu.
GÜNAHIM ÇOK?
Dilipak, sorgulama sırasında Üzmez’in, “Benim üzerimden İslam’a saldırılmasına izin veremem’ diyerek, “Ben İslam konusunda kendimi bu yola feda ediyorum. Günahım çok... Ancak şehit olur, şehadete ulaşırsam kendimi aklanmış sayarım” dediğini dile getirdi.
SORGUDA İSYAN ETMİŞ
Sorgulamanın ikinci aşamasında Hüseyin Üzmez’in biraz zorlandığını anlatan Dilipak, “Bu olayı nasıl yaptın, şu konuyu itiraf et gibi üzerine gitmişler o da, ‘Evet yaptım. On katını da yaptım, yüz katını da yaptım’ diye isyan etmiş. Son bölümde ise ‘Ne konuşacağım? Konuşmayacağım. Hiçbir şey söylemeyeceğim. Mahkemede konuşacağım’ demiş” diyerek gizli kalan sorgu detaylarını anlattı
DETAYLARI SONRA ANLATACAK
ABDurrahman Dilipak, Üzmez’e komplo düzenlendiğini, olayla ilgili pek çok ayrıntı olduğunu fakat bunu davanın selameti açısından şimdi açıklamak istemediklerini söyledi. Üzmez’in “Bana bunu kimlerin yaptığını biliyorum, mahkemede her şeyi açıklayacağım. Eşim Ayşe ve avukatlarım da konuşmayacak” diyerek talimatlar verdiğini söyledi.
Üzmez’in eşi Ayşe ve kardeşi Suat Şişman, tuzak kurulduğunu, söyleyerek Üzmez’in özel hücrede değil 30 kişilik koğuşta kaldığını belirtmişti. Şişman ayrıca eniştesi Hüseyin Üzmez’i kimin şikayet ettiklerini bilmediklerini, mağdur L.Ç’nin babası Bekir Ç. ile konuştuğunu ve Bekir Ç.’nin “Hüseyin Amca’nın bana karşı en küçük kötülüğü dokunmadı” dediğini söylemişti.
9 Mayıs 2008 09:42
glikoz
sabah sabah epey güldürdü zavallı şey daha iyi bir yalan bulamamış!! gazozuna ilaç atmışmışlar...
9 Mayıs 2008 09:45
souvereign jr.
Üzmez olaydan önceki gece Mudanya Sahili’nde buluştuğu kişiler tarafından ilaçlı gazoz içirildiğini ve bu gazozu içtikten sonra şuurunu yitirdiğini, olanları hatırlamadığını yakınlarına söylemiş
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19519
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!