ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
KONYA - Konya’da partisinin İl Kadın Kolları Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Erdoğan’ın gündeminde artan pirinç fiyatları vardı.
Pirinç başta olmak üzere bazı gıda maddelerindeki fiyat artışlarına değinen Erdoğan, “Kardeşlerim biliyorsunuz ülkemizde kuraklık yaşandı. Bunları fırsat bilen spekülatörler yok mu? Dünyada olduğu gibi maalesef bizim ülkemizde de var, bunlar dürüst insanlar değil. Bu vicdansızlık bu sahtekarlıktır. Ambarlarını dolduruyor, fiyatı yükseltiyorlar ancak, TMO gerekli önlemleri almaya başladı, fiyatlar düşmeye başladı. Yeni ithalat da yapıyoruz bunlar da yolda, geliyor” diye konuştu.
Vatandaştan da bu konuda duyarlı davranmasını isteyen Erdoğan, şunları söyledi:
“Vatandaşım da bu konuda duyarlı olacak. 2-3 liradan aldığı pirinç 5 liraya çıktıysa yemeyiver pirinci ya. Bulgur yiyelim o ara. Makarna yiyelim. Tarih boyunca ninelerimiz dedelerimiz anlatırlar, bir şey kıt olup bir süre alınamayacak kadar pahalandığında, yemediklerini söylerler. Böyle durumlarda hep birlikte hareket edelim, ürün stoku yapanları bize ihbar edin basalım orayı, cezayı basalım. Bunları hem birlikte devlet millet dayanışması içinde yapacağız.”
26 Nisan 2008 10:35
anthony casso cesare
Ya da ver 5 lirayı pirinç ye ...
Aklın yolu bir:))
26 Nisan 2008 10:37
**imalısır**
çok doğruu :))
26 Nisan 2008 10:38
anthony casso cesare
:)))
26 Nisan 2008 10:42
anthony casso cesare
Ya dünyada pirinç bitmez. Bu ara ben bakıyorum yok filipinlerde vatandaşlar birbirini pirinç için öldürüyor küresel açlık başladı vs vs haberleri de alttan geliyor.
Bu da geçer bu da geçer...
26 Nisan 2008 10:48
**imalısır**
:)) içinden geleni söyleee kalırsa yazık olurrrrr***
26 Nisan 2008 10:52
anthony casso cesare
Vietnam da çok var sulak yer lazım pirince...
Küresel ısınma mı vurdu acaba...
Türkiye de pirinç nerde yetişiir bilen var mı?
köşe gönderi demis ki: pirinç yetiştirilmesi zahmetli bir urun
konu ile ne alakası var bilmiyorum ama icimde kalmasın ıstedım
26 Nisan 2008 10:55
**imalısır**
Marmara, Karadeniz ve Ege bölgelerindedir. En çok üretim yapılan iller ise başta Edirne olmak üzere, sırasıyla Çorum, Samsun, Sinop, İzmir, Manisa, Balıkesir ve Kastamonu'dur.
26 Nisan 2008 10:59
anthony casso cesare
Acaba AKP li belediyeler o yüzden mi çuval çuval bulgur dağıttı:)) öngörü babındaa:p
26 Nisan 2008 11:24
the prens
coğrafya dersinde sandım bi an kendimi :dd
mrs.rough demis ki: Marmara, Karadeniz ve Ege bölgelerindedir. En çok üretim yapılan iller ise başta Edirne olmak üzere, sırasıyla Çorum, Samsun, Sinop, İzmir, Manisa, Balıkesir ve Kastamonu'dur.
hakikaten acizlik....bu adamın bu fevri çıkışları,sözleri,davranışları beni öldürcek :s
bir insan bi ülkenin lideri olabilmek için bu kadar mı hiç bir vasfa sahip olamaz yaa :s (kötü bi cümle oldu sanırım :$)
harika bi cümle olmuş bencee :))
26 Nisan 2008 12:25
aslan67
Hee biz yemeyelim sen evde götür..
Ulan zaten millet makarna yemekten illallah etti,şimdi iyice abanın diyor..
26 Nisan 2008 12:52
..ot...
bu acıklamayi bir hafta once sinan aygun de yapti...
(1) 26 Nisan 2008 12:55
hunikoleksiyncusu
japonyada tanıdıklarım var ..pirinç isteyen? (:
26 Nisan 2008 12:58
*yvaine*
tereyağlı pilav kadar da lezzetlisi yoktur... ama daa pahalıya gelir işte...
yiyebilirseniz...
26 Nisan 2008 12:59
tea box
bu biraz ekmek bulamıyosanız pasta yiyin gibi bişi oldu :d
26 Nisan 2008 13:11
*yvaine*
İçeriğinde bol miktarda nişasta ve vitaminler vardır. Pirinç kabuğundan tabii phytine elde edilir.
Bu madde, gelişmeye yardımcı olur.
Zihin açıklığı sağlar.
E ve B vitaminleri açısından zengindir. Bağırsak kanserine karşı koruyucu, kolesterolü düşürücü ve kalp krizi riskini azaltıcı etkisi vardır.
Vücuda gerekli olan kaloriyi sağlar. Yüksek tansiyonu ve fazla üre miktarını düşürür. İshali keser. Kaynatılması ile elde edilen su ishal kesici olarak kullanılır. Unu, yaraları kurutmak maksadıyla kullanılır.
bi müddet tüm bunlara ara verin....
(1) 26 Nisan 2008 13:25
' işte o benim
tövbeler olsunn
26 Nisan 2008 13:27
romeo'y
10 kurus werrim , hem pirinc hem bulgur hem makarna yerim , hih...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19516
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!